Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Sapun i Boza
Автор: trogo   
Дата:   19-10-04 14:32

Toku 6to edin priqtel mi prati link kum edna snimka i reshih ot 4ista proba lubopitstvo da nadnikna i razgledam snimkite.
Vsi4ko e mnogo hubavo,ni6to lo6o ne iskam da kaja protiv avtorite i tehnite tvorbi.Ima mnogo dobri popadeniq i ne 4ak tolkova(kakto s vsi4ko ostanalo okolo nas).
Edno ne6to mi napravi vpe4atlenie - komentarite.Nikade ne vidqh konstruktivna kritika po otno6enie na snimkite.Ne moga da rabera,tova nqkakvo bratstvo na priqteli li e,4e na vsqkade samo se pozdravqvate edin drug,za porednata snimka napravena.Pone nqkoi za raznoobrazie da be6e kazal ne6to kriti4no.I kakva e taq boza po onto6enie izkavaneto na mnenie za snimkite.Zvu4i mi kato nqkakva sapunka v koqto loshite elementi otsustvat(poradi lipsa na kritika).Edinstvenite komentari koito vijdam sa:"Не мога да гласувам, за съжаление.
Браво!!!!
Просто нямам думи!","Браво, много силно въздейства! Прекрасна работа!","Красива и много затрогваща снимка - ръката му сякаш е в очакване да хване другата" i taka na tatuk.I az "prosto nqmam dumi".Vie hora drugo ne6to ne znaete li ili prosto ei taka ,za da ne obidite nqkoi,daite da go
pohvalim.
Biva li taka bre horica,daite go malko po-realistino,po-kriti4no.Az li trqbva da vi obqsnqvam,4e bez konstruktivna kritika nqma napredak.
I molq vi se sprete s tiq komentari,koe kolko pro4usvstveno bilo ,i kak se 4uvsvalo naprajenieto,i tugata vuv vuzduha(vidqh go pone na 10 mesta).Prili4ate mi na nqkakvi babi deto po cql den sedqt i gledat porednata sapunka,po nqkoq si kabelna, s kurpi4ka v ruka,o4i pilni sas sulzi,i sled kato svur6i,sqdate pred komputara i si izlivate pokrusenite du6i4ki ot tova,4e edi koq si ne moje da se ojeni za edi koi si,za6toto mu bila sestra i t.n. pod formata na tupi komentari.Taka prosto nqma da stane,prosto ili 6te trqbva da se promenite ili 6te si ostanete na vse su6toto nivo na snimane kakto i do sega.
I tova,koeto pro4etohte toku 6to,ne e s cel da vi nagrubq,a prosto da vi pomogna kato vi otvora o4ite i razmurdam malkite vi zaspali mozu4eta.
Dano da sam vi pomognal pone malko.

Отговори на това съобщение
 Re: Sapun i Boza
Автор: jumbo   
Дата:   19-10-04 14:34

опа поредния възмутен гражданин

Автор: Krassy   
Дата:   19-10-04 14:36

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА е no comment!

Я по-полека с приказките в 'нашата фотообител'
Тоя мърмяу ма уби направо, смял съм се половин час!

Сори приятел, за трети път редактирам публикацията....

Никой не е виновен, че не знае, че тези неща са обсъждани поне 7 милиона пъти и че първо трябва да се порови из форума в старите теми [smilie7]

Е НЕ 4-ти път редиктирам, но не моа да спра се смея:
I tova,koeto pro4etohte toku 6to,ne e s cel da vi nagrubq,a prosto da vi pomogna kato vi otvora o4ite i razmurdam malkite vi zaspali mozu4eta.

Публикацията е редактирана (19-10-04 14:39)

Автор: murnau   
Дата:   19-10-04 14:43

Hram beshe be, kva obitel [smilie18]

Автор: TPECHAT   
Дата:   19-10-04 14:47

bie ribata![smilie10]

Автор: Brummaker   
Дата:   19-10-04 14:47

[cool]

Автор: kkaammii   
Дата:   19-10-04 14:50

ЦЕПИ МРАКА!!!!

Евала, TROGO! [smilie18]

Автор: pehata   
Дата:   19-10-04 14:52

Съгласен съм с trogo, но аз в качеството си на любител не мога да давам компетентно мнение за това какво точно не и е добре на снимката или какво точно в нея е наистина добро попадение и да го похваля. Предполагам и при други е така. Sorry.

Pozdrav za krassy [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: TPECHAT   
Дата:   19-10-04 15:13

emi sha ima komentari kato "!",
shtot e anonimno glasuvaneto - mnoo stranno sa go reshili [smilie11] [smilie19] [smilie21]

Дата:   19-10-04 15:17

Ухааа че ме подсети, я да видя дали си ми ТРЕСНАЛ препоръка [smilie7]

Автор: MITAKA   
Дата:   19-10-04 15:22

Има истина в думите на trogo,но съм
сигурен,че много хора не искат да го признаят!

Автор: charm   
Дата:   19-10-04 15:27

я замълчете и се преклонете бе!!! ако не е тоя човек, дошъл от майната си, специално, за да ви отвори очите, ко ша прайте, а?!
я по-възпитано!
аплодисмети за човека, моля https://photo-forum.net/joro/emoticons/clap1.gif

Автор: djore   
Дата:   19-10-04 15:28

[smilie21]

Автор: Anarhia   
Дата:   19-10-04 15:31

Да ви кажа честно- има много вярно думите му и съвсем малко преувеличение и аз сам аматьор и не мога да критикувам,НО искам да правя разлика между добра и лоша снимка.От вас се уча даже съм фен на няколко фотографи в храма :) ,ама 99% от коментарите е хвалене,1% изказване на критика и то от АНОНИМЕН ? Какво говори това? Говори че ви е страх да загубите приятел като го поправите.Няма да се усети ако го направите деликатно повярвайте ми и за негово добро е , и аз искам да се уча от грешките си и от тези на другите.

Това е от мен повече новини в късната емисия останете с нас и след рекламите [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: behemoth   
Дата:   19-10-04 16:41

trogo,
дай личен пример и почни да пишеш конструктивни критики ще си от ползва на всички и може да поведеш ново движение на конструктивния trogo-тивизъм.

Автор: volokin   
Дата:   19-10-04 16:42

behemoth, trogo-тивизъм, хареса ми [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   19-10-04 16:46

Моя ник Анонимен го затвориха, а имам постната снимка в конкур-са [smilie7]
Ако спечели сигурно наградата ще я дадат в някой детски дом [smilie10] Съгласен! [smilie7]

Автор: krasimir   
Дата:   19-10-04 17:09

Trogo, пусни снимка да я коментираме. Сигурен съм, че всички ще са критично настроени. Аз понеже съм нов тука и се уча на маниери от другите, възприех от теб начина за изразяване на градивна критика - като не ми хареса нещо ще пиша "Sapun i Boza" или "размърдай си малкия и заспал мозък и снимай нещо смислено". Убеден съм, че ще ме разберат колко съм добронамерен.

Автор: milen   
Дата:   19-10-04 17:25

mi te tia det kritikuvaha gi izgoniha i problema se reshi :)))

Автор: jimmy   
Дата:   19-10-04 17:51

Щом вече и на случайно преминаващите хора им прави впечатление....[smilie10]...

Когато обаче някой не иска да разбере нещо, той няма как да го разбере - всичко е толкова просто.

Интересно като отиде човечеца X и си купи едно фотоапаратче примерно и то се окаже, че не работи, като го върне в сервиза какво му казват "Ми така е пич.Поправи го сам.Иновирай, разработи нешо ти - създай X-тивизъм"....или просто му го оправят (мисля, че примера е достатъчно универсален, да заместите с каквото си искате). Да никой не го е викал Trogo тука и той за нищо не си е плащал, нито пък е слагал снимки, но факта си е факт и според мен той е прав.[smilie24]

Автор: behemoth   
Дата:   19-10-04 17:54

jimmy, само дето забравяш че никой тука не на заплата никой не си е "купил" нищо и твоя пример трябва да се гледа така
подарили на човечеца Х едно апартаче и то се оказва че не работи и му казват.....

Автор: Matador   
Дата:   19-10-04 17:57

ако трого беше подходил не с този менторско-арогантен тон, щеше да стане по-добре. Иначе е прав напълно.[smilie24]

Автор: jimmy   
Дата:   19-10-04 18:01

Behemoth, да може би...и аз сам съм споменал разликата.

Но не смятам, че трябва задължително всеки да е участник или фотограф за да може да даде прилично мнение. Още повече, че едва ли е злонамерено.

Както казах, според мен наблюдението е вярно, друг е въпроса дали ни харесва/не харесва или дали е естествено/не естествено да е така.

Matador [smilie24]

Публикацията е редактирана (19-10-04 18:03)

Автор: J0R0   
Дата:   19-10-04 18:03

Krassy - според правилата на сайта нямаш право на два ника. Да не говорим, че е некоректно да регистрираш ник, който съвпада с името, на всеки друг, когато не е логнат.

Автор: J0R0   
Дата:   19-10-04 18:09

И айде стига вече с тия простотии - що нямало критични и смислени коментари...

АМИ КАТО СТЕ ТОЛКО ЗАГРИЖЕНИ, ЕЙ ВИ ГИ СНИМКИТЕ, ТЕ СИ СТОЯТ ТУКА, НЕ БЯГАТ, ИДЕТЕ И НАПИШЕТЕ ПОД ВСИЧКИТЕ СНИМКИ ВАШИТЕ СМИСЛЕНИ И КРИТИЧНИ КОМЕНТАРИ, ВМЕСТО ДА ХЛЕНЧИТЕ ТУКА!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна