Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Ще доживея ли ....
Автор: boni   
Дата:   12-10-04 23:08

Дали ще доживея някога като поискам да си купя скъп обектив в България и да отида във фирмата продавач или в магазина ,да го пипна ,да го изпробвам ,да видя дали ми харесва и тогава да го купя.
Шото сега всички имат по 2-3 модела от най-евтините и ти викат остави капаро пък след около месец ще дойде .
Алооооооу! Като давам 1200 -1500 лв искам да го пипна бе!Да го пробвам ,щото ако не ми хареса какво ще правим тогава а?
Сигмаджиите ми викат - чакай 1 месец,никонаджиите и те,Тамронците имат 1-2 свестни обектива ама и те щ еме карат да чакам 1 месец.Канонджиите не остават по - назад .
Айде осъзнайте се бе ,това е стъклария не е електроника ,не и пада толко бързо цената ,че да загубите...
Просто нямам думи,не виждам нито една истинска свястна фото фирма в тая страна и това е.

Отговори на това съобщение
 Re: Ще доживея ли ....
Автор: Thor   
Дата:   12-10-04 23:14

в корекома няма ли [smilie5]

Дата:   12-10-04 23:18

а пък ако си мислиш че само при теб е така ,жестоко се лъжеш [smilie6]

Автор: algaivel   
Дата:   12-10-04 23:22

Бони май няма да доживеем. Като си купувах апарата от Технополис наред със всички въпроси (тогава все още на разбирах много и ще извиниш въпроса ми) попитах и записва ли звук? Абсолютно убедено ми казаха - да и ми показаха упътванел Купихме го и след едноседмични опити разбрахме, че не записва и от тогава това не е "нашия апарат", а горчилката още си стои. Не че е много важно но стремежа на търговците винаги да те прецакат и да ти докажат какъв си лайк ме влудява.

Автор: Grandpa   
Дата:   12-10-04 23:23

Е как нема да е така, като отиваме да огледаме, да ги опипаме....и след това - айде в интернет да го купим, че по-евтино [smilie19]

Автор: sagittarius   
Дата:   12-10-04 23:27

Ми да го пуснат и те на интернетската цена. В Америка може, а тука не може! [smilie19]

Дата:   12-10-04 23:30

навсякъде по света е така ,ако не живееш в New York и искаш да си купиш някой скъп обектив ,ти искат капаро ,тъй като повечето пазарят евтини зумове а скъпи обективи се продават веднъж на месец - два ,та същия въпрос си го задават десетки хиляди фотоманиаци по света които живеят далеч от New York или най големите градове по света ..[smilie6]

Автор: stoevmobile   
Дата:   12-10-04 23:31

boni, ми разходи се до турско бе!
Ей ти примерно Canon TR - обективи,( на турски е ама си грамотен човек и можеш да разбереш за какво става дума, крайната цена).
Дистрибутори ли търсиш - ми цъкни в тази страница по средата и си избери в кой град, а там адреси телефони, много от тях със собствени веб страници.., дето пише налично/поръчка...
Сигурно същото е и в гръцко..

Дата:   12-10-04 23:33

едва ли има всичко и навсякъде, особено най-скъпото, ама покрай една екскурзия може и друго да се види/пипне

Автор: digitalstore   
Дата:   12-10-04 23:34

Vsi4ko e vazmojno[shtrak]

Автор: behemoth   
Дата:   12-10-04 23:40

digitalstore,
хе вие ако почнете да давате и обективи за тестване ще избиете рибата.
а между другото помислите и за даване под
наем има хора които се интересуват а не знам
в момента някой да предлага

Автор: machine_head   
Дата:   12-10-04 23:43

вай вай вай, бир парче тръба с джам от опакато... [smilie5]

Автор: Grandpa   
Дата:   12-10-04 23:45

behemoth написа:

> digitalstore,
> хе вие ако почнете да давате и обективи за тестване ще избиете
> рибата.
> а между другото помислите и за даване под
> наем има хора които се интересуват а не знам
> в момента някой да предлага

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   12-10-04 23:46

Айде бе ще ходя то Турция и Гърция...
Искам в Софияяяяяя!
Аз в Барселона си спомням един магазин (до музея на еротиката се намира) - 3 етажа само апарати и обективи ....Мамматаааа си трака.

