Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Samsung Digimax V50
Автор: jaalexzac   
Дата:   13-09-04 13:10

Zdraveite,
Kazvam se Alek. Iskam da vi pomolia za mnenie i komentar za Samsung V50. Kakto i sravnenie s tova koeto moga da si kupia na podobna cena. Silni i slabi strani. Interesuva me kakto ka4estvoto na snimkite taka i ka4estvoto na videoto.

Blagodaria predvaritelno i priaten den :)

Отговори на това съобщение
 Re: Samsung Digimax V50
Автор: asahi   
Дата:   13-09-04 15:18

Алек, не вярвам някой да седне и да ти напише подробен отговор на въпросите ти. Запознай се с параметрите на фотоапарата, разгледай ревютата, после потърси стари мнения по въпроса чрез търсачката в този форум. Вече доста хорат имат V50, ще видиш техни снимки. Ако възникне конкретен въпро пак попитай.
Ако въобще търсиш фотоапарат прочети темите от типа "Каква сапунерка да си купя..." Изясни си за какво искаш да го използваш, какво ще искаш да постигнеш като качество.
За видеото си потърси видеокамера. Този фотоапарат определено не е такава камера, макар че клиповете са сносни.

Автор: solo5   
Дата:   13-09-04 15:39

Алек аз имам Samsung v50
Разгледай снимките ми в профила [beer]

Публикацията е редактирана (13-09-04 18:41)

Автор: ivcho   
Дата:   13-09-04 15:45

ima hromatichni aberazii i malko zasilen sharp....no kato cialo e dobro aparatche...
az imam syshtia....zasega sym dovolen...za tazi cena mislia che e dobro predlojenie...[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна