Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Яйцето - впечатления (Закрита)
Автор: photoforce   
Дата:   22-10-04 02:50

За мен темата е приключена. За съжаление, има една истина. Има нещо като, ще си позволя да използвам английската дума "мийтър" ( meter ). Ако е на едната страна, та човек да каже "аз съм велик", тогава нещата не са надобре. За съжаление, някой, дотам притиснати от обществото и манията да са различни, стигат до точно обратна крайност, като казват "аз съм велик, но това е глупаво".

Търсете златната среда и много [shtrak] !

Благодаря на всички, които писаха, защото казаното е много стойностно. Още бих искал да добавя, че напълно съзнавам в известен смисъл детинския характер на постинга ми, но така се чувствах и, под действието на бирите го споделих с вас. Самото чувство беше реално предизвикано от дадена ситуация и компания, затова не се отричам от думите си, но все пак да не прекаляваме с разискването на тази тема. Оставам и то сигурно задълго, защото видях, че тук има много стойностни хора. Просто те не са толкова шарени и точно затова ще ми трябва малко повече време, за да се сближа със тях. Благодаря ви.[

Публикацията е редактирана (22-10-04 16:08)

Отговори на това съобщение
 Re: Яйцето - впечатления.
Автор: nk   
Дата:   22-10-04 04:24

[smilie11]

Автор: volokin   
Дата:   22-10-04 04:53

[smilie11] ей чè тъжно, що така бе? Да не би от бирата да е?
Разказа ми хареса, даже много!! Може би в писането ти е дарбата ;-)))[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: stoevmobile   
Дата:   22-10-04 06:34

[smilie11]

Автор: gogo   
Дата:   22-10-04 07:39

Пич, ти май съвсем си объркал нещата! Това е форум за ФОТОГРАФИЯ а не за запознанства. Помня навремето в дир.бг имаше нещо подобно фото-култ или нещо такова. Влизам, чета, хареса ми, взех да питам разни неща (въпроси на начинаещ), а тия ме отсвириха все едно е престъпление, че съм си купил фотоапарата! Но след три-четири дни ми мина и Реших! Това е интернет - никой не може да те фрасне по зъбите :), пък и ти никой не можеш (за съжаление) :)

Затова прави си снимки, пускай си ги и чети коментарите. Повечето са глупости, ама можеда получиш и ценен съвет. И важно е снимките на теб да ти харесват!
А за техниката на снимане сайтове дал Господ, обаче Голямата снимка си я правиш Сам. Няма кой да ти даде акъл за нея!
Щракай, пускай, и чети!
И аз бях така в началото :):)

Аре, успех :)

Автор: Krassy   
Дата:   22-10-04 08:13

Твърде много очакваш от хората ...

Автор: thefly_   
Дата:   22-10-04 08:26

хм... на времето имах съученичка - много различен от нас човек. в 11 клас написа лексикон... особен. за всеки - по един въпрос за всеки наш съученик. въпросите бяха къде провокации, къде - отговори :)...

хващам да го попълня и прелиствам какво са писали за мен другите. един от момците явно се беше затруднил да ме дефинира по някакъв начин, та беше написал 'тъпо момче' :)

нито се обидих, нито го приех присърце. сега вече мога да кажа, че това е била 'стандартната' му реплика, тази, която идва наум, щом няма какво да кажеш. а може да няма какво да кажеш за нещо по ред причини. на някои хора 'стандарта' им е 'жестоко, братче', на друг - 'тъп си', среща се често и 'нещо' - като универсален заместител. 'такова' е също от тоз десен, виц имаше по този повод.

всеки си има такива 'стандартни' реплики. честно казано, атом не го знам, но ако това му е в главата обикновено - за съжаление е :)

Автор: Junior   
Дата:   22-10-04 09:00

А ето какво аз написах след първата си сбирка с клубарите...

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=5987&t=5927&phorum_uriauth=#reply_5987

Малко така "усмовки от старите ленти"...[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (22-10-04 09:02)

Автор: RossN   
Дата:   22-10-04 09:01

колега, никога не си прави изводи за нещата от едно единствено впечатление. Ще ти мине, но и никога не търси вината само в другите, помисли дали и ти нямаш поне малко заслуга за положението. Това не е обвинение към теб, а само житейски опит който съм понатрупал.[beer] [beer] [beer] [shtrak]

Автор: svetalcho   
Дата:   22-10-04 09:46

а бе пичове какво стана в тоз форум бре?? първо Лудия иска да ни напуска сега пък и тва тъжно разказче...нещо много сдухана атмосфера настана май...да земем да снимаме ли повече вместо да се занимаваме с народопсихология????

Автор: djore   
Дата:   22-10-04 09:55

[smilie11]

Автор: mio   
Дата:   22-10-04 09:59

photoforce, аз също бях снощи. Не бях ходила на сбирките много време. Не сме се запознавали. Не знам кой си. Предлагам ти следното. Следи днес темите. Ще отидем някъде извън София в събота или неделя. Присъедини се. Така ще откриеш кои сме. Във форума има прекрасни хора. Даже може би повечето са такива. Добре дошъл! [smile]

Дата:   22-10-04 10:00

Оля, във форума няма лоши хора...

Автор: mio   
Дата:   22-10-04 10:01

Junior, всъщност си прав! По принцип няма лоши хора! [smile]

Автор: nsirakov   
Дата:   22-10-04 10:08

[smilie2]

Автор: charm   
Дата:   22-10-04 10:08

Photoforce, толкова ме натъжи! но несе отчайвай така бързо, човече! Един приятел казваше, че прекалено бързо и много се Очаровам, затова и лесно се РАЗочаровам. Май и при теб е така. Това не се различни хора, от тези, които вървят по улицата! Ние сме като всички останали - със своите малки злобички, радости, понякога с изкривено чувство за хумор, понякога пияни... Живота е такъв, момче - трябва да свикнеш с него, ако искаш да оцелееш.
Но мио е права - не сме толкова страшни - напротив, става страхотен купон, ако знаеш как да се впишеш в него. Карай я по-спокойно - хората не са това, което очакваме.
Добре дошъл си тук! Не се отказвай лесно - харесвам снимките ти - продължавай!
[beer]

Автор: RossN   
Дата:   22-10-04 10:11

Младши, лоши да, но има хора, на които културата им е за пещерите, а на за обществото.[smilie9]

Дата:   22-10-04 10:12

(офто-пик)Роси, прати ли снимки??

Автор: charm   
Дата:   22-10-04 10:15

не още, след час вероятно, става ли?

Автор: RAMZE   
Дата:   22-10-04 10:17

Човече,не се връзвай толкова!Не можеш да очакваш някой да те приеме от раз заради сините очи.Моята първа среща на Баба Яга беше УЖАС.Слушам и гледам като изтърван щото само за обективи,скорости,бленди и тем подобни се приказваше.От горе на всичко ДЖЪМБО беше докопал някакъв Канон и ме мереше през цялото време.Добре че отмина това време и сега спокойно мога да си пия бира без да ме снима някой.От доста месеци не пропускам четвъртък - 19,00ч така че още съм жив и даже по-някога снимам. [beer]

Автор: Brummaker   
Дата:   22-10-04 10:28

photoforce ,

ти си пич бе ! [beer]

я заеби глупостите и /понеже, както винаги аз в събота съм на бач/, ела в неделя да вдигаме щанги https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0064.gif

Въобще - айде идвай с мен на щанги, па къто сме тъпи, поне да сме яки и да видим тогава кой шъ ни бийе https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0064.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/fing36.gif

А за снимките ли - ПЪРВОТО НЕЩО, ЗАРАДИ КОЕТО ТРЯБВА ДА СИ ТУК Е СОВСТВЕНОТО ТИ УДОВОЛСТВИЕ ОТ ТЯХ ! [smilie24]

Другото е бошлав работа. Понякога ще ти се иска да изтриеш всички снимки, които са начело, понякога ще ти се иска собствените да изтриеш...
А стигне ли се до там, да изпитваш удоволствие от това, че други хора ГЛЕДАТ снимките ти/без значение от точиците/, тогава си на правия път [smilie24] [smilie24]

Следващия четвъртък /ако не съм на работа/ имаш [beer] [beer]

Автор: todorov   
Дата:   22-10-04 10:30

Брум: [smilie24] [beer]
Сиреч: Да не ти дреме на д-то.

Автор: GT   
Дата:   22-10-04 10:41

Четох темата. Хвана ме яд за това което се е случило на фотосилния [smilie2]. И мислех да не пиша нищо тук, но след постинга на Брума не се стърпях и за това ще кажа ...: Евалата Бруме ... написал си най-смисления постинг до тук. Защо ли? Ами защото .. защо трябва да преживее (мисля си, че няма да збъркам ако напиша) такова унижение, а след това да му обяснявате, че не са толкова лоши хората, да не се отказвал и други подобни ... Мдааа .. странни неща се случват в тази общност фото-форум.

Автор: чичовия   
Дата:   22-10-04 10:52

Брум:[smilie24] [smilie24] [beer] [beer] [beer]
photoforce: Еби му майката ко са кораш, теглиш една путка майна и си глеаш кефа.
Който е барнал дядя поп за шнура се държи така и кат му каеш педал се обижда[smilie11] Пък ти не си го барнал, ко са кораш па и не ти требе да го бараш[smile][beer]

Автор: PolarBear   
Дата:   22-10-04 10:52

Горе главата. И непременно последвай съвета на Оля за съботата. Или ако си зает - на Брум. Аз съм далече в момента, но дойда ли си, първата ми работа е да видя съботното разписание на отбора...

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна