Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за цифров фотоапарат - Canon A540 vs. Pentax M20
Автор: SonneR   
Дата:   02-10-06 18:32

Хора, дайте съвети от личния си опит кой от тези два фотоапарата на горе-долу една и съща цена е по-добър - Canon PowerShot A540 или Pentax Optio M20. Канона има доста повече джаджи, обаче е е по-тежък и предлага 6 мегапиксела за разлика от Пентакса, който има 7. За Оптио-тата съм чувал много добри неща, а за Канона обаче почти нищо... Съвети, моля! :) Става дума за първи фотоапарат.[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за цифров фотоапарат - Canon A540 vs. Pentax M20
Автор: rosentushev   
Дата:   02-10-06 18:37

От двата, Канона мисля да ти предложа, не защото познавам този модел на Пентакс, а защото имам този Канон и съм много доволен![smilie24]
Очаквай сега и от тези които не четат заглавията на темите да ти предложат и нещо друго......аман!!![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: SonneR   
Дата:   02-10-06 18:39

Нямам нищо против и други предложения, стига разбира се да става дума за по-добри фотоапарати на същата цена. И благодаря за отговорите :)

Автор: rosentushev   
Дата:   02-10-06 18:42

Е сега гледай какво става...[beer]

Автор: nikiii82   
Дата:   03-10-06 16:40

Гледай сега[smilie10] - Канон А610 е в момента 499лв. Супер цена. Много по-добър апарат.[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна