Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 и аз да си кажа какво ми се иска....:)
Автор: reza   
Дата:   08-10-04 18:03

незнам...амо при мен ли е този проблем...но като напиша нещо под някоя снимка...и после немога да намеря снимката, за да видя следващи мнения...или пък дали ми е отговорил автора....

та...незнам дали можете да го направите тук, но в един немски форум, в профила на всеки автор има "моите дискусии"...и там са всички снимки под които е писал човек. Когато се отвори "моите дискусии" се показват снимките и дали има (и колко) нови коментара...
Също така, човек може да изтрие всички снимки оттам, ако му писне да следи някоя дискусия или автоматично да каже след едиколко си дена да се трият сами....

а...и ако може логина да се сложи на по-жидно място....:) защото аз уж маркирам това да ме разпознава...но незнам защо след няколко влизания пак трябва да се логвам. и тъкмоси харесам да гласувам за някоя снимка..."ХОП"..не съм била логната....и край...направо ми се отщява да я търся пак...

ей такива неща...:)

и палачинки ми се искат....но едва ли админа ще ми ги направи....:)))

Отговори на това съобщение
 Re: и аз да си кажа какво ми се иска....:)
Автор: asahi   
Дата:   08-10-04 18:16

палачинки [smilie24]

Автор: boni   
Дата:   08-10-04 19:24

Реза ,в момента правим точно това !!!
Четем си мислите с тебе :))
Под всяка снимка ще има още 2 квадратчта за отметки - едно за любими снимки и едно за проследени дискусии.Като ги чекнеш и в профила ти ще се появяват в една папка любимите ти снимки ,а в друга дискусиите,които искаш да проследиш под някоя снимка [beer] [beer] [beer]
Но ще е готово в началото на другата седмица ,защото СаС е по конференции

Автор: pepi   
Дата:   08-10-04 19:35

Super!

Автор: reza   
Дата:   08-10-04 20:07

ЗНАЕХ СИ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ВАС!!!!
[smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [beer] [beer] [smilie7] [smilie25]

Автор: Transfiction   
Дата:   08-10-04 22:21

Хей, админите! Много ми харесва идеята с последните снимки отдясно! Много им се кефя!!!
[smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [beer] [beer]

Много е готино! Браво!!! [smile] [smile] [smile] https://photo-forum.net/joro/emoticons/sunny.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/sunny.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/sunny.gif

https://photo-forum.net/joro/emoticons/sunny.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/sunny.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/sunny.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonTheWave.gif

Автор: Sid   
Дата:   08-10-04 22:33

[smilie24] [smilie24] [smilie24] идеята е чудесна

Автор: Анонимен   
Дата:   08-10-04 23:19

А аз пък искам бутон за пуканки![smilie10]

Автор: DR2   
Дата:   08-10-04 23:27

za anonimnite nikakvi pukanki:)

Автор: stoevmobile   
Дата:   08-10-04 23:50

Анонимен [smilie24]
Аз искам опция за стария сайт, без нещо у дясно.
Форумът да си е форум, а галериите-галерии.
А сега е ......
Ми то сигурно и по-интересно може да стане, ако вместо у дясно, дето можеш да сложиш една лепенка/залепена панделка и да не се разсейваш на хубавият си як монитор или дори на обикновен дисплей без претенции за качество
https://photo-forum.net/static/forum/2006-08/aysj6733.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v203/Stoevmobile/Megazoom/new.jpg
, да се набутат снимки и между постовете хоризонтално - хем четеш, хем волю-неволю гледаш нещо, дето ич не иде на момента, ама с цел образователна го превърташ, за да стигнеш до следващ пост..

Отново прее*** снимка за "Моят Свят".....

я, колко готино съм го написал за "хубавият си як монитор "..хе-хе, излиза, че за лаптопа говоря....
редакцията е по повод преместването на "снимката на якият" на друго място.....

Публикацията е редактирана (11-10-04 21:03)

Автор: Анонимен   
Дата:   08-10-04 23:53

ТуШиба... ТуНеШиба ... хубав монитор [smilie24]
[beer] [shtrak] [smilie7]

Дата:   08-10-04 23:53

Що бе, Стоевмобил? Не ти ли харесва да следиш кой какво пуска докато четеш? Аз и преди го правех ама в два различни браузера. А сега е чудно! Човек да е в крачка какво влиза във форума. На мен много ми харесва.
Айде деее, харесай го! [smilie25] [smile]

Дата:   09-10-04 00:01

Анонимен, комплект от двадесетина щипки за защита от нежелани добавки струва около левче.
За по-готино трябва черна хартия, дето нямам под ръка в момента.
А монитора е суперски, ако четеш поща или пишеш нещо текстово...
и имало и там някаква програма за калибриране на монитори от адобето, казват...[smilie11]

Дата:   09-10-04 00:11

Стоев,ако нещо не ти харесва можеш да си го скриеш лесно и без да слагаш лепенки(но пък е добре ,че ти видяхме хубавия монитор)
На всички освен тебе им хареса,а ние го правихме по нощите ,за да улесним хората и за да им хареса,така че няма да го махаме заради тебе сега.

Автор: Grandpa   
Дата:   09-10-04 00:24

Не се изнервяйте.

Кое е ценно и кое трябва да се попромени ще си се покаже с времето.

Евала на пичовете, че се грижат за сайта [smilie24] и бачкат по нощите.

Дата:   09-10-04 00:25

Transfiction, аз съм мно-о-о-о-о-го тежка гемия - когато чета/пиша - чета/пиша, когато гледам снимки - всякакви банерчета налични там ме дразнят, когато пия бира - бира пия, когато друго правя-само за него си мисля.
Не съм на 18 годинки, за да мога всичко наведнаж.
Не мога да си отворя 3 теми и да съм "в час" и у трите.
Хвана ли се за нещо - само то е, докато привърша с него. Нетипично за зодията ми "Риби" асцедент "Стрелец".
Изобщо съм сбъркан, сигурно.
И да е бавно, ама едно-по-едно.
Може би тъпата ми професия си дава отражение, ама от доста години работя като експерт в специалност, дето едно време и викаха "Качествен Контрол".
А твоето едновременно влизане в няколко прозореца, ами не мога да постигна, за съжаление. А бих искал!
Затуй и не одобравям "Новото Време", с което трябва да свикваме..

Дата:   09-10-04 01:01

boni, този "хубав монитор" си го виждал не за сефте у форума, или да ровя за предишни снимки?
кой говори за монитори?
За разлика от форумци, моите снимки са у форума, а не у галериите...(емотикон няма)

"На всички освен тебе им хареса,а ние го правихме по нощите ,за да улесним хората и за да им хареса,така че няма да го махаме заради тебе сега."

boni, аз винаги съм писал към Админа/Админите с Главна буква и подобаващото уважение. Доколкото си спомням, при Големият Срив също не бях на отсрещната страна, нали?
Каквото е направено "по нощите" обикновено е зле направено, набързо и бъгаво, с цялото ми уважение към Админите и положеният труд.

Туй за улеснението на форумци с новото......
Хе-хе
Ха де не ти събирам мнения и коментарий из форума - сам си ги видял...и без емотикончета, че тази галерия(официалната) няма да стигне и ще трябва да се търси помощ.....
Този не си намира снимките, друг....
Айде бе boni!!!
аз не се заяждам, просто старият сайт си беше готин, а сега трябва да се свиква с нещо съвсем друго.
Дето, лично на мен, криво ми седи.
Ще трябва да се свиква, а през туй време....
ще лепиме лепенки и ще поглеждаме под тях, докато свикнем....
[smile]

Публикацията е редактирана (10-10-04 21:26)

Дата:   09-10-04 01:11

Виж сега,бъгове има ,но до една седмица ще се изчистят.Това не трябва да те притеснява и не трябва да е причина да се връщаме към старото.СаС ги оправя малко по малко .
А специялно за нововъведението с последно качените снимки от дясно всички се изказаха положително и аз се радвам ,че е така ...

Дата:   09-10-04 01:20

stoevmobile Хубаво де, чакай сега. И аз не съм съвсем на 18 [smile] Ама имам асцендент Близнаци - затова ме бива за multitasking. Обаче иначе съм Козирог - мнооого сериозна зодия [smilie3] - започна ли нещо, върша го докрай, и не чета по три теми, а само по една плюс албума в същото време. И в момента работя нещо подобно на твоето, само че по отношение на софтуер. На мен особено ми харесва твоята комбинация от зодиакални знаци. [smilie24]

Видях, че си въвел ника си в полето на Гугъл. И аз го направих, за да видя какво ще стане ;-) Гугъл ме попита дали искам да кажа "автомобил" :-) Но пък наистина излизат два резултата! :-)
Какво им е на снимките отдясно? Нито мигат, нито има святкащ текст, сто пъти по-добре от разни реклами дето ги пускат по другите места. На мен ми се струва, че идеята отдясно да има снимки е просто гениална - тя е на някой, който разбира любопитната природа на средностатистическия фото-форумец, който няма търпение да види новите снимки, и се бои случайно да не изпусне нещо :-) И ти си от нас, няма начин да не си.
... Гледам ти монитора и си мисля, че имаш място за всичко, не се оплаквай. [smilie6]

Дата:   09-10-04 01:27

boni, аз страдам не от бъговете, а от това, дето по-горе писах, че съм "тежка гемия" и трудно свиквам с промени.
Вчера пуснах тема (дето е нетипично за мен) за тези, дето напускат форума. Ами същото е - промяна на средата, обкръжението. Липса на нещо, с което си свикнал...аз прекарвам цялото си свободно време у този сайт и изведнаж ми го дръпват и ми предлагат заместител - ти какво би направил на мое място ? Няма ли да се бориш да ти върнат "Твоят Свят" непроменен или не до там напълно нов?
А виж и заглавието на тази тема, в която пишем:)

Дата:   09-10-04 01:41

:))) Стоев ,твоите разсъждения удивително ми напомнят за една от малкото сериозни книги на Стивън Кинг "Пътна мрежа"
Хората са различни,аз примерно обичам промените.Често си сменям апаратите ,колите и т.н.Има хора ,които преживяват(или както е в книгата ,не преживяват) лесно промените ...
Споко,ще го оправим сайта така,че да е уютен за всички,не сме ти го дръпнали ,същия си е ,ще се опитаме да го подобрим :))А хората за които пусна тема ,че са си отишли ,бяха неподходящ пример поради разни причини...

Публикацията е редактирана (09-10-04 01:43)

Дата:   09-10-04 01:55

Transfiction, Чичко Гугъл ще ти каже, че можеш да ме намериш у този тук форум, както и да ти покаже членство в DCRP, дето след смяната на дизайна влязох 2-3 пъти, а преди това бях редовен участник доста време и с този си ник.Там след смяната на дизайна всичко изгоря, хиляди мнения и т.н.
и се започна от самото начало.
А аз спрях да го посещавам.

https://photo-forum.net/static/forum/2006-08/haaf4935.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v203/Stoevmobile/DCRP.jpg

Дата:   09-10-04 02:04

stoevmobile: Ами да, това оранжевото си е кофти верно, и целият им сайт изглежда тромав. Виж наш'то тук колко си е хубаво! [smile] [shtrak]

Дата:   09-10-04 02:09

Тука нищо не е изгоряло бе,всички теми и снимки са си същите.
Малко ще позатъмним сивото вероятно,че много хора казват ,че им е светло

Дата:   09-10-04 02:10

Transfiction, обичаш ли стрелбата по бързо движещи се обекти?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна