Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 относно скенерите на летищата?
Автор: ivo80   
Дата:   30-09-04 00:48

Има ли проблем за цифровите камери ако ги пуснат през скенера.
Някой ако знае и същия въпрос отностно цифрова видео камера DV (digital 8) и HDD?

Публикацията е редактирана (30-09-04 01:08)

Отговори на това съобщение
 Re: отностно скенерите на летищата?
Автор: Thor   
Дата:   30-09-04 00:57

за мен ,но проблемо до сега ,нито с цифрови нито ( с филми -до 400 ISO - от 400ISO нагоре претендирам/настоявам за ръчен контрол ),нито с лаптоп ,не съм забелязал някакъв проблем .. ,но кой знае .. повече мнения от повече пътували ще са от полза за да се подсигуриш ,аз лично не бих се притеснявал , но не съм и опитвал чрез не-ръчние багаж , до сега всичките ми фото-компютърни магии съм си ги мъкнал в ръчния багаж ,разрови се и из други форуми и задай съшия въпрос ,колкото повече мнения толкова по добър поглед ще имаш върху въпроса ..[smilie25][smilie7]

Автор: stoevmobile   
Дата:   30-09-04 01:06

имаше такава тема, само че май за мемори картите - виж у стари теми или у търсачката

Автор: Odin   
Дата:   30-09-04 01:11

Пренасял сум в нерърчен багаж и касети DV формат и филми до ISO 400. Няма никакъв проблем. При това трябваше да минат през скенерите на летището в Ню Йорк. Пренасяи си спокоино, но както каза Thor по горе за по- чуствителни филми е по-добре да си седят при теб и да не минават през скенера.

Re: относно скенерите на летищата?
Автор: PolarBear   
Дата:   30-09-04 06:14

Минавал съм през всякакви скенери на МНОГО летища МНОГО пъти с различни цифрови апарати. Никакви проблеми с тях и с паметта.

Re: относно скенерите на летищата?
Автор: RossN   
Дата:   30-09-04 08:56

И аз имам подобни наблюдениа за дигиталите и за лаптопа.

първа  назад  1     всички  напред  последна