Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 проблем с изтрита карта
Автор: jumbo   
Дата:   07-10-04 17:27

както се казва случи се така че форматирах една карта без да съм свалил данните и сега не мога да я възстановя
пробвах с една програма бедкопипро ама тя нещо не се кракна и неще да ги оправи[smilie2]
та питането е илма ли някой програмка за оправяне на формат карти и да работи [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

данзката водка не прощава никому[smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: проблем с изтрита карта
Автор: djidji   
Дата:   07-10-04 17:40

имам за макинтош, дай да опитаме. спасявал съм едно-друго

Автор: asklep   
Дата:   07-10-04 17:43

Имам програма

Автор: Mobby_Dick   

SND 1.3 Мб. , тази програмка ми е възстановявала снимки от дефектирала карта. Възстанови и изтрити снимки още преди да стане фала с картата /изтрити умишлено/. Но чак Format - не съм пробвал, и не мисля, че е възможно (поне с известен софтуер някакъв).
Ако искаш да опиташ, ще ти я пратя /прати мейл/.

Автор: Стефан   

Може да пробваш с GetDataBack

Дата:   07-10-04 21:01

jumbo@gbg.bg [smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3]

Автор: stoevmobile   
Дата:   07-10-04 21:39

jumbo, не каза, каква е картата, ама ако е CF, след като си я пре**** веднъж, подари ми я, пък ще ти нащракам за подарък снимки според големината на картата и ще ти пълня мейла дни и седмици наред[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

а иначе, няма да стане нищо. като си форматираш харда, после какво намираш на него [smilie11] [smilie11] [smilie11] ....

Дата:   07-10-04 21:59

картата не е пре***** а форматирана [smile]
просто правихме пихме доста с една девойка и след това разни снимки и докато я учех как се работи с апарата и показах как се форматира картата....... за това казвам данзака водка седяла във фризера не прощава никому [smilie5]

Дата:   07-10-04 22:03

аз да се пробвам поне бе, може пък късмета ми да проработи точно на днешният ден, знае ли човек[beer] [beer] [beer]
ако знаеш какви мегабайти снимки изтърваш само[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   07-10-04 22:09

тцтцтц не би ли трябвало аз да получа подарък днес??????

Дата:   07-10-04 22:14

А иначе за възтановяването ти предлагам следното - викаш пак същата девойка, правите пак същите снимки, изпива се още толкова , показваш и как се работи с апарата без да триеш картата, довършвате водката от фризера, после питаш nsirakov как се правят/уреждат събитията от последният weekend и кои фотографи снимат понякога и хора при особени случаи, не само щъркели...[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]
Накрая си забравил за случилото се и не съжаляваш, щото ти подаряват и нов апарат с карта, а старата, дето си изтрил - подаряваш на мен, като комисионна за идеята[beer] [beer] [beer]
Кво ще кажеш или много се разписах май[beer] [beer] [beer]

Дата:   07-10-04 23:22

jumbo-вият въпрос - нагоре[beer]
бут[smilie5]

Дата:   07-10-04 23:25

гутооооо голямо мерси на терминатора [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   07-10-04 23:29

"викаш пак същата девойка, правите пак същите снимки, изпива се още толкова , показваш и как се работи с апарата"

Честито!!!

А пък ако си стигнал и до питането към nsirakov.....лелей!!!!!!!!!

Дата:   07-10-04 23:36

аааааааааааааааааа толкова пинене пак НЕЕЕЕЕЕ да не стане като с руските пилоти [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Pavel   
Дата:   08-10-04 01:08

Виж тук съм сложил няколко програмки за възстановяване на информация върху дискове. Може и за тва да стане, не съм пробвал.

http://ftlbg.com/popeto/Programki/Tools/DISC%20TOOLS/

Автор: zdimitrov   
Дата:   08-10-04 13:33

R-Studio.Network.Edition

С това съм възстановявал на 100% HDD след форматиране и след изтриване на партишън. Трябва да работи и на флаш карти.

първа  назад  1     всички  напред  последна