Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Не разбирам нещо.
Автор: white_man   
Дата:   22-01-04 23:46

Гледам снимките в албума и си мисля,че не виждам никакъв смисъл в една голяма част от тях.
Добре хора,обяснете ми защо показвате снимки с които нищо не казвате.
Отворете галерията по рейтинг и вижте снимките,които са наистина интересни. Какво ще се случи като пуснете снимка на някоя тревичка или на бледо небе без фокус? Какво ще допринесе това за вас? Или се радвате на факта че сте си купили дигитално апаратче и можете като щракнете усмихнатата физиономия на приятелката/приятеля си и да я покажете в интернет.Това не е постижение според мен.
Не е задължително да пускате на всяка цена снимки,само за да присъствате в албума.По добре пуснете една на месец ,но да остави следа в нечие съзнание,отколкото по 2 на ден ,но без какъвто и да е смисъл.

Отговори на това съобщение
 Re: Не разбирам нещо.
Автор: junior   
Дата:   22-01-04 23:52

white_man vseki ima pravo da si publikuva snimkite, koito TOI/TIA smiata che govoriat neshto. Naskoro se obsajdashe tochno tazi tema tuk (sajalivam che ne moga da paste-vam linkove):

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=5168&t=5168&phorum_uriauth=

p.S. a po vaprosa s trevichkite - seriozno li pitash????

Автор: Lyubie   
Дата:   23-01-04 15:48

Признавам си, че това много ме дразни!
Всеки, например, смята, че децата му са сладки, и решава да го сподели с целия свят. Пуска снимка на отрочето с насрания памперс или намърляния лигавник и готовоооо... Е това художествена фотография ли е? Или снимка на гаджето, направена между другото, която дори не е на фокус!
Сайта се напълни с примери за липса на обективна самопреценка и самокритика!

Автор: J0R0   
Дата:   23-01-04 16:28

В началото при регистрацията е написано: "помисли, дали тази снимка точно те представя откъм най-добрата ти страна като фотограф"

Самопреценката е нещо, което не идва от само себеси. Тя се възпитава с тчение на времето.
Може би, тези хора, като погледат малко снимки тук, като видят снимките на известните фотографи които са представени на сайта, като видят кои снимки са наградени, възможно е тогава да започнат да сравняват своите снимки с тези и да се стремят да ги достигнат...

Гледам по себе си, какви снимки качвах преди няколко години във photo-zine.com и какви сега. Определено съм станал по-самокритичен, но това е в течение на 2-3 години...

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   23-01-04 16:46

и аз съм станал много самокритичен нещо [smile] , като се почудя-почудя, и ме примързи.

Дата:   23-01-04 16:59

Ааааа, MOBBY, като гледам какви дълги коментари пускаш обикновено, явно не си от мързеливите... [smilie3]

Автор: Gafa   
Дата:   23-01-04 17:14

Spored men e hubavo da ima vsiakakvi snimki
ne moje vseki da byde profesionalist
ta dori i da snimano sys SKINA ili photoclip
stiga da ima snisyl samta snimka

Дата:   23-01-04 17:40

И аз това казвам - снимката трябва да е смислена! Не е въпроса дали си професионалист или не и дали снимаш с хубав апарат, важното е да има идея, а не просто нещо щракнато.

Автор: marto   
Дата:   23-01-04 18:09

Аз също подкрепям всички мнения тук.
Е..И...?
Мислите ли , че нещо може да се промени?[beer]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   23-01-04 21:07

Lyubieq определено нищо не ми костват коментари, сега съм на вълна постинги, но май е безмислено, ама е доста по-лесно, отколкото да се ровя в снимките си, да ги сканирам и обработвам..мдаа, ма ми омръзва вече ... може пак да поровя снимки, да...я да взема да пусна 1-2 макро, преди да ме е примързяло.

първа  назад  1     всички  напред  последна