Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 И пак за Симон и Зара
Автор: SEAL   
Дата:   21-10-04 13:00

очевидно това се оказа много интересна тема щом като днес в дир.бг имат кратът материал по въпроса:

ето тук

впрочем въпросната снимка на симон вече я видях и в друг форум, но без да се дава информация за автора.

Отговори на това съобщение
 Re: И пак за Симон и Зара
Автор: Brummaker   
Дата:   21-10-04 13:07

абе, АМАН вече... баси тъпотията е всичко това ... [smilie2]

Автор: J0R0   
Дата:   21-10-04 13:12

Ми за мене не е никакво, щото не го гледам.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Кой те кара да гледаш нещо, дето не харесваш?

Автор: boni   
Дата:   21-10-04 13:14

Специално за дир-а ,хората поискаха разрешение за публикацията и ние съответно се обадихме на Симон,за да поискаме разрешение от него.

Дата:   21-10-04 13:29

Казах "АМАН" за дискутирането на ...тази тъпня тук, иначе го гледам много сериозно, разбира се ... по време на вечеря - до сега май имам сумарно около 15 мин [smilie18] [smilie18]

Автор: junior   
Дата:   21-10-04 14:14

а аз бях обявил ПЪЛЕН бойкот на тая тъпня, ама вчера се опих у един съсед и той го пусна на компанията... и кво гледАхме - един си направи ножка в кенефа, поизчисти след себе си със кенеф папир, гледА се самодоволно в огледалото, озяде хладилника и си легнА.... Е*АТИ ПРОСТОТИЯТА...[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: volokin   
Дата:   21-10-04 14:20

ми нямам представа от предаването в БГ, но това го имаше преди 2-3 години по запада и беше пълна глупост, воаьорщина голяма. Ей това е, народа иска шоу, ако не се лъжа бяха думи на Марк Аурелий. За съжаление нищо от преди 1900 и повече години не се е променило, абсолютно нищо, само апаратите станаха дигитални [smilie18].
А някой друг беше казал: ''народа е стадо....'', ама това е друга тема.
пък Айнщайн е казал: ''на света има две безкрайни неща, едното е Вселената, другото глупостта, като за първото не съм сигурен..''' което се оказа вярно!!

Дата:   21-10-04 14:21

Джуниър, почти съм сигурен, че всичко е режисирано!!! 200 %!!![smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: moon   
Дата:   21-10-04 14:26

http://www.rossmodels.digsys.bg/femalemodels/svetlozara/svetlozara1.html

http://paradise-bg.com/categories.php?cat_id=8544

Автор: boni   
Дата:   21-10-04 14:29

Razbira se che e rejisirano.Daje mislia che im se plashta za vsiaka prostoia ot toia rod

Автор: J0R0   
Дата:   21-10-04 14:30

Ми, хората дето си нямат личен живот, що пък да не позяпат малко чуждия :-)))

Автор: todorov   
Дата:   21-10-04 14:34

Не съм сигурен че е режисирано, но съм сигурен че поне един от 12-те е лимонка внедрена да прави нещата по-интересни когато заскучеят.
Аз залагам за лимонка оня длъгнестия и сухия.
Ако издаяни до края /без да печели/ - това е нашия човек.

Дата:   21-10-04 14:40

500 % е режисирано.
В щатите пък има едно предаване как залавят престъпници, директно предаване, това ако не е върха на простотията пък ..... И народа гледа, насилие, простотия, полицайщина и т.н.

Оруел, ела си виж наследниците докъде я докараха. тотален Контрол, тотално наблюдение!!!
Пък ако някой е летял за Израел, може да ви каже на какво унижение е подложен по летищата.....[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Frida   
Дата:   21-10-04 15:01

Няма никаква лимонка. Просто при кастинга психолозите избират конфликтна група и готово.

Автор: Божидар   
Дата:   21-10-04 15:04

volokin ти какво си мислиш?!
Че това, което говориш и пишеш в момента не е режисирано?:)))))))

Дата:   21-10-04 15:05

Психолог звуч доста неубедително... Говоря от личен опит - първата ми братовчедка е такава.
Въпреки всичко аз съм за лимонката.

Дата:   21-10-04 15:09

Бе то отдвна един приятел предложи Левски, ЦСКА, Литекс и т.н. да ги купи един.

Например Васил Божков/Черепа/, или някой друг-няма значение и да се режисира цялото първенство...

Така ще е и интересно , но няма да стане по-добро: като излезем на вън и "лъсваме" ху ху ху....

Същата работа и тук, като знам кви режисьори имаме [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   21-10-04 15:13

...ако имаш предвид някоя всевисша сила или същество, твърдо НЕ!!!
Ако имаш предвид нещо друго, не съм те разбрал.

Ако имаш предвид моето поведение, и ''да'' и ''не'', ''да'' щото преди да изкажа мисъл, тя се подрежда в главата ми, т.е. бихме го нарекли ''режисира'' преди да бъде изказана, ''не'' щото до преди малко не съм и имал идея, че ти ще ми зададеш такъв въпрос, та да му отговарям, т.е. не съм могъл да ''режисирам'' какво ще стане след моя постинг, който пък от своя страна е отговор на друг, който също не съм предвидил (режисирал) и т.н.
[smilie3] [smilie3]

Автор: Radina   
Дата:   21-10-04 15:19

Както вече беше писано, коментирано и обяснено - това е психологическо изследване на човешкото поведение под формата на игра.
Както поведението на участниците, така и поведението и реакциите на гледащите.
(между другото - гениален начин да се обхване една невероятно голяма група от "обекти" на изследователска дейност!!!)

Много интересно нещо е стадния принцип и превъзходството на примитивните реакции, като например изказването на категорично мнение още преди да си имал време да се запознаеш и да анализираш нещо.

Но няма как - и това е част от играта - който може я играе, който не може "джафка" отстрани! [smile] [smile] [smile]

Дата:   21-10-04 15:21

кого имаш предвид с това свое изкаване???

''Много интересно нещо е стадния принцип и превъзходството на примитивните реакции, като например изказването на категорично мнение още преди да си имал време да се запознаеш и да анализираш нещо.''
[smilie11]

Автор: Krassy   
Дата:   21-10-04 15:25

джаф [smilie10]

Автор: Radina   
Дата:   21-10-04 15:28

Нямам в предвид тебе - споко! [smile]
Нямам в предвид никой тук - това е едно съвсем неангажиращо изказване!
Просто доста неща изчетох напоследък по този повод - то където и да бутна - все за това се говори и пише. Та и аз като всички мислещи хора си правя своите изводи и заключения, та ми стана много интересно как хората започнаха да хвърлят кални пръски по нещо, което още не беше започнало и за което още никой не знае нищо конкретно! [smile] [smile] [smile]

Дата:   21-10-04 15:29

Radina това със стадни япринцип не е много убедително.
Ще ти дам следния пример - нека фалираме една банка. Гледай тогава какво става и си прави заключения /ако не си гледала шоуто преди 8-10 години и не си си правила заключения/.
Ето това е силата на стадното мислене - за да спасиш собствения си джоб фалираш цялата икономика.
Обратното беше преди няколко години в Корея. Отново пример за стадно мислене, което обаче беше изключително режисирано от правителството. Техните банки също бяха на ръба на краха - но хората по призива на правителството не само не изтеглиха парите си а отидоха и внесоха още. И не само пари а и злато, скъпоценни камъни, бижута и т.н.
Пълвият случай аз наричам "аз се спасявам а на другите съм им е..л мамата" а втория "обществена дисциплина".

Автор: RossN   
Дата:   21-10-04 15:29

ех реклама, реклама, продължавайте да обсъждате темата и да вдигате рейтинга на предаване за хора с интелектуален потенциал 50, а също така и на въпросната девойка, която точно това и цели с множеството фотоси тук и там по нета!!![smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: sagittarius   
Дата:   21-10-04 15:31

Режисирано, при това лошо. Сигурно не им стига рейтинг, та трябваше на втория ден да накарат някой да лъска бастуна пред камерата.

първа  назад  1     всички  напред  последна