Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon Zoom Telephoto EF 80-200 f/4.5-5.6
Автор: GT   
Дата:   05-10-04 15:47

Някой ще ми даде ли мнение за този обектив ?

Отговори на това съобщение
 Re: Canon Zoom Telephoto EF 80-200 f/4.5-5.6
Дата:   06-10-04 08:33

Е хайде де .. моля ви. Някой ако е снимал с такъв обектив нека сподели впечатленията си ... как е като острота, за какви снимки го ползва ..... Питам защото ми изпада да закупя един само за 140 лв. и се чудя дали да го взема. Благодаря ви предварително.

Автор: Radina   
Дата:   06-10-04 14:15

Съжалявам - аз не съм специалист и не мога да ти отговоря на този въпрос, но не се стърпях да го бутна с асансьора нагоре, та дано някой, който разбира да ти отговори....

Че като гледам темите с нападките и защитните речи са пълни с мнения, а останалите, "по-сериозните" и професионални теми някак си "празнеят" ...

[smilie11] - к'о става тук бе народе ???

Автор: Ivan_A   
Дата:   06-10-04 14:36

"Canon 80-200/4-5.6 "Pocket Rocket": This lens doesn't have quite the reach of the others, but I include it in the list because of its respectable optics, low price, and very compact size."

Виж и това http://www.mankman.com/Lens_Tests/80-200II.html

За тези пари, ако е в добро състояние - заслужава си!

Дата:   06-10-04 15:13

Радина благодаря ти ... честно казано от няколко дни не ми се влиза тук изобщо .. аман от теми дето нямат нищо общо с фотография ... темата я пуснах още вчера и няма никой който да отговори .. незнам какво става тук [smilie2].
Ivan_A 10x за линка .. ще прочета и там и май ще си го купя този обектив. На външен вид е адски запазен и по оптиката няма кофти драскотини .. няма и прашинки вътре .. щя го взема. Благодаря и на теб. [smilie24]

Автор: volokin   
Дата:   06-10-04 15:25

http://www.photodo.com/nav/prodindex.html

ето ти малко тестове, този обектив го има там...

Дата:   06-10-04 15:32

Volokin благодаря .. беше ми полезен линка [smilie24]

Автор: TheMadMan   
Дата:   06-10-04 15:39

макар и да не съм снимал с този обектив, мисля, че ако са ти необходими функциите му, т.е. зума си заслужава за тези пари да го вземеш. можеш най-малкото да си възвърнеш инвестицията, ако работиш с него [smilie24] [shtrak]

Дата:   07-10-04 17:24

Взех го .. дайе снимах с него и резултатите ме задоволяват напълно. Благодаря на всички взели отношение по темата [smile] [smile] [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна