Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ДО СВЕТА ТРОИЦА
Автор: volokin   
Дата:   12-09-04 07:16

Boni, JORO, SaS!

След като ще има промени в сайта (които надявам се всички чакат с нетърпение), ще побързам да дам поредното предложение, свързано с темите в самия форум.

Когато човек се интересува от определени теми, да речем техниката свързана със самото снимане, той трябва да рови тема по тема и с голям късмет може и да намери нещо в масата от словоизлияния и макар и заглавията на темите да подсказват тяхното съдържание, то повечето се извъртат и анархията е пълна!

Та с две (може и повече) думи:
не би ли било възможно форума да се раздели на няколко основни групи от теми, като например ''техника и оборудване'', ''тъмната стая '' или просто ''лаборатория'', ''Дигитална стая'', ''Общи теми'' и т.н. от сорта. Така например темата ''правопис'', ако въобще и е мястото тук ще влезе в ''общи теми'' и който го вълнува например само лабораторията няма да стъпва и да си губи времето в други теми.
Мисля, че логиката е ясна, по-добре разделяне на темите и въпроси от рода ''къде мога да намеря...''ще си имат своето място, а и така хора които се дразнят от изрази от рода ''...Лайка руски апарати ли са?'' може би няма да псуват повече щото няма да влизат в общите теми.
Забравих да спомена, че трябва да има и ''Продавам''![smilie24]
Смешно е, че няма например никой (поне аз не съм видял), който например да пита нещо от рода ''...Кодак Т-мах мога ли да го изкъпя в Агфа Атомал и за какво време?'' повечето питания са свързани с ''...А75 или Б737, кой е по-добър?''
Освен това аз лично мога да напиша няколко рецепти и който се интересува да си влиза и да ги копира и да си бърка супите, а и съм убеден, че има такива от които мога да науча нещо, примерно осветление и т.н.

Да не говорим за тестове на обективи и апарати, (досега само Бони е правил нещо подобно).
Та ако има едно такова разделение на нещата, убеден съм, че поне ''аналоговите'' постинги ще имат компактен и по-празен откъм глупости вид. Това може и да отсее псувните на форумци които не понасят смешни питания.

АМИН !

Отговори на това съобщение
 Re: ДО СВЕТА ТРОИЦА
Автор: del4ev   
Дата:   12-09-04 11:30

Мен ме вълнува "Стаята на Критика"[smilie25]

Автор: cristo   
Дата:   12-09-04 11:40

аз това на 2 пъти им го предлагах - нещо като "хардуер" и "софтуер", в случая "техника" и "умения"

Автор: del4ev   
Дата:   12-09-04 11:44

Админите са хора ентусиасти, не са на заплата, не можем да ги юркаме, каквото направят тва е, а то не е малко

Автор: Donsky   
Дата:   12-09-04 12:45

Абсолютно съм за!

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=45629&t=45458&v=t&phorum_uriauth=

Тази мешавица в момента пречи на ориентацията, а човек може да си загуби ориентацията по далеч по-приятен начин.
(Тук бих напъхал емотикона с биричките, ама нещо не ми се удава)

първа  назад  1     всички  напред  последна