Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нямам време да разгледам всичко
Автор: white_man   
Дата:   16-01-04 23:31

Струва ми се ,че е добре да се ограничат още снимките за денонощие.Може би по 1 ? или по 4-5 на седмица? Много станаха авторите и не успявам да видя всичко.
Вие как мислите?

Отговори на това съобщение
 Re: Нямам време да разгледам всичко
Автор: BoneCollector   
Дата:   16-01-04 23:41

Против.Понякога даже си мисля, че 2 са малко (когато искам да покажа повечко нови мои неща наведнъж), но всъшност така е иделано.

Автор: white_man   
Дата:   16-01-04 23:44

Да ама ,на ей сега гледам,гледам и виждам че народа пуска много боклук и задръства галериите.Така пропускам хубавите работи.
Не може всеки да пуска квот му скимне.Снимал някой чаша- айде пуска,снимал дувар - айде в албума,снимал дърво- айде.Ми ква файда от такива работи питам ?

Автор: lukcheto   
Дата:   16-01-04 23:44

Хе, ами гледай само това, което мислиш, че си залсужава[smilie5] има и боза тук, а от нея се дебелее, особено ако е в големи количества[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6]

ПП Недей да ощетяваш плодовитите тук, че ще ревнат!!!!![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (16-01-04 23:47)

Автор: boni   
Дата:   16-01-04 23:57

Spoko.
Imam edna mnogo iaka ideia.Shte ia predloja na Sas i na Joro i shte vzemem reshenie,taka che hem valka da e sit,hem agneto cialo...:))

първа  назад  1     всички  напред  последна