Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Относно отношенията във Форума...
Автор: asklep   
Дата:   27-09-04 19:00

Преди време си купих светкавица Никонска SB 22s в пакета нямаше упътване на английски а с иероглифи ,тогава във фото нет попитах за упътване на английски и на другия ден ми пратиха линк със упътването. Мисълта ми е колко малко толерантност е нужна за да бъдем хора и за да разберем че сме просто едно събитие състояло се някъде във времето ,злобата присмеха и омразата едва ли са помогнали за нещо. Повервайте ми оскотяването във взаимоотношенията ни едва ли ще ни направи по полезни един на друг

Отговори на това съобщение
 Re: Относно отношенията във Форума...
Автор: Brummaker   
Дата:   27-09-04 19:04

Е па де видя оскотяване ?!

Това, че се повдигнаха сериозни въпроси, около простотията на един несериозен човек, ли имаш в предвид ?

Ми нормално...с оглед поведението на въпросния ...

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   27-09-04 19:07

аз участвам в един италиански сайт, и съм очарован от отношенията, толерантността и взаимоуважението. Не съм прочел нещо тъмно. Не съм видял дори коментар от 1-2 думи, повечето са поне 5 изречения.
Еми и аз мисля, че това ни е един от големите пороци на българите в момента. Явно е от средата, която ни заобикаля. Тя се отразява пагубно на всички - и бедни, и средни, и богати.
https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif

Дата:   27-09-04 19:18

Примери за арогантни и просташки изцепки има колкото щеш не ми се рови из форума сега .Гената е по скоро уникално явление понеже си има свой собствен стил.

Дата:   27-09-04 19:23

Да де, точно така.

Автор: den_den   
Дата:   27-09-04 19:33

Внимателно следих дискусията за т.нар Гена....единсвтеното което забелязах/без да ме учуди/че за повечето българи откровената просташка агресивност означава "чар" "стил" "оригиналност"...всъшност донякъде са прави ,в смисъл че в голяма степен тези качечства са като визитка за родното ни племе...В никакъв случай не идеализирам другите нации.Имал съм доста поводи да пътувам и общувам с много хора от Европа>Нашата трагедия е ,че енергията ни е впрегната в разрушение и омраза.

Дата:   27-09-04 21:42

"РАЗРУШЕНИЕ И ОМРАЗА " , А СЪЩО И ЗАВИСТ

Автор: OneEnthusiast   
Дата:   27-09-04 22:33

!

Автор: keser   
Дата:   27-09-04 22:47

Mobby, tvoeto otno6enie ne mislia 4e e bezpristrasno, za6toto genata ima6e specialno otno6enie kum teb.

Za kakvo vuzpitanie i tolerantnost mi govorite kato vie ne mojete da priemete razli4nite ot vas?

Публикацията е редактирана (28-09-04 12:36)

Дата:   27-09-04 23:32

keser - мисля, че си се объркал нещо. Аз тука не говоря нито за гената, нито за някаква безпристрастност. Той си има specialno otno6enie kum teb а аз към него, нищо лошо и нищо общо с това де тука казвам."Za kakvo vuzpitanie i tolerantnost mi govorite" - ето за това говорех горе.
vie ne mojete da priemete razli4nie ot vas? - хъм, как да се съглася с теб? Може и да си прав. Във всеки случай с някой хора тук не се приемаме, и не си контактуваме - съвсем цивилизовано, разбрали сме се. Но пък някои да ми лази с години по всеки постинг и да обижда и какво ли не, когато не му отвръщам продължително да почва да ми рие в работата, в познатите, в апаратите, да пише фантасмагорий странно дублиращи се в постинги на други приятели и точно в това време, админа да трие - а той да ги повтаря и продължава - също не съм съгласен да кажа да -така ми харесва, ми не ми харесва така. Аз тук дали снимка или постинг, аз съм този който решава какво да пусне - а не някой да ми съчинява биографии и чинове, и да ми бистри отношенията с шефа или чистачката. Това е чиста лайнометка, на мой гръб, не на твой - защото много мой колеги и приятели четат, и не ми е приятно.
Коментари вече не давам, защото съм откровен, много ми благодарят, но примерно 1 на 20 вземе , че се обиди. No coment - no problem. Вече не коментирам:) НИКОГА НЕ СЪМ КОМЕНТИРАЛ ПОВТОРНО ПОД СНИМКА НА ЧОВЕК, КОЙТО СЕ Е ЗАСЕГНАЛ ОТ КОМЕНТАР, помня ги, защото са единици, не мнозинство. Също така, когато не ми харесва във форума, надувам платната надругаде, докато забравя или ми мине, или се сетя да се върна. Нещо напротив. Някога да съм те обидил примерно с нещо? Обидени могат да са само някой, които първи /и обикновено нееднократно/ са ме обиждали, мен а не снимките ми - под тях или тук, в група - или поединично. Можеш да намериш примери за това доста.

Автор: volokin   
Дата:   28-09-04 02:55

Mobby_Dick [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: RossN   
Дата:   28-09-04 09:39

Mobby_Dick ще си позволя да copy-paste нещо, което вече съм поствал по отношение на забраните и ГенаДП :
".... Много е хубаво да гледаш само мила реч, от екраните на този сайт, но ако искате да постигнете това, защо не го заложите като задължително изискване при регистрацията. Сложете предупреждение, че всякакъв вид нецензурна реч, ще бъде изтривана, а публикуващият я, ще бъде предупреждаван и след това заличавам и ще имаме на разположение един мил и любезен сайт. Но съшо така сложете изискване, за неупотребата на нечленоразделна реч от типа "к'во, а'е, мн'о гот и т.н.". Това загрознява сайта не по-малко от "м...ата ти". Нека незабравяме, че повечето от участниците на този сайт, са на такава възраст, на която, изучаването на книжовният български език, все още беше задължителен и не могат да се оправдаят с лоша образователна система.
......
SAS, похвално, е че сте решили да изисквате от някого, употребата на цензурна реч, но тога изисквайте го и от всички останали.
Това е моето лично мнение и не задължава с нищо администраторите на този сайт."
Казвам го в твоя подкрепа, макари, ти да не се нуждаеш чак толкова от това, но и да е ясно, че ако някой има долни страсти, да си ги изразява на подходящите за целта места. Също така, нечленоразделната реч (виж малко по-горе), с нищо не допринася за постигането на един наистина добър сайт. Не зная, колко човека тук имат идея, какво се прави примерно във форумите за GSM-и, но там, ако не пост-ваш полезна информация, изгаряш. Колкото повече полезна имформация предоставяш, толкова повече облаги ползваш. Е, тук не е нужно да се изпада в статистика, но съм напълно съгласен с теб, че мнение от една дума, не е мнение.

първа  назад  1     всички  напред  последна