Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Как се вмъква линк във коментар към снимка?
Автор: photoforce   
Дата:   18-10-04 17:45

Хайде, сега! Всички пак ще скочат. Но, поне може някой да ми отговори. Не е лесно да се претърси цял форум, просто искам да попитам, кратко и ясно. Тази форма,

text

е дадена, но въобще не ми излиза публикацията след това. опитах да зложа самия линк на ЛИНК, а на текст да напиша, да речем, "тук". Пробвах и самия ТЕСКТ да е линка, но не става нищо. Не мога да го разбера. Моля за помощ.[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Как се вмъква линк във коментар към снимка?
Автор: J0R0   
Дата:   18-10-04 17:50

Има едно такова нещо под полето за коментари.

[url = link] text [ /url ]

Копираш си го в полето.
Заместваш "линк" с истинския линк към където искаш да сочи.
Заместваш "текст" с текста, който искаш да препраща към линка.
Това е.

ПП. Само да не го изкопираш от тук. Нарочно съм го написал с интервали, за да можеш да го видиш как изглежда.

Публикацията е редактирана (18-10-04 17:52)

Дата:   18-10-04 17:52

По дяволите, нищо не разбирам - това го видях, формата за вмъкване на линк и дори го бях написал във поста си - но се е приел като хтмл код и не е излязъл в самият текст след като публикувах. Видях формата! Обаче не работи. Например, ако искам да препратя към песен, намерена някъде, просто поста ми не излиза, все едно не съм писал. Явно има някакво ограничение. Някой да поясни. Жоро, благодаря ти.

Автор: J0R0   
Дата:   18-10-04 17:57

Работи, що да не работи... Единственото ограничение, мисля, че беше за брой символи, не можеше да се публикува "дума" по-дълга от 50 символа (някои пишеха по десетки сляти символи и чупеха така страницата)

Дата:   18-10-04 18:00

Аха! МЕРСИ! Това ще да е. Защото да речем, като намеря песен в евронета, примерно и реша да поздравя някой, линка задължително не е кратък. [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна