Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Петъчен хумор
Автор: keser   
Дата:   30-09-04 22:38

Младши, прости ми че ти се меся в рубриката, дано поне не се повтарям.
Писмо от мама:

Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Вече не живеем там, където, живеехме, когато ти напусна дома ни. Баща ти прочел в някакъв вестник, че на човек му се случват най-много неприятности и нещастни случай в радиус от около 30 км. от дома му, затова се преместихме на друго място.

Няма да мога да ти изпратя адреса, защото последното селско семейство, което е живяло тук е взело номерата на къщата с тях, за да не си сменят адреса. Това място е наистина много хубаво. Дори има и пералня. Но не съм сигурна дали работи добре. Миналата седмица сложиш вътре малко дрехи, затворих капаха и дръпнах синджира. От тогава не сме ги и виждали.

Времето тук не е лошо. Само миналата седмица валя два пъти. Първият път за 3 дена, вторият за 4. Относно това палто, което искаш да ти изпратим, чичо ти Гошо каза, че ще е прекалено тежко, ако го сложим с копчетата в колет, затова ги отрязохме и ги сложихме в джобовете на палтото.

Оня ден Муньо си заключи ключовете за колата, вътре в колата. Много се бяхме притеснили, защото му трябваха цели 2 часа, за да си отвори колата... и да ни изкара нас с баща ти от вътре.

Сестра ти роди бебенце тази сутрин. Но все още не знам какво е то и ми е трудно да ти кажа дали си станал леля или чичо. Бебето много прилича на брат ти.

Вуйчо ти Крум падна в един казан за ракия миналата седмица. Някакви хора се опитали да го издърпат от там, но той успял да отбие нападението им, след което се удавил. После го кремирахме и той горя цели три дена. Краката му все още тлеят.

Трима от твоите приятели паднаха от моста преди няколко дена, докато се возели в самосвал. Мишо карал самосвала. Той успял да си отвори прозореца и да се изплува, другите двама обаче не успели да свалят задната преграда на самосвала и се удавили.

Няма повече какво друго да ти кажа, синко. Нищо изключително и извънредно не се е случвало тук

С обич, Мама

Отговори на това съобщение
 Re: Петъчен хумор
Автор: v1   
Дата:   30-09-04 22:53

... май само Крум е изкярил нещо все пак [smilie18]

Автор: athom   
Дата:   30-09-04 23:29

Бе май и брата нещо се е намешал у празниците [smilie10]

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Krassy   
Дата:   30-09-04 23:46

Дайте субтитри за Спартакус, а?

Автор: stoevmobile   
Дата:   30-09-04 23:49

Krassy, дай линк към free сървър с филми, дето се вижда и извън бг[beer]

Автор: Krassy   
Дата:   30-09-04 23:51

ох нинам:( дейта беге?

Дата:   30-09-04 23:55

тцъ[smilie11]
нема комай[smilie11]
язък че се набутвам у бързи нет връзки [smilie11]

Дата:   01-10-04 00:07

Краси дай мейл, имам едни

Автор: nlbk   
Дата:   01-10-04 00:19

stoevmobile, намери някое BG proxy през, което да минеш, аз така правех...или през на някой приятел компютъра, особено ако бачка в някои нет провайдър ще го измисли идеално...

Дата:   01-10-04 00:40

nlbk, де да бях толкова вътре в тези неща[smilie11]
Благодаря ти, все пак[smilie24]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   01-10-04 00:45

Krassy , само снимси имам [smilie5]

Автор: stiwan   
Дата:   01-10-04 01:21

@v1, ако наистина имаш - и аз съм кандидат

Дата:   01-10-04 01:34

stiwan, виж на мейла, ако стават, да черпиш едно студено немско [beer] ей! [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: Transfiction   
Дата:   01-10-04 10:37

v1 - може ли и аз...? [smilie10] Ще бъда много благодарна ако някой ми пусне линк към free server, който се вижда от чужбина -
mailmiracle@gmail.com

Автор: todorov   
Дата:   01-10-04 10:55

Един стар виц:
Двама приятели си говорят:
- Вчера в дискотеката гледам една супер готина мацка седи на бара сама. Настаних се до нея и като почнах да и свалям звезди. Ама свалям звезди - 2 часа.
- И какво - стана ли работа.
- Накрая мацката ми каза - скъпи виждам, че си падаш по мен - 200 кинта и съм твоя за 1 час.
- И ти какво?
- Ами аз какво - събрах си звездите и изчезнах.

Автор: behemoth   
Дата:   01-10-04 12:06

Войната за пръстена свършила. Билбо пита Фродо:
- А къде е онова пръстенче дето ти го подарих, помниш ли?
- Прости ми Билбо - загубих го.
- А-а, жалко - промърморил Билбо ровейки в сандъка си- но няма страшно, оригиналът беше някъде тук...

Автор: kukuli   
Дата:   01-10-04 16:53

- EDNO MOMI4ENCE OTI6LO DA A.A V TOALETNATA I ZAPO4NALO DA SI PEE:
nananinanina NINANINANINA

Дата:   01-10-04 20:51

Купих едни пантофки за любимата си. Влюбих се в тях "от първи поглед", а и да ме блъскат по главата с тях впоследствие някога, ще е като да те бият с балонче[smilie5]
Не качвам снимката за гласуване, ама интересно ми е и чуждо мнение за избора ми на подарък без повод, не за снимката[beer]
https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/abfa2720.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v203/Stoevmobile/pantofki.jpg

Дата:   01-10-04 21:00

Не е опит за макро, а извадено от книжката с упътване на статив Manfrotto[smilie5]
Текстовете са на чужди езици, ама картинките всеки сам си тълкува[smilie11] https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/lsin7157.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v203/Stoevmobile/manfrotto.jpg

Публикацията е редактирана (01-10-04 21:01)

първа  назад  1     всички  напред  последна