Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 canon A75:)
Автор: BiotMessiah   
Дата:   16-09-04 01:40

Здравейте:)
Преди много отдавна, чаак към миналия петък (този Мечо Пух е невероятен!!!) се сдобих с един канон А75:) Засега съм супер доволен и ще се радвам, ако по-напредналите "юзъри' от мен ми поразкрият някои трикове или пък споменат недостатъците му, за да съм подготвен:) И понеже съм много, ама МНОГО начинаещ, разни практически съвети, особено за снимки на залези или с/у слънцето, ще ми бъдат страшно полезни. Предварително благодаря:)))[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: canon A75:)
Автор: ognyan   
Дата:   16-09-04 01:41

Kupi si knigata:Kak se praviat hubavite snimki.25 lv

Дата:   16-09-04 01:44

Благодаря, ползвам я всеки ден почти, но си е друго да чуеш съвет от "патило":)

Автор: snake79   
Дата:   16-09-04 13:50

1. Snimai samo sreshtu slanceto.
2. Snimai samo na auto nastroiki.
3. Snimai samo mnogo piinal.

Sheguvka razbira se.
Az snimam taka:
Snimam na pochti vsichki vazmojni kombinaciii ot blenda i skorost.Slagam svetkavicata i pochvam otnovo kato otnovo ekspiremntiram.Primerno prava po okolo 50 - 60 snimki.Posle iztochvam snimkite na PC-to i pochvam da razglejdam i da gledam exif. I si prava izvodite - vijdam pri koi kombinaci se poluchavat dobri

Автор: judogi   
Дата:   18-09-04 14:53

kato stana vapros za knigi moje li tuk da se spodeliat niakoi zaglavia koito edin teparva navlizasht v sveta na fotografiata lubitel moje da polzva

Автор: Brummaker   
Дата:   18-09-04 15:55

Азне съм имал този апарат и не съм запознат с него, но ако има spot мерене - в никакъв случай не го използвай....[smilie3]

Автор: truly   
Дата:   18-09-04 16:23

Малко встрани, но да те питам от къде взе апарата и на каква цена. Предполагам, че е без зарядно и батерии и тях си купувал допълнително?

Автор: TPECHAT   
Дата:   18-09-04 16:25

fani go tva A75 i go udari zdravo v cementa da ti minat mykite [smilie5]
a spotovoto merene si mu ba4ka bre eiiiishhh [smilie10]

Дата:   21-09-04 21:55

Ами значи излезе ми 240 долара, ама само апаратчето, братовчеда го докара от Щатите...Иначе сега ползвам едни батерии Уномат, стават, доволен съм, но ще си взема и още един комплект на Кодак, пак 2100 мАч.

Автор: MechoPuh   
Дата:   21-09-04 22:15

BiotMess само не разбрах това - (този Мечо Пух е невероятен!!!) кой и защо??? Не ми се връзва с останалия текст, с петъка и с канона А75

Дата:   21-09-04 22:45

Така казваше Мечо Пух в книгата, доколкото си спомням:) Онова за петъка:)А канона го получих в петък:)Това достатъчно ли е? Пък и Мечо Пух си е един гранде изследовател, също като фотографите, защо да няма място тук, пък било то и като профил:))))

първа  назад  1     всички  напред  последна