Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 предложение
Автор: solo5   
Дата:   18-09-04 22:33

Защо не се направи така, че да може да преместваме след време снимката от един албум в друг.
Виждам, че вече има нов албум "Архитектура". Има автори, които са качили снимки, но поради липса на такъв албум са си сложили снимките в друг.
Сега ако искат да ги преместят в "Архитектура" например как да стане. [smilie11]

P.S. Няма да е лошо да се дадат повече права на авторите. Често се допускат грешки при писане на коментари, които няма как да бъдат поправени.
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: предложение
Автор: boni   
Дата:   19-09-04 00:10

Ще обмислим възможността за някои корекции при вече качена снимка

Автор: zdimitrov   
Дата:   20-09-04 13:32

Интересно е че има качени снимки от задни дати. Пък преди нямаше такава категория ?
Например на Niko24 и на inmitev. Някаква (скрита) възможност ли има да се прехвърлят снимки в категорията или аз нещо съм пропуснал ? Или админите на сайта са прехвърлили "явните" архитектурни снимки ?

Автор: todorov   
Дата:   20-09-04 14:41

Малко е кофти, но:
изтъркваш снимката от сървъра и след това я качваш пак като отбелязваш новата категория.
Поне аз така направих с една снимка, защото сметнах, че мястото и е в архитектура и никъде другаде.

Автор: solo5   
Дата:   20-09-04 18:53

Е да, ама има снимки които са си запазили точките и коментарите и са преместени в архитектура [shtrak]

Автор: volokin   
Дата:   20-09-04 20:53

...така е, аз помолих админа да ми ги премести, но едва ли това е възможно за всички, мисля че ще направят нещо да може да се сменя галерията по всяко време. Търпение само![smilie24]

Публикацията е редактирана (20-09-04 20:53)

Автор: inmitev   
Дата:   21-09-04 08:25

zdimitrov - Ако желаеш стара снимка да ти се премести в друга категория, пращаш e-mail на адреса на уебмастера (най-долу на страницата) и ако нямат нищо против, админите ти я преместват. Така преместих моята снимка, която споменаваш.

първа  назад  1     всички  напред  последна