Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 относно Ф6....
Автор: jumbo   
Дата:   18-10-04 22:29

както се казва до сега гледах каталога на апарата
с една дума апарата е джелезо мечтата на никониста (хм 11 те аф зони покриват шокиращо малко сравнено с д2 (то е ясно защо))
абе отплеснах се
големия шок е следния (може и да не съм разбрал правилно) НО ТОЗИ АПАРАТ РАБОТИ ПО ДИФОЛТ С 2 CR123A батерии - ужас пълна любителска постановка
за да ползваш АА тип си купуваш задължително бустер МВ 40 (събира 8 парчета или зарядна батерия като на д2н/х EN-EL4)

с една дума гадорийка хитра[smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: относно Ф6....
Автор: digitalis   
Дата:   18-10-04 22:40

мани това с батериите е стар номер, то и 20д е с друга вертикална дръжка от 10д та да си купиш нова,,,,;( такива за джапанците...цицат колкот мое

Дата:   18-10-04 22:45

е да ама такава ...цензурирано... простотия не бяха правили до сега с професионалната си серия [smilie9]

Дата:   18-10-04 22:48

според мен има и нещо друго...така ти дават по евтина опция за например напредналия аматйор, пък прото е ясно че ще си я купи...така разширяват фрагмента от пазара;)

Автор: athom   
Дата:   18-10-04 22:49

И джобовете...[smilie3]

Дата:   18-10-04 23:05

абе ф6 не е за напреднал аматьор [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   18-10-04 23:11

просто се опитах да разбера джапанците....не се засягаи...нямах това предвид. Само че има логика с това това му сваля цената с колко...тази дружка бустер е сигурно доста пари...така е по гъвкаво...

Дата:   18-10-04 23:15

абе така е но с нея апарата е много грозен (за разлика от канон 1в) и е по-обемен от Ф5
а уж дизайна го правят италианци....

Дата:   18-10-04 23:17

аве чакаи да го погледна ве..аз го гледах като излезе ама съм го виждал само без дръжка маи....

Дата:   18-10-04 23:18

на клуб никон го има но е малка снимката

Дата:   18-10-04 23:45

да...видях го...ми незнам според мен си е ок...що ше е грозен....много масивен стои...

Автор: lucky   
Дата:   19-10-04 00:17

Jumbo,Nikon vzeha da hitreiat kato maznite Canonajii [smilie5]...nali 4e bazikah edno vreme 4e ima canonizazia na Nikon....ama to si e taka...
ina4e F6 e varha na sladoleda....niamam dumi 4estno....i dizaina e super-ne znam kvo ne te kefi....[beer]

Автор: volokin   
Дата:   19-10-04 02:03

Лъки, така е относно никон.
А Джъмбо, той гледа да се успокои че не му трябва Ф6 и се мъчи да и намери кусури! Ай сега ще търсим под вола теле, недей така бе Джъмбо [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   19-10-04 09:24

не търся теле (аз съм си достатъчнои голямо)
просто се ядосвам
а дигиталист виж как седи канон 1в с бустер (не си личи че има )
и как седи ф6/ф100 с бустер сякаш искат ясно да кажат аз съм придадътк.....
а и на ф100 на всичкото отгоре на всичката железария по него бустера от пластмаса и си представи пипаш една хубава гума а като хванеш бустера гадна пластмаса [smilie2]
а ф5 е завърщен от всякъде

първа  назад  1     всички  напред  последна