Автор: XiZoR   
Дата:   12-10-04 23:50

...до музея на еротиката ..хихихи[smile] [smile] [smile]

Дата:   13-10-04 00:03

токущо се обадих на най големия специализиран фотографски магазин в града ,град от 600000 жители
и ако искам от скъпите обективи за около от 700US$ нагоре - твърди ,ами трябва да си ги поръчам ,нови ги нямат за да ги видя ,та те дори нямат на сайта си каталог за обективи ,така е и в повечето американски градове от тази големина , специализираните фотомагазинчета загиват от интернет търговията ,има само най популярните модели за широката публика от консуматори ..[cool]

Дата:   13-10-04 00:10

Istanbul, (неофициално) около 15 000 000 население, около 120км от край до край, на малко над 500км от София [smilie5] [smilie5]

Автор: cristo   
Дата:   13-10-04 01:05

ще го доживееш Бони ако доживееш хората в България да станат толкова богати, че вместо само да си мечтаят за хубави обективи да почнат често да си ги купуват, щото само с показване няма кой магазин да се издържа

Автор: jumbo   
Дата:   13-10-04 08:20

както съм казвал нашия пазар е ужасно свит [smilie2]
примерно ако река да си взема никон д2х и няма шанс да го пипна
виж 1Дс марк 2 имаш шанс.....

Автор: ancho   
Дата:   13-10-04 09:09

Бони,

Ти си по-млад току виж доживееш в последните си дни.
А защо сега и тук не е така аз мисля ето защо - манталитета на всите наши "бизнесмени" и търговци предвижда само една едничка цел - максимум печалба та до месец два да си купи най новия Мерцедес и да си го сменя през месец!!! Клиент ли ? Какво е това ? Ааааааааа да, едни нахалници дето искат и да си подбират стоката като я купуват (независимо дали са домати или апарати)! Да го духат !!!!!!

То ти да си жив и здрав че имаш възможност да тестваш някой и друг апарат и споделяш с нас които не можем и само от такива места можем да се обогатим с опит от "първа ръка" !

Автор: RossN   
Дата:   13-10-04 09:33

Леле колко точно казано!!! Браво Анчо[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Бони, ти пак ще кажеш, че иронизирам, ама се замисли, че и при вас е така. Като си купувахме централата от вас, чакахме за безжичните слушалки, които рекламирахте, да ги доставите, понеже били незнам си какво...извини ме, ако те обиждам, но и вие като най-голеният доставчик на техника, не разполагате с всичко. Не защитавам никого от търговците, дано доживеем да видим в България, истинска пазарна икономика, а не първо ML, X3, Cayenne и т.н....а сега наздраве и дано ти се сбъдне мечтата[beer] [beer] [beer]

Автор: mvelikov   
Дата:   13-10-04 09:57

анчо,

ти ако си търговец би ли купил обектив за 5000$ да го обявиш на цена за 5500$ при положение, че ще минат двама човека на година да го видят....

абе много е лесно да се прави човек на велик клиент с пет лева в джоба....

Дата:   13-10-04 10:02

Не разполагаме абсолютно с всичко,но разполагаме с повечето неща.
Можеш да пробваш и да видиш:
- Най-скъпите плазми от телевизорите(над 12 000лв)
- Най-скъпите камери от камерите (3CCD)
- най-скъпите апарати от апаратите (Panasonic LC1 - 2200лв)
- най-скъпите хладилници от хладилниците(side by side за по 3000лв)
- Най-скъпите перални от пералните
- Най-скъпите микровълнови от микровълновите (професионални за ресторанти за по 1500лв)
и т.н.
Разбира се някой продукт може и да го няма ако е прекалено екзотичен .
Обаче е факт,че апетита на хората идва с яденето .Има много хора с пари!
Продаваме над 500-600плазми годишно ,над 1000 сайд бай сайд хладилници и т.н.

Автор: RossN   
Дата:   13-10-04 10:02

Колега, без да съм защитник на Анчо, те питам, а ти ако си търговец, не смяташ ли, че трябва да го имаш?[smilie11]

Дата:   13-10-04 10:03

Айде за 5000 долара обективи ,не ,но до 2000лв трябва да имат всичко поне по една бройка.

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна