Автор: Thor
Дата: 23-10-04 10:42
Guru ,въпрос на предпочитание ,затова и писах по горе да се рови из нета ,за да се просвети повече пък и да разгледа и снимки пък може по една или друга причина да предпочете едното пред другото ,тъй като в този форум винаги се заформя дискусия ,мойто е от най добрите и най вече джъмбо екстремиста като някоя цветарка мъкне кошницата Nikon и предлага на всеки ,ама поне да обяснява какви са му цветята и на какво миришат а той направо ги тика в ръцете ,а ти ми говориш за шумоподтискащи филтри на нинам кво си и дали било добре или не ,ми на мене картинката на Canon - честно ме устройва ,пък и като ми дава възможност да си закачам най различни обективи още повече му се радвам ,пък ако толко съм приритал за качество бъркам под възглавницата и грабвам един среден формат ,ама защо !!?? нито съм профи ,нито пък и правя много снимки ,пък и защо толкова трябва да се ровя из шумоподтискащите филтри при условие че професионалисти използуват 10D ,като помощен фотоапарат а 20D е определено по добър ,абе то само като го видиш че на 1600 ISO е по чист отколкото D70 на 200 ISO ( е така е приказката де ) и да ме накараш да го разглобя все тая ,та ако искате да го убедите човека говорете малко на по разбираем език ,ако ви се обяснява ,ако не пратете го някъде където да се просвети той сам ,този който тръгне да се интересува от шумоподтискащите филтри няма да пита какво да избере ,а ще зададе друг въпрос ..
|
|