Автор: Kirilius
Дата: 02-02-04 16:40
Аз пак се връщам на темата за гласуването, този път защото съм засегнат лично.
Значи днес се получи следният казус:
Качих една снимка
https://photo-forum.net/i/8251&ORDER=rating и изпратих адреса на няколко приятели да я видят (някои от тях също са фотолюбители).
Не съм карал никой от тях да гласува!
На практика обаче, те са я видели, харесали са я (или пък просто заради приятелските чувства), някои от тях са гласували за нея със 6ца. За момента съм хванал 2ма човека и им се накарах заради това. Те бяха много изненадани!
За момента снимката има 12 6ци (все така да е ;-))) и това естествено буди подозрения у другите форумци. Аз съм сигурен, че малка част от тези оценки са "приятелски", но иди че доказвай сега...
Защо им се накарах на моите приятели? Защото исках да участвам в класирането честно, без да има подозрения в оценката на снимката ми.
Защо се изненадаха моите приятели, когато им се скарах? Ми защото и вие да бяхте, щяхте да се изненадате! Какво толкова - отиваш на сайта, пишеш някакво фиктивно име и гласуваш, колко му е? Нали?
И тук пак идваме на една от идеите на админа да гласува само този, които си е заслужил правото да гласува.
Ако това беше така, сега нямаше да има подозрения в тази купчина 6ци.
Съжалявам, че ви занимавам с чстен (и личен) случай, но той ме наведе на тези мисли и реших да ги споделя.
P.S.
Сега виждам, че някой добър човек с будна съвест е решил да компенсира 6ците и ми е набил една 2ка, ей така между другото ;-)
Публикацията е редактирана (02-02-04 16:43)
|
|