Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Е па що не триете Гената?
Автор: GenaDP   
Дата:   27-09-04 00:29

[smilie9]

Като ще се прави админ-а ви на модератор, да се прави както трябва. А он само се зъби...
Да беше се напънал да оправи малко нещата във форума, като не се сеща как да стане - да поразгледа dpreview например, и да препише разделите, а не да пуска "Базар" и "Всичко останало". А и да се научи как се правят backup-и, та да не се налага да тичате по нощите (щото с тичане данни не се възстановяват, ако не вярвате - питайте маратонците).

То всъщност туй местенце отдавна се е превърнало в още един дир.бг; само дето е с една единствена тема... Та не виждам особен смисъл да се вра тук. Има къде да си реламирам стоката, и без това тук всички искат да купуват по задокеански цени... Тъй че с радост ще се разкарам, щом като не ви харесват писанията ми.

Ае, със здраве...

Отговори на това съобщение
 Re: Е па що не триете Гената?
Автор: Thor   
Дата:   27-09-04 00:36

ощипаната булка [smilie5]

Автор: boni   
Дата:   27-09-04 00:44

А,Гената се ядоса...
Що Гена? Щото ти казах някои работи в очите нали?Истината боли.
Това дали ние знаем как се правят бекъпи или не не е важно Гена. Важното е ,че когато сме паднали ти ходиш да плюеш по нас по другите сайтове,а когато се оправим тичаш пак тука.
Това поведение Гена не е достойно,но ти това много добре си го знаеш..
Със здраве.

Дата:   27-09-04 02:19

Еми докато сте навирили копитата как да тичам при вас? А плюя по другите сайтове - щото вашия не бачка в това време...

Е, сега като сте онлайн - да те светна: жалка картинка е някой, дето се пъне да стане хостинг-провайдер, а не знае какво е туй жувотно АрхиВното Копие. И му трябват 3-4 дни, за да си подкара отново машината.

Що се отнася до това - кое ме боли: бих ти казал, ама мисля, че и сам ще се досетиш...

Дата:   27-09-04 09:42

Гена в момента когато ти плюеше ,нашият форум вече работеше.А дали се пънем или не,това е друг въпрос. Разходите по сървъра трябва да се избиват и как ще го правим си е наша работа.Не си ти този ,който ще ни критикуваш за хостинга при условие ,че нито един от клиентите ни не ни е направил проблем.
Жалко е,че не осъзнаваш какво означават нормални човешки взаимоотношения и въпреки нашата и лично моята подкрепа към тебе ,в много случаи ти не пропусна да се излигавиш с нас.
Освен това Гена този сайт не е предназначен за 20 души ,а е отворен за всички. Нормално е да има и съвсем начинаещи ,нормално е да бъдат посъветвани, преди да задават елементарни въпроси, да прочетат някоя книга,но не е нормално с първия постинг да им се казва ,че са добичета и да бъдат изгонени от тук. Това не можем да ти го позволим. Ако нямаш какво да казваш или не искаш да дадеш съвет ,просто замълчи.
Аз лично познавам поне 10 души ,които си изгонил оттук.
Много добре знаеш ,че не си прав,защото не си глупак,но нямаш доблест да си го признаеш.

Публикацията е редактирана (27-09-04 10:01)

Дата:   27-09-04 14:01

ОК, тъй да бъде:

- Вий сте най-великите хостинг провайдери, срив никога не е имало, а следващия път може да пробвате да си държите сървъра и цял месец изключен - клиентите ви сигурно пак няма да ви направят проблем.

- Във форума се задават единствено смислени въпроси, свързани с фотографията, и им се отговаря задълбочено и изчерпателно; има специална FAQ секция за начинаещите, създадена и поддържана от великия Webmaster.

- Тук всички идат, а никой не си отива (с изключение на тея, дето аз съм изгонил).

Нещо да съм пропуснал?

А, да, да не забравя - стари EF обективи работят и на другите D30 тела, не само на туй, дето аз го продавам...

Дата:   27-09-04 14:58

1.Гена,ти нали не си наш хостинг клиент,какво те интересува това .Не те питаме ,не се бъркай където не ти е работа.
Ние предлагаме хостинг и то предимно на наши познати ,за да си издържаме сървъра . Не сме нито велики нито иамаме такива претенции.
Тези приказки можеш да ги приказваш на HIT BG,които са велики ,но се сринаха по-лошо от нас.
Но пак ти казвам - не е твоя работа. както ние не си врем гагата в твоите си работи ,така и ти не си ври твоята в нашите.
Като те наемем за консултант тогава.

2.Като не ти харесва някой въпрос ,ти като разбирач,може и да не псуваш автора.
Задълбочени и смислени е относително понятие.
Зависи от потребителя - ако е начинаещ не можеш да очакваш да е на твоето ниво и ако не искаш просто не отговаряй.
3. Дали си отиват или не ,не е твоя работа,а наша. Не е твоя работа обаче и да ги гониш .
Дали работят стари обективи на Д30 едва ли щеше да обясниш ако не гледаше да си продадеш 30Д- то и да наплюеш покрай него 300Д.

Публикацията е редактирана (27-09-04 15:01)

Автор: TPECHAT   
Дата:   27-09-04 15:02

mda, pusni go za 800 leva [smilie24]

Дата:   27-09-04 15:17

Еми аз и на Хит.БГ не съм клиент. Както най-вероятно и ти - но това не ти пречи да ги оплюеш ей тъй, в движение, м/у другото, нали?

А мотивацията ми да дам инфо за Д30-то и обективите - има ли някакво значение? Факта, че някои не работят на 300Д си остава факт - дори и след като си продам апарата, ситуацията ще продължава да е същата...

Един наскоро питаше за сенник за 50/1.8 II - казах му да си завие гумен, и он ме послуша. Това означава, че аз ги произвеждам тея сенници, така ли?

Автор: deltalink   
Дата:   27-09-04 15:19

Ни в клин, ни в ръкав ще вметна един OFFTOPIC:

Цялото форумче наистина се нуждае от една реконструкция. Мисля, че в този си вид сайта се крепи единствено на доброто съдържание /снимките/.

Публикацията е редактирана (27-09-04 15:23)

Дата:   27-09-04 15:24

Гена откъде знаеш ,че не съм клиент на ХИТ БГ?
Може и да съм.
А къде видя ,че съм ги наплюл? Нито съм казал ,че са нещастници ,че имат вода в карбуратора или че не знаят как да си правят бекъп. Само констатирах,че се сринаха по-лошо от нас.
А ,похвално е ,че си посъветвал някой да си сложи гумен сенник...Друго ?
Гена,не си длъжен да даваш акъл на никой тук. Никой не ти плаща за това,така че си е твоя работа.
Обаче твоето е все едно да се изтипосаш като консултант в някакъв магазин(и то без някой да те е наемал или да ти плаща) , да дебнеш по-неосведомените клиенти и когато някой попита за какво служи примерно това копче на пералнята ,ти да започнеш да се провикваш " Ей тъпак,гъз смотан ,като не знаеш за кво служи това копче,ходи се шибай бе!"
И сигурно собственика на магазина ще е очарован и ще те търпи во веки веков.

Публикацията е редактирана (27-09-04 15:30)

Дата:   27-09-04 16:02

Ми да беше рекъл по-отрано, че си продаваш тука стоката - та да ти оставя клиентите на мира. Аз го мислех за говорилня, пък то се оказва, че е магазин... А и платените ти консултанти не се видят нещо. Та ако във твоя хипотетичен магазин всеки земе да бъзика пералните, както му доде; може би собственика ще започне да ми плаща, за да пъдя най-малоумните, преди да са скапали техниката.

Колкото до величието на хостинг-а, твойто аверче Жоро беше на друго мнение тогава, тамън беше напускал едни теми за RAID-а, дето сте го сложили, и как сега вече нищо не можело да ви събори... На мен затуй ми беше и толкоз смешно, като се гътна сървъра има-няма една седмица след въпросното писание.

