Автор: Стоев
Дата: 18-10-06 20:06
Срещата на преглед: Jul 21, 2006 препоръчва? Да | Прайс плати: рейтингът в | от 1, 699. 00 $: 9
Професионалисти: учудването е, издържайте качеството на seal, overall и се чувствайте. Измами: Канон QC
След като четох прегледите тук аз бях много объркан. Някакви рецензенти казаха, че тази леща е следваща за съвършени, други казаха, че то беше леко. Така аз реших да разбера за себе си. Аз имам 70-200 F / 2. 8 не-си, излезте с код UTxxxx. (Аз обичам тази леща.) Аз купих 70-200 F /"2. 8 съм", код от дата UUxxxx. И двете лещи бяха купени наскоро от Bs и Hs в гаранция от сащ.
Когато The Ще Версия успя Аз го извадих на камерата и взех някакви снимки. Моето първоначално впечатление беше, че аз щях да обичам The Ще. То не тръгна, от което кой да е пиксел, който стига максимум, ще види изображенията The Ще Версия беше далечен подчинен, който ще The Версия не-е. Аз бях много разочарован. Там разликата e, че аз сметнах, че нещо е останало погрешно с моята камера. Аз размених лещи и прострелях няколко С The Не-ще И много към моето облекчение снимките излязоха от остра и красива единица винаги.
Аз започнах да връщам лещата към Bs и Hs и онова щеше да бъде онова но аз Само couldn T разбира, че това защо някои изпитаха photogs под този форум щеше да даде на тази леща такова високо Маркс в техните прегледи. Така, аз взех шанс и изпратих лещата на Канон i, на която ve изпрати няколко лещи, Канон и аз съм бил щастлив от тяхната услуга и качество на работа. Аз просто не предположих, че Канон можа да подобри тази леща, която ще бъде съвпаднала с достатъчно, The Версия не-е.
Аз удовлетворен метри точно да кажа, че i, на който couldn T, е по-погрешно. Лещата Аз върнах couldn, в който T беше същата леща, която аз изпратих,,. (Аз проверих всъщност серийния номер, който ще бъде направения сигурен,.) Първоначалните снимки бяха красиви.
Аз имам също така 135 Fs / 2 Ls, 200 Fs / 2. 8 ii на L, и 85, срещу които F / 1. 8, които ще бъдат тествано,. След обширно тестване IMHO, тази леща може да има неговите собствени срещу best. То е някога така леко по-леко от разцветите и не-е версия. The Ще На това леща учудва.. С мен неговата.i от пазач се продадох моят човек не-е версия. Единственият начин за пляскането с тази леща е в разцвет и шушулка за tri.
Аз отговарям на моя въпрос и ви помагам с надежда с вашето решение.. Това, което то сгъстява, е The 600. 00 $ към стойност е за вас.
То е срам, който отделът на Канон S QC не може да изглежда,, който ще получава тяхното действие заедно. Леща в този обхват на Прайс трябваше да бъде съвършена извън ложата. Така"ако вие имате забележимо тихо pics с тази леща, изпратете го в"вие спечелихте T"" съжалява.
|
|