Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нещо страшно (не се препоръчва за хора със слабо сърце и за фотографи без него)
Автор: Poshtarov   
Дата:   06-10-04 17:38

https://photo-forum.net/static/forum/2006-08/pwpx3634.JPG
http://www.geocities.com/SoHo/Exhibit/4141/Realny_zivot_2_1997.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2006-08/fgjn6193.JPG
http://www.geocities.com/SoHo/Exhibit/4141/Madam_s_babikou_1996.JPG

автор: Jaro Sykora

Отговори на това съобщение
 Re: Нещо страшно (не се препоръчва за хора със слабо сърце и за фотографи без него)
Автор: TPECHAT   
Дата:   06-10-04 19:33

[smilie24] [smilie10]
Poshtarov, fyrgai i na Q-to tia linkove bre [smilie21]

Re: Нещо страшно (не се препоръчва за хора със слабо сърце и за фотографи без него)
Автор: rolla   
Дата:   06-10-04 19:36

и къв му е риъла на тоз уърлд?Не ме кефи ,чесно.Знам че ше кажете "Що трябва да е красиво за да е стойностно" ,е да ама за мене си е така.

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   06-10-04 19:39

СУРОВО и УЖАСЯВАЩО СИЛНО!
Дано като стана на нейните години да имам същата смелост... или поне някоя скътана стотинка, че да не се надявам само на хонорари от позиране [smilie10]

Re: Нещо страшно (не се препоръчва за хора със слабо сърце и за фотографи без не
Автор: n1x0n   
Дата:   06-10-04 19:46

Гола бабка... голямата работа. Аз пък лично не харесвам хората, които разчитат на първоначалния шок за да придават смисъл на работите си!
Като го погледаш този кадър една минута и свикнеш със старческата голота в него не остава точно нищо! Напълно куха работа.
Като скапаните кървища дето превзеха World Press Photo...

Автор: TPECHAT   
Дата:   06-10-04 19:50

mda, tva world press beshe golqma typnq :)

Автор: joy04   
Дата:   06-10-04 19:58

Какво толкова ужасяващо има в едно голо човешко тяло - но все пак това си е истинска фотография, не е карамелизирано, не се вика под него - ох, еди кой си, не се поставят препинателни знаци - евалла

Дата:   06-10-04 20:43

n1x0n>
Не съм съгласен. А какво ще кажеш за старческите надежди, които всъщност се оказват голи. Не намираш ли силно притиснатата кукла към вече закърнялата женска гръд за един много силен образ на утопията. Помисли малко де! Можеш и сам.

Автор: murnau   
Дата:   06-10-04 22:02

и къв му е риъла на тоз уърлд?Не ме кефи ,чесно.Знам че ше кажете "Що трябва да е красиво за да е стойностно" ,е да ама за мене си е така.
...

Tolkoz po-zle za teb.
Merci za snimkite

Автор: diana_g   
Дата:   06-10-04 22:11

Mnogo interesni sa tezi fotosi za men!!!
Moje bi ne e nablegnato to4no na star4eskata golota tuk,no vseki razli4no go vijda.
Slojih 3 prepinatelni znaka....[smile] [smile] [smile]

Дата:   06-10-04 23:01

"Tolkoz po-zle za teb."

Кефиш!
Отново добрият стар murnau!
MUhahaha

Автор: Nikolai   
Дата:   06-10-04 23:18

Предпочитаме красивото!
Много сме! Силни сме!

Автор: lukcheto   
Дата:   06-10-04 23:30

Чак пък да не се препоръчва за хора със слаби сърца/без сърца- ПРЕУВЕЛИЧЕНО[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

За пореден път нещо различно[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]
На мен ми допада[smilie6] [smilie25]

Автор: rolla   
Дата:   06-10-04 23:43

Автор: murnau
Дата: 06-10-04 22:02

Tolkoz po-zle za teb.
...
Ми зле е ,ко да напрая че не ме кефи,ве ,баси!Хич не ме е..(знаеш) ,че такива като теб ше ме определят като абсолютен лешник!
И Поштаров обяснява некви утопии пък горе пише "the Reаl World" и малко не си пасват тези две неща като ,че ли,ама кво да направя(отново),нито ми изглежда утопично нито като истинския свят.За това [smilie23] на тарикати дето плащат по 20Еуро на бедни бабки за да станат cool-тови фотографи!

Автор: murnau   
Дата:   06-10-04 23:47

че такива като теб ше ме определят като абсолютен лешник!

...
Tva kude go prochete?

тарикати дето плащат по 20Еуро на бедни бабки за да станат cool-тови фотографи!

...
Ami 20 ne e malko.
Babkite iavno sa naviti. Izobshto shto za mnenie...?

Автор: Стефан   
Дата:   07-10-04 00:22

Във всеки случай е всичко друго, само не и "The Real World" - просто е много нагласено и бих казал избиващо на кич с този пластмасов череп и това ветрило...
Иначе май се сещам каква е идеята с този надпис, но има и други начини да се покаже.

Автор: alexandra   
Дата:   07-10-04 00:39

Публикацията е редактирана (07-10-04 23:35)

Автор: DR2   
Дата:   07-10-04 11:10

interesno ma ne me kefi nikak obrabotkata... real world e da ide chovek i da vidi pred prezidenstvoto baba da prosi ama ne ot "licensiranite" prosqci deto poveche sa ciganeta ... ei tuka e mqstoto da kajem che na boni oniq snimki sa the real world...

vinagi sym si predstavql takiva kadri edinstveno v b&w neznam shto..

Re: Нещо страшно (не се препоръчва за хора със слабо сърце и за фотографи без не
Автор: n1x0n   
Дата:   07-10-04 13:42

poshtarov
всички тия "послания" за старческите надежди дето се оказват голи и притиснатата кукла и т.н и т.н. са изсмукана от пръстите работа. Просто нещата тук нямат присъствие, бабката стои като наказана, а композицията на първия кадър дори не се класира в раздел "качествен кич"! Иначе ако трябва да ахкаме и охкаме колко е "арт" и "авангардно" - всеки ще си намери повод.

Като ще се преструваме на големи интелектуалци и мислители, викам да не се прехласваме по толкова плитки и първосигнални неща.

Колкото до красиво или грозно - все едно ми е! Важното е да е майсторски направено и да генерира нещо по-комлексно от краткотрайна първоначална тръпка.

Автор: Brummaker   
Дата:   07-10-04 13:46

в анкетата на kkaammii съм написал мнение, какво се получава при опит за по- "творческо" отношение...

ето, това е отличен пример за това [smilie24]

Автор: diana_g   
Дата:   07-10-04 14:07

I kakvo ozna4ava krasivo i grozno......neka niakoi definira tezi poniatia
Niama takiva poniatia[smile]
I ako ne6to se haresva ot masata,zna4i li tova,4e e krasivo i stoinostno...?
I vaob6te tova kategorizirane e izli6no,spored men....
Vse edno iabalkata da se sardi,4e niakoi hora ia beliat predi da ia iziadat,ili pak avtora na gornite snimki da se zasegne ot fakta, 4e tvorbite mu 6te ostanat nedorazbrani i nedooceneni....
Toi tvori taka,na nego mu haresva....na men sa6to[smile]

Автор: Анонимен   
Дата:   07-10-04 14:12

[smilie10]
отивам малко навънка да погледам хубави какички да си оправя вкуса

Автор: 4i4obenjy   
Дата:   07-10-04 22:31

Poshtarov bre mom4e tva si e 4ista proba ki4 bre.Gorkata baba dano pone kretena deto ia snimal da i e platil dobre.

първа  назад  1     всички  напред  последна