Автор: emmmo
Дата: 23-01-04 10:34
Някой питаше как сме изкарали снощи в О!Шипка. Ами и аз не знам съвсем точно, някои неща ми се губят, ама доколкото си спомням, беше забавно. Ха-ха, излъгах ви - всичко си спомням, щото аз алкохол не близвам, обаче другите...лелееее... Първо седяхме оклюмали и се окайвахме защо никой не се отзова на тръбния зов на Pho и изведнъж като заприиждаха на талази нови клубари, стана тясно и задушевно - наложи се да приютя две девойки (от по-изящните) в скута си, че столовете свършиха. Нищо не ми костваше, сега като си помисля, можех и три да поема, но нейсе, следващия път.
Първо се появи ceco. Оказа се, че О!Шипка била кратка спирка в странстванията му по света - който не вярва, да разгледа албума му. Пое добро количество алкохол с две-три пици от по-големшките. И докато усвоявахме ceco, появи се и special_K с Ани - и двамата демонстрираха класически, но ефектен piercing, но явно това се стори недостатъчно на special_K, та започна да вади едни апарати, едни обективи, не е за разправяне - масата отесня, нямаше къде да си държим чашите, та се наложи бързо да си ги опразним с уговорка за следваща партида. И както вече се бяхме разгорещили, изневиделица се появи една фея, една дива-самодива! И докато се чудехме истина ли е това, което виждаме, оказа се, че е истина от плът и кръв и се подвизава на сайта с псевдонима atira. Тя се оказа скромна, пиене не пожела, но затова пък изяде осем салати и гледаше с нескрит интерес надцакването на кой му е по-голям обектива.
И когато вече си мислехме, че повече никой няма да се появи, ето ти го Емо от Варна с непускащата го на повече от две крачки от себе си Доника. Въодушевлението премина всякакви граници, очите светеха, бузите руменееха, светът беше прекрасен. Но в този момент сърцата ни се свиха! Оказа се, че Емо от Варна е дошъл със шпионска мисия при нас. Разбрахме го в момента, когато отчаяно започна да ни агитира да участваме в следващия варненски фотосалон. Трогнати от безнадеждните нотки в гласа му, великодушно обещахме догодина да вдигнем невиждано нивото на салона, като го залеем с качествени фотографии.(Остана само въпросът откъде ще ги вземем?!)
По-натам всички вкупом изпаднахме в масов делириум и събитията губят ясните си очертания... Събудих се в къщи с тежест в главата и неясен копнеж в сърцето.
Та така. Чудно си изкарахме. Само Жоро пострада, щото фенките му така изразяваха възхищението си, че малко го посмачкаха. Но той е окомуш момче и с червило по лицето заяви, че за благото на клуба е готов да се жертва и занапред да поема атаките на всички фенки, само и само на нас да ни остава време за снимане. Новодошлите, които не се уплашиха и дойдоха, разбраха, че на сбирките не хапем и не бием и обещаха пак да дойдат.
Така че, уважаеми срамежливковци, следващия път заповядайте и вие.
Още свидетели, които могат да потвърдят истинността на горенаписаното: momo, boni, r_popov, Pho, sas, iri, NikonF2, poli(но не the_girl), TheMadMan и духът на AVEL(щото тялото му не дойде, измамник такъв).
Писа рука емммова.
|
|