Автор: volokin
Дата: 02-10-04 17:19
Brummaker, ами пипнах и F6, пипнах и лайка R9, MP, M7, M6. Като ги пипнеш, ще се замислиш и ти дали цените са неоправдани. повече едва ли мога да кажа тук. Пак повтарям, не съм фанатизиран фен на коя да е фирма, допадат ми най-вече Никон, много по-малко Канон. Лудия може да ти каже какво стой на бюрото ми разглобено до кокалите....
Не бих искал да бъда погрешно разбран, това е като да обясниш на някой що си се влюбил точно в този човек, нали знаеш, за едни той е ''крокодил'', за други е най-красивия...Така е и с Лайка, така е и с Никон. Кефят ме тези системи, допадат ми, обичам ги, това е!!!
Що се отнася за бедния, човек, ами аз също не пращя от пари, напротив, винаги са ми липсвали, това че живея на запад, не ме прави автоматично богат, ни най-малко, не че нямам работа, имам даже две такива, а някога трябваше да се откажа от една много доходна работа, за да си продължа обучението...Работя колкото да се държа над водата, това е.
А за хобито, може и да ме вкара в затвора, но какво от това? Някой убиват заради любимия си човек, който им е отнет, с хобито е същото, нали за това живеем, да си доставяме удоволствие, а парите са за дебелите вратове и плитките чела, мен те не ме интересуват.
|
|