Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Още един новобранец...
Автор: nadjatsvetanova   
Дата:   07-10-06 17:47

и аз съм един новобранец, който не е съвсем наясно с всички правила, може ли малко помощ?
Първата ми снимка събра рейтинг над 100 и можех да пускам по 2 снимки в избрано. Оттогава съм качила още 14 снимки с различни рейтинги и вчера изненадващо разбрах, че имам право само на 1 снимка, съответно в категории хумор и представяне, без да мога да разбера обяснението за тази промяна. Имах две снимки с рейтинг под 25 точки, но не разбрах защо от това губя правото си да качвам по две снимки? Познавам и други профили, в които има такива снимки, но не са загубили правото си да качват съответния брой, извоюван от снимките си с висок рейтинг. Моля, осветлете ме[smilie11] !

Отговори на това съобщение
 Re: Още един новобранец...
Автор: krassimire   
Дата:   07-10-06 17:49

Вече е важен Б-рейтинга, трябва да имаш над 25.

Автор: apollo   
Дата:   07-10-06 17:53

... или ако досега си снимала за удоволствие... сега ще снимаш това което Б-огоизбраните харесват...[smilie8]

... ако ти пука за точките де[smilie3]

Автор: mr-drone   
Дата:   07-10-06 17:53

Прочети ТУК

Автор: Doriyan   
Дата:   07-10-06 18:08

Снимаш няколко циганчета как се хилят или пък някой дядо/баба и си готова, че даже и с рейтинг Б ша гласуваш [smilie18] [smilie18] [smilie18]
... Щях да забравя. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са в B/W

Публикацията е редактирана (07-10-06 18:09)

Автор: Cristinel   
Дата:   07-10-06 18:10

Или снимаш с квото и да е - и после мажеш яко с ФШ! [smilie5]

Автор: emovla   
Дата:   07-10-06 18:13

Пускай в 'Хумор'. От в 'Представяне' файда няма [ezik]

Дата:   07-10-06 18:29

а този рейтинг Б какъв е, автори със снимки над 1000 точки или нещо такова?
Не че ми пука за точките, пука ми за броя снимки, пък и все пак беше редно да уведомят авторите за въвеждането на нови правила...Освен това не мисля, че това е начин да се ограничат некачествените снимки. Всеки ще гледа да гласува и да пише коментари на тези, коите ще му определят бъдещето положение на снимките, т.е преднамерено[smilie23]

Автор: aD   
Дата:   07-10-06 19:16

Айде пак недоволни [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Кой квото и да пише се натам дърпа .. колко е ощетен и колко е несправедлив света.

Дата:   08-10-06 00:45

да, наистина смятам, че е несправедливо виждането на снимките ти да зависи от една група хора, които 1)не са се издигнали до това положение по същите правила, които сега налагат и 2)са изградили този си статут в много голяма степен благодарение на вътрешно гласуване помежду си. Това означава липса на обективност, а за какво тогава е форума...? Изобщо не става въпрос да се гонят на всяка цена определен брой точки, а да знаеш защо точките са ти например 20, а не 100. А че светът е несправедлив...Е, зависи за кой свят става дума, но определено не заради широкия свят е поместена тази тема, а заради този на фотофорума, който вече прилича на партиен клуб.[shtrak]

Публикацията е редактирана (08-10-06 00:50)

Автор: tishovsx   
Дата:   08-10-06 00:58

Отивам да спя, Наде разплака ме [smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна