Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нещо няма достатъчно информация в този сайт
Автор: steven   
Дата:   19-10-04 15:57

Не може ли да има повече информация в сайта за истинските грандове във фотографията Канон и Никон ?Четем тука само за разни по-малки фирми ,статия сте пуснали за HP R707,а за най-добрите в бранша няма .
Имате само по една статия за Canon 300D i Nikon f100 и дотам.
Няма от къде да се прочете нещо повече на бълграски за тези марки,защо не пуснете повече статии,тестове и други подобни.
Направете им по една страница с новите модели с описание и тестове на български да може да се прочете по нещо интересно и в български сайт.Ще е супер за сайта [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Нещо няма достатъчно информация в този сайт
Автор: boni   
Дата:   19-10-04 16:05

Ako iskash da im napravim osven stranica i po edna ******** ??

Автор: steven   
Дата:   19-10-04 16:10

[smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: J0R0   
Дата:   19-10-04 16:19

Наистина имаме по една статия посветена на култови модели на Канон и Никон. Статията на доц. Абаджиев за 300Д излезе при нас, заедно с пускането на модела на българския пазар. Това показва, че ние направихме по нещо за тези фирми, колкото и да е малко, някакъв жест е все пак. Протегнахме им ръка.
Т.нар. "грандове" обаче не направиха нищо за форума и за хората влизащи тук. Направиха се че не ни забелязват. Може пък аудиторията да им се струва малка :-))))

Парадокс е, че фирми като Самсунг, Панасоник и НР, на които фотографията им не е основна дейност, подкрепят в много по-голяма степен фотографския живот в България от тези които имат претенциите да са "големите".

Дори мисля, че няма да издам някаква голяма тайна, ако разкажа, че в неофициален разговор, представител на една мнооого голяма фирма каза по повод форума: "Че що да рекламираме при вас, ние рекламата на вашия сайт си я получаваме безплатно така или иначе нашата марка във форума я хвалят".

Автор: шум   
Дата:   19-10-04 16:22

Хахаха,смех, смех, на буци. Кой ше пише статия без пари бе, Стивън? НР дават пари, а за Никон кой да даде? Ако много си се заинтересувал ходи гледай dpreview.com

Дата:   19-10-04 16:23

Я, Жоро ма изпривари...

Автор: nlbk   
Дата:   19-10-04 16:33

да ве ей steven, я мисли малко преди да пишеш тия неща...и не си прав, че няма къде да прочетеш на бг за тези марки...явно не си търсил, както трябва...https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif

Автор: daru   
Дата:   19-10-04 16:42

Tochno taka shto ne zemete da ni napravite po edna ******** ??

Автор: todorov   
Дата:   19-10-04 16:46

"Че що да рекламираме при вас, ние рекламата на вашия сайт си я получаваме безплатно така или иначе нашата марка във форума я хвалят".

Eй това ще е една от причините да не пазаруваме тия марки от България.
Хем трупат 20-30% отгоре, хем нещат реклама да направят. То ако питаш мене умрели са да продават апарати /Канонците визирам/. Там няма далавера за тях. Друго си е копирките...

Абе простащина.

Автор: nlbk   
Дата:   19-10-04 16:48

daru, олигофрен, малоумна твар, замълчи

https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif

Автор: daru   
Дата:   19-10-04 16:51

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie19]

Дата:   19-10-04 16:51

daru
да ви направим ама и за това не ставате.

Дата:   19-10-04 16:52

Абе Тодоров, кви 20-30% те гонят? Аз като вносител (не фото) мога да ти кажа че печалбата е мин. 50%, а при луксозните стоки (като фотоапарати) може да стигне до 100%. Само си помисли колко товарят по веригата - вносител, дистрибутор, магазинче...

Дата:   19-10-04 16:54

Още по-лошо - занижил съм ги. Ама сега няма да си играем на ценообразуване.

Автор: kirilius   
Дата:   19-10-04 17:04

Мда... информацията сама по себе си е много яка реклама.
На този сайт (освен банерите - аз принципно на банери на кликам) има доста полезна информация за някои марки и модели фотоапарати. Човек може да прочете, да попита и в крайна сметка да си намери това, което го интересува. Ами естествено, че ще си купя апарат от някоя от от тези марки, а не Канон или някое друго "величие", за което знам не толкова много.
С други думи: "Защо да обръщам внимание на някой, който не го е грижа за мен?"

Пример: съвсем наскоро си прекарах домашен интернет (за да гледам фото-форум и след работа ;-)))). Тръгнах да събирам информация за доставчиците в моя квартал. Май намерих 4 или 5. За моя огромна изненада се оказа, че:
1) Някои от тях НЯМАХА web site!!! (говорим за интернет доставчици!)
2) От тези, които имаха сайт, повечето нямаха телефон за контакт на сайта. На емейла ми отговориха след 4 дена!!!
3) Един единствен доставчик имаше сайт с пълна информация + телефон на който ВЕДНАГА ми дадоха допълнителна информация.

Ха познайте към кой се вързах накрая [smilie5]

Дата:   19-10-04 17:11

Във форума много често са дискутирани разлините марки фотоапарати но най-вече - Канон, Никон, Панасоник, Лайка, Сони, Самсунг... както всеки по отделно така и за съпоставянето им.
Имаме късмет, че тия от фирмите преставители не четат форума редовно и задълбочено и че няма статии от рода на този срещу този, защото представяш ли си да се публикува статия защо Канон еди кой си значително издиша пред Никон един кой си /или обратно/ а пък виждаш ли, те са от един клас и в една ценова група. Ако пък това е съпроводено и с примери... Леле-мале какъв рев ще настане от вносителите на Канон /респ. Никон/.
Ей това е. За мъртавците само хубаво или нищо...

Автор: diana_g   
Дата:   19-10-04 17:19

kirilius-tova tvoito zvu4i malko neseriozno [smile]
Zna4i niama da si kupi6 Nikon ili ne6to ot tozi kalibar,samo za6toto na saita niama reklamen baner na nego?!?!

Автор: behemoth   
Дата:   19-10-04 17:20

kirilius,
Към най-евтиния и бърз [smilie18]

Дата:   19-10-04 17:33

diana_g, вече казах, че не се интересувам от банери. Мразя банери. Интересува ме полезната информация. На този сайт има полезна информация за Самсунг, Панасоник, ХП и т.н.
Знам, че Никон са апарати от класа, но аз съм само любител и ми трябва добър любителски апарат. Ако се водех само по марката и името и имах пари за пръскане, сигурно щях да си купя някоя скъпа марка. Благодарение на форума обаче разбрах, че мога да си намеря апарат, който да ми върши работа и да не струва толкова много. Това е силата на информацията.

behemoth, как да разбера кой е най-евтиния и бързия, като нищо не пише по смотаните им сайтове?

Автор: behemoth   
Дата:   19-10-04 17:40

kirilius,
проблема е че сега може да си се вързал към най-скъпия и бавния същото и с апаратите тези за които си намерил информация не са задължително най-добрите за парите си затова търсиш и разпитваш на различни места не само на един сайт и тогава избираш.

Дата:   19-10-04 17:40

Кирилиус, много си прав[smilie24]

Дата:   19-10-04 17:59

behemoth, така е, но обикновено цената, която човек плаща е комплексна - към цената на стоката, която си купуваш се добавя:
1) времето за събиране на информация - аз нямям време и нерви да се занимавам с обикаляне на сайтове и писане на емейли на фирми, на които очевидно им е през оная работа кой съм аз. Обикалях по сайтовете 2 дена. Колко повече е необходимо?
2) Кое е по-евтино: да си купиш кило салам от кварталния магазин за 5лв. или от Метро за 4лв. + 3лв. бензин + 2 часа от личното ти време? Става, само ако пазаруваш на едро, аз не пазарувам фотоапарати или интернет на едро.

И като казвам, че нямам много време за събиране на информация, не значи, съм съвсем бос в тази област.

Днес си взех Panasonic FZ20. Ако някой ми покаже апарат на Canon или Nikon за тези пари и с подобни качества, има от мен 1 бира в яйцето [smilie5]

Автор: volokin   
Дата:   19-10-04 19:16

Кулпикс 5400!!! е доста добър!! магнезий и т.н.[smilie24] 5МП

Автор: stoevmobile   
Дата:   19-10-04 19:38

kirilius: "Днес си взех Panasonic FZ20"
малей, ми ти вече си у почерпушка!
Честито!![shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]