Автор: stoevmobile
Дата: 30-09-04 22:11
asahi, ми туй за "Бягай от Фотоклип, Мустек...", все камъни у моята градинка - ако знаеш какви WEB камерки става от тях, баси, бият плочките и къртят рибата отвсякъде
Май си видял на онази снимчица, как ми тупа мустека на лаптопа, с размерите си на кибритче, 3.1 МР интерполирани , и сега орева форума от завист
"Автор: Iavor
Дата: 30-09-04 16:50
Ами написал съм, че мога да си позволя максимум 1000лв и точно защото нямам излишни пари търся съвет!Точното определение че искам да развия фотографията като хоби!"
Развий си фотофорума като хоби и веднага печелиш 1000 лева непохарчени на момента, дето утре можеш да инвестираш и в хубаво апаратче, защото цените все надолу отиват, а у форума ще ги виждаш, като борсов индекс, дори и да не ти се иска. Примерно моето апаратче, взето за 606 еврона,преди около половин година, сега ТРЕСНАТ се нада да го вземе за 300 и малко доларес.
Iavor, ако не са ти парете от тези, дето трябва да се похарчат точно сега, заради избягване данъци или нещо подобно - изчакай няколко месеца и разглеждай, иначе няма да ти цитирам примери, че бих скочил от прозореца от яд, ама съм на Кота 0....![[smilie11]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie11.gif)
|
|