Автор: trogo
Дата: 19-10-04 14:32
Toku 6to edin priqtel mi prati link kum edna snimka i reshih ot 4ista proba lubopitstvo da nadnikna i razgledam snimkite.
Vsi4ko e mnogo hubavo,ni6to lo6o ne iskam da kaja protiv avtorite i tehnite tvorbi.Ima mnogo dobri popadeniq i ne 4ak tolkova(kakto s vsi4ko ostanalo okolo nas).
Edno ne6to mi napravi vpe4atlenie - komentarite.Nikade ne vidqh konstruktivna kritika po otno6enie na snimkite.Ne moga da rabera,tova nqkakvo bratstvo na priqteli li e,4e na vsqkade samo se pozdravqvate edin drug,za porednata snimka napravena.Pone nqkoi za raznoobrazie da be6e kazal ne6to kriti4no.I kakva e taq boza po onto6enie izkavaneto na mnenie za snimkite.Zvu4i mi kato nqkakva sapunka v koqto loshite elementi otsustvat(poradi lipsa na kritika).Edinstvenite komentari koito vijdam sa:"Не мога да гласувам, за съжаление.
Браво!!!!
Просто нямам думи!","Браво, много силно въздейства! Прекрасна работа!","Красива и много затрогваща снимка - ръката му сякаш е в очакване да хване другата" i taka na tatuk.I az "prosto nqmam dumi".Vie hora drugo ne6to ne znaete li ili prosto ei taka ,za da ne obidite nqkoi,daite da go
pohvalim.
Biva li taka bre horica,daite go malko po-realistino,po-kriti4no.Az li trqbva da vi obqsnqvam,4e bez konstruktivna kritika nqma napredak.
I molq vi se sprete s tiq komentari,koe kolko pro4usvstveno bilo ,i kak se 4uvsvalo naprajenieto,i tugata vuv vuzduha(vidqh go pone na 10 mesta).Prili4ate mi na nqkakvi babi deto po cql den sedqt i gledat porednata sapunka,po nqkoq si kabelna, s kurpi4ka v ruka,o4i pilni sas sulzi,i sled kato svur6i,sqdate pred komputara i si izlivate pokrusenite du6i4ki ot tova,4e edi koq si ne moje da se ojeni za edi koi si,za6toto mu bila sestra i t.n. pod formata na tupi komentari.Taka prosto nqma da stane,prosto ili 6te trqbva da se promenite ili 6te si ostanete na vse su6toto nivo na snimane kakto i do sega.
I tova,koeto pro4etohte toku 6to,ne e s cel da vi nagrubq,a prosto da vi pomogna kato vi otvora o4ite i razmurdam malkite vi zaspali mozu4eta.
Dano da sam vi pomognal pone malko.
|
|