Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony DCS-T11
Автор: n_nenkov   
Дата:   28-09-04 23:28

Сигурно на повечето хора от форума им е писнало да четат подобни постинги обаче понеже нищо не разбирам искам да ме посъветвате за това какъв цифров апарат да си купя? Насочил съм се към Сони Т11 или V1. Четох какви ли не мнения за двата апарата, и принципно вече клоня към Т11, като цената на която съм ги намери е съответно около 350$ за Т11 и 300$ за V1. Това разбира се са цени в САЩ. Могат ли в България да се намерят на по-добра цена и разбира се основния въпрос - като сбор от "за" и "против" - кой е по-добър?

Отговори на това съобщение
 Re: Sony DCS-T11
Автор: Krassy   
Дата:   28-09-04 23:30

[smilie10]

Автор: ararat   
Дата:   29-09-04 13:58

Цената на Т1 в България е около 1000 лева, V1 май е малко под хилядарката, така че цените, които си казал са добри. Не знам какво е Т11, но аз лично никога не бих си купил Т1 за тези пари...

Т1 (предполагам и Т11) са гъзарийки за хора с много пари, това е положението...

Виж тук: https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=51335&t=51335&phorum_uriauth=

Публикацията е редактирана (29-09-04 14:02)

Автор: n_nenkov   
Дата:   30-09-04 09:56

Ok. За Т11 - че е гъзерийка, гъзерийка е. Обаче на мен ми е необходим апарат дето да го извадя и да снимам. Ти и останалите хора във форума сте малко или много професионалисти за които и най-малките детайли имат значение. Не че аз не искам снимката да е перфектна, ама не зная, а и не искам тепърва да се уча как да я направя такава. Поради тази причина искам да си купя апарат при който моята намеса да сведена до минимум. И едновременно да е достатъчно компактен така, че да мога да го нося постоянно с мен и да си щракам колкото искам, както беше писал някой "котката и децата".

първа  назад  1     всички  напред  последна