Автор: joy04
Дата: 13-09-04 07:31
Но май забравихте ,че клоуните са тъжни.
Хайне е казал, че на света има повече глупаци , отколкото хора. Иска ми се да не е така.
Надявам се, GenaDP, Brummaker, Георги - да ме убедите, че наистина той е сбъркал.
Не можахте да се примирите с факта, че има и хора,които слушат гласа на своята душа, а не пазарските крясъци, и които имат смелостта/а не озлоблението/ да кажат това, което им подсказва сърцето, които не се подчиняват на правилата на общата мода и не охкат и ахкат под всички снимки на признатите от вас светила. Може да съм единствената , която в този форум ще каже "не" под снимка на бони, еммо, симон и подобни, но няма да се откажа да казвам личното си мнение,макар и то да е на профан/благодаря Радина/. Та нали снимате и за публиката -е, приемете ме просто като публика, а тя не винаги е от професионалисти и понякога просто си излиза тихо или пък все пак изказва недоволство - предпочитам втория вид - първите ми се струват сивички, нали ,Brummaker. Ти какво мислиш например - никога не се изказваш. За Георги ми е ясно - накърнено е неговото супер его и никога няма да се примири с мен, единствено не разбирам GenaDP , откъде толкова злоба, човече мили
,
|
|