Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Куриоз
Автор: boni   
Дата:   17-09-03 00:14

Значи преди фотоваканцията ми се обажда някакъв тип по телефона и ми обяснява ,че му дали номера ми от Ретро радио.Искал човекът да ми покаже снимки ,защото бил много добър фотограф и да участвал в изложба.
Аз разбира се му казвам ,че ние изложби правим 1-2 пъти годишно,но ако иска може да си качи снимките тука на сайта и по този начин да ги видят много хора.Както и да е чичкото ми обяснява ,че мразел интернета,но щял да ми даде снимките да ги качим.
Съгласих се и си определихме среща до Пирогов ,като се връщам от работа...
Срещам се с човека аз (той се оказа около 60 годишен чичко) и той ми носи един куп снимки в пликове.Разгледах ги и след като установих че са пълна боза(някакви младежи се опитват да карат сърфове и др. подобни) отделих 3-4 и му казах да ги сканира,да ги запише на диск и тогава да ми ги даде.Казах му също ако иска да запише и други снимки и аз ще избера там няколко и ще ги кача от негово име на сайта.Донесе чичкото диска на другия ден и си замина.По -късно аз се опитах да го отворя ,обаче не успях и дори системния администратор в офиса не можа да го отвори.Обадих се на великия фотограф(между другото той снимал с ЕОС5 и някакъв Тамрон,имал също и дигитален Канон Д1 ???)и той взе да ми обяснява еди куп глупости които ме мързи да напиша тука.Разбрахме се да му върна диска на същия ден,обаче аз забравих и на другия ден тръгнах за Фотоваканцията.Каква беше изненадата ми ,когато чичкото ми се обади по средата на пътя и ми вдигна луд скандал колко съм бил несериозен,как това било безобразие и т.н.Казах му че отивам на фотоваканцията и пътувам вече,така че ще му дам безценния диск като се върна,след което му затворих телефона,защото ми се наду главата .
Най - интересното обаче следва...Днес му се обадих да му върна диска и като се срещнахме чичката взе да дига гири и да ме обвинява че аз всъщност съм отмъкнал диска му на фотоваканцията за да използвам неговите снимки и да се опитам да спечеля награда там!!!
Не помогна нито обяснението ми че там се снима на ленти,които се получават на място, нито опита ми да го убедя че от неговите файлове 800х600 снимка не мога да отпечатам...Човека си знаеше едно - "Знам си аз ,няма начин да не е било така.Ти си искал да ми откраднеш снимките !!!"
Той също така твърдеше че бил компютърен специалист и знаел много добре че от файл 100кб 800х600 можело да се възвърне оригиналния формат на снимката.Той бил пробвал и ставало.
Накрая толкова се ядосах че му теглих една и с мръсна газ обърнах колата и отпраших...
А ,щях да забравя...Като ми показваше снимките човекът през цялото време се опитваше да ме убеди ,че неговите снимки били "Художествена фотография"
Такива работи...

Отговори на това съобщение
 Re: Куриоз
Автор: machine_head   
Дата:   17-09-03 09:47

ами това е: диагноза програмист на IBM 360

просто няма как да го обесня на човек който не е в бранша, ако някой може да го направи, хехе

Автор: plam   
Дата:   17-09-03 21:49

смешно изглежда - ама да не е човек на твойто място...

Автор: GuruMMX   
Дата:   18-09-03 00:41

maleeej.... ujas :)

shto ne go udari s tavata s banicite po glavata he hehehehe....

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   18-09-03 12:11

е на това му се вика, навлизане в дивен спор..ми човека да си ползва там некое внуче да му пусне снимките и да няма основание да се оплаква, или студио и ИТ клуб - предлагат тези услуги, защо не му помогна само с консултация?

Автор: asklep   
Дата:   20-09-03 23:35

интересно как може да си компютърен специалист и да мразиш интернет и да не можеш да си качиш снимките ?[smilie22] Нелепа история Бони ,ама случват се и тия работи.

Автор: mishkata   
Дата:   23-09-03 09:00

Bih te razbrala ako beshe niakoia 18-19 godishna dewoika, ama 60 godishen chichko prosto ne moga da te razbera. Izpolzwam sluchaia da te pitam za edna cena (nali kato stane wupros za ceni ti namirash wsichki marki aparati [smilie3]?) na SONY DSC V1? I ako mojesh mi kaji dali e s faktura, DDS, garancia i t.n. Niama da te karam da se sreshtame za podobna informacia i da te bezpokoia po telefona. Chowek se uchi ot greshkite si, nali taka kazwat starite hora. Pozdravi

първа  назад  1     всички  напред  последна