Дата:   27-09-04 16:25

Аз примерът с магазина ти го дадох просто като аналогия.Много добре разбираш за какво ти говоря Гена.
Предназначението на сайта не е да е говорилня на 20 души и да се гони всеки нов потребител,който е попитал нещо много под нивото на великия Гена ДП.Ние малоумните и сами можем да си гоним когото трябва.
А сървърът не се е гътнал,а го гътна насила един простак от дир-а ,като му удари рестарт в неподходящ момент.
Радвам се ,че ти е било смешно ,но и на мене ми беше смешно като те гледах как дотичка бързо- бързо в спота да поплюеш малко по нас(нашия форум беше тръгнал вече дори)и след това пак бързо дотича обратно.

Публикацията е редактирана (27-09-04 22:27)

Дата:   27-09-04 16:32

Хе-хе...
Смешното е не гътването (на всекиго се случва), а 5-дневното дигане на крака.

А аз по доста повече от тея двата форума ходя, ако ще успея да те развеселя пак - да ти дам координатите и на останалите...

И я ме просветли кого сте прогонили напоследък, че май паметта ми отслабва. Даже аз, дето явно ви преча - вместо да ме разкарате, само пускате страшни предупреждения...

Дата:   27-09-04 16:43

Гена ,не ставай смешен.
Това е интернет ,всеки може да е всеки.
Безскрупулните като тебе ,няма смисъл да ги гоним,те ще се намърдат отново с друг ник.
Лошото е ,че си отиват свестни хора ,на които им е писнало да ти слушат простотиите.
Пожелавам ти все пак ,да не ти се случва някакво вдигане на крака и на тебе ,за да видиш колко е смешно.

Дата:   27-09-04 16:51

E, аз самичък ще се разкарам - не щот съм скрупулен, ами щото тук вече съвсем ми доскуча. И ви пожелавам да се напълните с такива като въпросните свестни, дето съм разкарал - да се превърнете в един развъдник на Истински Хора.

Колкото до сривове на сървъра - имал съм ги нееднократно, ама съм го възстановявал за няколко часа...

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   27-09-04 16:56

Имаше 80-та един дядо Х, де висеше на фотощанда на последния етаж на ЦУМ. Питаш лелките - имате ли Зенитче ТТЛ, казват - НЕМААА, и те пращат при дядото - а при дядото има. Беше като щатна продавачка там.Обаче какви комплименти правеше на лелките - един път!! Помежду другото и лелките имаха Зенитче, ама винаги можеха да го продадат, когато решат.И Практика даже имаха:)
Зенитчетата на дядото бяха все по-хубави, имаше ОРВО в Кодак опаковки и т.н. Помеждодругото дядото беше пич, и ме снабдяваше по-късно с С5168 на кашони /ако не бъркам процеса вече/, какъвто нямаше и в ЦУМ, ама доста лъжеше балъците де. Пък продаваше и на битака, и на Орлов мост, и на....

Дата:   27-09-04 17:01

Е Гена,щом ти е доскучало...
И дръж сървъра ,да не вземе да ти се срине за повече от няколко часа ,че ще ти се смеем да знаеш.
Вземи плюй през рамо,че да не се уручасаш :))

Дата:   27-09-04 17:11

С плюене нищо не става - пробвал съм и пред рамо, и зад... С чукане на дърво - също. Трябва да правиш архиви, да спазваш строга дисциплина при бъзикането на машината, и да имаш поне малко мозък...

Автор: Iv4n   
Дата:   27-09-04 17:19

Много ще се радвам ако на някой му хрумне да въведе лични съобщения :).

Автор: behemoth   
Дата:   27-09-04 18:24

Гената всъщност може да е много учтиво и прилежно момче [smilie5]

http://www.dpreview.com/forums/postersprofile.asp?poster=hjimigiwhxid

ако не си този Евгени Генов ща ма извиняваш

Автор: Brummaker   
Дата:   27-09-04 18:57

Трябва да си призная, че доста тъпа ми се види твоята позиция Гена, като прочетох всичко тук. А става дума за сериозни неща - поне според мен де...

Ай, прощавай, бегай по живо, по здраво...

Автор: TPECHAT   
Дата:   27-09-04 19:56

e bravo!
Genata si iztri snimkite i kvo [smilie11]

Автор: nlbk   
Дата:   27-09-04 20:11

https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley21.gif