Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Гледам снимките и си мисля за оценките :-)
Автор: J0R0   
Дата:   01-10-03 11:12

Днес разгледах сайта по нов начин. Обикновено отварям по дата и после по рейтинг. Сега отворих галериите една по една и ги разгледах по рейтинг. И така ми харесаха повече.
Установих, че класацията в отделните галерии почти съвпада с моето мнение. По-хубавите неща са на по-предните страници.
Като ги гледа човек тематично и сравнението е по-адекватно. Лесно се сравнява един пейзаж с друг пейзаж, едно макро с друго...
[smile] [smile] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Гледам снимките и си мисля за оценките :-)
Автор: Lyubie   
Дата:   01-10-03 11:32

Абсолютно си прав за това. Когато са заедно, всичко е много по-разхвърляно, ако мога да се изразя така.

Публикацията е редактирана (01-10-03 11:33)

Автор: Stefan   
Дата:   01-10-03 11:46

Да, разбира се, това са истинските класации. Общата класация е мнооого субективна, макар че субектите са много [smile] , защото почти няма адекватен начин за сравнение на един пейзаж с един портрет например, да не говорим ако трябва да ги сравняваме и с макро снимка.

Публикацията е редактирана (01-10-03 11:52)

Автор: Pho   
Дата:   01-10-03 12:20

На мен ми прави впечатление, че в сравнение с началото, започват да излизат все по-добри снимки. Съответно обаче се наблюдава и завишаване на критериите и като резултат сега оценките са по-пестеливи от преди един месец.
Явно състезателното начало и разширяването на конкуренцията води както до стремеж за показване на по-добри неща, така и за издигане естетическите критерии на оценяващите. Дано тази тенденция се запази!

Дата:   01-10-03 12:51

Да, наистина конкуренцията става все по голяма, а критериите все по-високи. Добре са си такива като мене дето не участват в конкурса.
[smilie21]

Публикацията е редактирана (01-10-03 16:46)

Автор: sas   
Дата:   01-10-03 16:40

JORO moje bi si iskal da kajesh "koito ne uchastvat v konkursa" ?[smilie11]

Дата:   01-10-03 16:46

да бе - поправих го :-)

Автор: icikonti   
Дата:   02-10-03 10:41

[smilie10] Освен това ми прави силно впечатление , че авторите с "арт" насоченост , публикуват тук снимките си , вероятно , за да се разграничат от плявата в култа. [beer]

Дата:   02-10-03 12:11

Според мен ги пускат и на двете места, обаче тук със сигурност ги виждат два пъти повече хора (засега). Справка - WebCountera най-долу на страницата.
[beer]

Автор: djidji   
Дата:   06-10-03 13:50

само да попитам, в реда на мисли на JORO, няма ли да е по-хитро да се обявяват за победители не 6те снимки с най-висок рейтинг, ами по една снимка (и два конкурента) от категория?

Дата:   06-10-03 14:16

Става, ама ако ти осигуриш наградите. Колкото награди осигуриш, всичките ще ги раздадем, бъди сигурен, че няма да си оставим нито една за нас.

Автор: momo   
Дата:   07-10-03 03:01

Vuv vruzka s nagradite - na sbirkata minalia chetvurtuk putuvah ot Ruse i zakusniah za nagradite si:) Koga e vuzmojno da gi polucha - na sbirkata tozi chetvurtuk:?

Дата:   07-10-03 10:22

Нямаш грижи, обади ми се през деня на 988 14 64 и ще се уговорим кога и къде да ти ги дам. Или на мобилен 098 10 299

първа  назад  1     всички  напред  последна