Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Замяна SD/MS карта
Автор: solo5   
Дата:   15-09-04 20:08

Заменям 32Mb SD Card SANDISK за 32Mb Memory Stick (някаква) [shtrak] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Замяна SD/MS карта
Автор: ararat   
Дата:   16-09-04 12:05

solo5,

Neznam dokolko si zapoznat, moje i da se izkazvam nepodgotven, no az da si kaja:

Samsung V50 raboti s Memory Stick DUO, koeto e po razli4no ot Memory Stick/Memory Stick PRO. Memory Stick e s razmeri 50 x 21.5 x 2.8 mm, a Memory Stick DUO e 31 x 20 x 1.6 mm., Memory Stick DUO se polzva v SONY DSC-T1, SonyEricsson GSM-i, niakoi DV kameri i v Samsung V50 (kato vtori slot) i e dosta skap, ne si struva ako mojesh da polzvash SD/MMC.

Izviniavai 4e ti pania temata ako ne e za Samsung-a ti tozi Memory Stick.

Дата:   16-09-04 18:25

"ararat" [smilie24]
За Самсунга си търся.
Искам да имам карти и в двата слота, за да преминавам чрез менюто на която си искам.
Искам и 512Mb, ама не ми се дават пари сега [smilie5] [beer]

Автор: ararat   
Дата:   16-09-04 20:07

Лошо... за Самсунга Memory Stick DUO-to 128-ца ще ти струва повече от 256-цата Secure Digital. Мен ако питаш не си заслужава, по добре си вземи още една SD, но ти си знаеш най-добре.

[beer] [shtrak]

Дата:   16-09-04 20:27

Ми искам да разкарам оригиналната 32Mb Sandisk щото почти не я ползвам. Ако някой има излишна 32Mb MS Duo може да ги сменим [smilie5] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна