Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За оценките (user-и 450, 438 и 409 са изтрити)
Автор: J0R0   
Дата:   18-09-03 14:39

Някакъв идиот снощи е нафраскал 100 единици. User c ID 450 и с ник KolioTIFF.
Въпросният измислен ник няма качени снимки, обаче си мисли, че може да пренарежда класацията както му е кеф.
Еми не може.
Няма да стане.
Смятам това да напишеш 100 единици за една вечер за злонамерено отношение, а не за оценяване.
Въпросният ник е изтрит, вотовете му също.
Така ще е и занапред.
Който иска - нека да се пробва.
На мен изтриването на такива ми е едно натискане на мишката.

Продължавам темата по която Моби Дик и Бони писаха - Няма измислен универсален филтър, който да филтрира простотията и злонамереността на хората. Ако имаше щяха да го прилагат навсякъде. И тоя който го измисли щеше да го патентова и да стане милионер.

Публикацията е редактирана (18-09-03 15:51)

Отговори на това съобщение
 Re: За оценките (user 450 е изтрит)
Дата:   18-09-03 15:03

Последваха го USER ID 438 - с ник IRON
, написал 76 единици за вчерашния ден и USER ID 438 - с ник Тодор с 60 единици на 13.09.
Юзърите са изтрити от базата данни, барабар с вотовете им.

Публикацията е редактирана (18-09-03 15:37)

Още един..
Дата:   20-09-03 12:08

User 464 Gerito - Delete

Не разбрахте ли, че така не става?
Излишно си губите времето - на мене delete user, delete votes i refresh vote са ми три кликватия с мишката.

Сашо, какво мислиш по въпроса да удължим малко списъка с полетата при регистрация, така, че да отнема повече време и усилия?
Който има интереси към фотографията ще отдели от времето си, защото ще го прави еднакратно, който иска да го губи в простотии, да губи още повече.

Re: За оценките (user-и 450, 438 и 409 са изтрити)
Автор: boni   
Дата:   20-09-03 12:49

Abe s edna duma ,takiva zlonamereni useri deto drugo ne praviat ami pishat 1-ci shte badat iztrivani.Koito ot tiah iska da se oplache na armenskia pop.
Za nas sa vajni horata deto imat interes kym fotografiata i sme gotovi da jertvame razni leketa ,no da sa dovolni tezi koito zaslujavat.

Това с рейтингите...
Автор: Brummaker   
Дата:   20-09-03 19:57

Това с рейтингите винаги може да бъде повод за атака- бих предложил да се въведе нещо като жури и то да оценява вече както си иска.Нещо като съдията във футбола-пък после нека го плюят/това-на шега!/.Аз лично не бих се разсърдил на Moby_Dick, Ivan_A, boni,Joro и някои други каквато и оценка да ми напишат:те са доказали с фотографиите си,че могат!!!
/просттете,ако съм пропуснал някои от Вас,добрите фотографи,но съм от скоро/
[smilie24]

[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна