Автор: volokin
Дата: 18-10-04 14:43
ми аз го казах, че въпреки малкия сензор на Панасоник, Лайка обектива се справя отлично с това, за което говори отново какво могат те. Сигурем съм че преди да се произведе апарата, ЛАйка и Панасоник са обсъдили възможността за сензора, т.е. Панасоник са дали заявка за обектив, който да може да се справи с малкия сензор, съответно Лайка са го прозвели (или поне сметнали).
Но аз не визирах точно теб и не се сърдя, само гледам какви са реакциите, и си правя изводите. Щото преди време бях пуснал една тема, що снимам все още аналогово и повечето хора скокнаха като ужилени и започнаха да вадят някакви аргументи, които всъщност не бяха аргументи в полза на тяхната кауза, но това е друг въпрос... Та прави впечатление, че повечето реагират толкова остро, като че ли човек казва нещо против тях, без дори да могат да се аргументират качествено. Дори такава хубава тема като за литературата, накрая се превърна в мерене на познания и словестна еквилибристика. А като погледне човек повечето теми са така разводнени от глупости, че едва може нещо свестно да се намери.
Ако пък някой пусне нещо то избива в спор кое е по- и т.н.
Ей за това се възмутих.
За доказателство виж по-горе постингите, виж какво съм написал и кои сензори сравнявам, т.е. на апарати долу-горе по едно и също време произведени и мислени и т.н. Ясно е че технологиите напредват и нямам намерение да сравнявам кон с кокошка. Пък и аз нищо не съм сравнявал, просто съм дал някои факти. та така...
|
|