Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nqkoi moje li da kaje?
Автор: heliossve   
Дата:   14-09-04 08:57

Nqkoi moje li da kaje, za6to kato otvorq edna i sa6ta snimka v ACDSee5.0 i Photoshop7 tq e razli4na? V Photoshop e po-sinio-zelenikava a v ACDS e normalna.

Отговори на това съобщение
 Re: Nqkoi moje li da kaje?
Автор: Анонимен   
Дата:   14-09-04 09:01

Различни РГБ профили...

Автор: fuji   
Дата:   14-09-04 09:06

PS е снимкообработваща програма с множество предварителни настройки. Има значение за какво подготвяш снимките си - печат, фото или принтер. А в ACDS-то просто си гледай. Става ? за ралики в RGB и CMYK профили

Публикацията е редактирана (14-09-04 09:12)

Автор: heliossve   
Дата:   14-09-04 09:28

Dobre de ama v ACDS snimkite mi izglejdat po-realni, po-istinski?

Автор: fuji   
Дата:   14-09-04 09:35

Добре де. Настрой си PS, /вкл. калибрирай си що-годе монитора/... И почети малко гл. "Управление на цветовете", ако няма кой да ти помогне

Автор: asahi   
Дата:   14-09-04 11:19

Цветовете не могат да се наричат реални или истински. Те са само точни и неточни. Във Фотошоп цветопредаването е най-точно и имаш възможност да го управляваш. Настрой си монитора с Адобе Гамма, ама както си пише, а не както ти харесва. После във Фотошопа иди в цветните настройки и активирай същия цветен профил, който си създал. Ако не успееш значи трябва да четеш. Гугъл знае всичко.

Автор: maceman   
Дата:   14-09-04 13:44

отиваш на edit/ color settings и виж в working spaces дали си си настроил RGB-то да ти е от профила на монитора или някаква друга настройка- поразцъкай профилите или си върни стандарните ако си ги барал...

Автор: stoevmobile   
Дата:   14-09-04 22:41

да бе, да.....[smilie5]
ами ако имаш частичен далтонизъм, като известна част от мъжкото съсловие (10% по статистика ли бяха)???
Ще си гледаш снимките и екранчето по своему, може и да си ги настройваш, а други може да видят и повечко или по своему..........

Автор: stoevmobile   
Дата:   14-09-04 22:42

....да не довидят[smilie11]

Автор: THC   
Дата:   15-09-04 07:00

calibration

първа  назад  1     всички  напред  последна