Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 snimki interior filtrite
Автор: Smahi   
Дата:   23-09-04 09:46

takaaaaaaa.naposledyk mi se nalaga na sedmica da snimam po dwe zawedeniq pone.....i wse razni no6tni klubowe i kafeta.w tqh oswetlenieto e dooosta taka deformirano..mnogo 4esto mi se nabiwa jyltoto...i 4erwenoto...zna4i interesuwam se kakwi filtri da si wzema za da go izbegna towa...snimam s analogow NIKON izbqgwam da wzimam cifrowi za6toto mi trqbwat golemi failowe...tyi zna4i nema whitebalance na NIKONA estestweno...interesuwa me kakwo moga da naprawq ..... da ne stane taka napylno da iz4ezwa jyltata swetlina, za6toto i tq si nosi nastroenie ... iskam da q omekotq leko no towa kogato se izwyr6wa s photoshop s levelite i s regulaciqta na cwetowete stawa kuco....filtrite sa mi mnogo slaba oblast....molq da me posawetwate kakwo da naprawq...moje bi 6te trqbwa da se kombinirat filtri...znam 4e za wseki slu4ai si e razli4no, no mi trqbwa ot kyde da zapo4a...i posle da da zapo4na s eksperimentite...omekotqwane na jyltata swetlina .... zasega gi prawq tezi ne6ta s photoshopa no smqtam, 4e s filtri 6te stawa po-dobre...blagodarq wi...izwinqwam se ako wyprosa e typi4yk, no nali wi kazwam ,4e s filtrite sym zle...:))))))

Отговори на това съобщение
 Re: snimki interior filtrite
Автор: borovinka   
Дата:   23-09-04 10:29

Ползвай филтър 80А.

Re: snimki interior filtrite
Автор: Smahi   
Дата:   23-09-04 10:34

10x mnogo

първа  назад  1     всички  напред  последна