Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 512 mb SD oт MOST.......
Автор: nk   
Дата:   08-09-04 17:15

Днес по обяд си купих ето това http://www.seeelectronics.com/detail.php?name=SD-V512MB от МОСТ на адски изгодната цена от 112 лв....

Познайте какво стана...

Направих около 20 - 30 кадъра и се появи file error... снимаш две три снимки и на третата - file error...

И така - върнах им я и си взех парите..., а то се оказа, че въобште не съм първия с подобен проблем...

Темата я пускам просто, за да имате едно на ум, ако решите и вие да минете тънко като мен...[beer] [shtrak] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: 512 mb SD oт MOST.......
Автор: minko   
Дата:   08-09-04 17:31

Същото се случи и с мен със същата памет и същата фирма след което без никакъв проблем ми върнаха парите.

Автор: todorov   
Дата:   08-09-04 17:51

На коя фирма беше тая карта.

Автор: todorov   
Дата:   08-09-04 17:52

А-а-а видях, A-a-a See...

Автор: ivcho   
Дата:   08-09-04 18:35

Moje bi zatova e tolkova evtina shtoto e bokluk....
az si vzeh 256Mb SD card PQI i veche i napravih kym 1000 snimki...nikakvi griji...ot reset.bg[shtrak]

Автор: solo5   
Дата:   08-09-04 18:50

Аз си взех 256Mb SD Kingston за 94лв от Smart System, ама сега гледам, че е 82лв.
Хванаха ми я по цена за PQI, обаче после като погледнах ценовата им листа се оказа,
че Kingston е по-евтина от PQI. И така си ме отнесоха с 12лв. Ама поне работи като пушка [beer]

Автор: ivcho   
Дата:   08-09-04 18:51

e az ia vzeh za 75leva...predi dosta vreme predi okolo mesec....PQI...-:)))[shtrak]

Автор: mravunko   
Дата:   08-09-04 19:11

mojta SD e kucha marka ot MOST i e 256MB i imam 4000 snimki na neq. dosega nikakwi problemi.

Автор: SEAL   
Дата:   08-09-04 19:18

и аз имам no name от МОСТ 256mb, работи си идеално засега

за тяхната фирма обаче все лоши неща чувам, макар че аз лично никога не съм имал проблеми

Автор: Andromeda   
Дата:   09-09-04 01:46

Аз си взех преди няколко месеца един 256МВ compact flash и съм много доволна! Никакви проблеми, а снимам като змей!

Автор: sas   
Дата:   09-09-04 10:20

Аз пък си купих преди година и половина почти от МОСТ една USB памет и от тогава не съм имал никакви проблеми свързани с нея. Работи като пушка...

Автор: SentineL   
Дата:   09-09-04 13:32

целият ми комп е купуван от МОСТ-а на части. вече година и половина някам никакъв проблем с хардуера. упгрейда също е от там[smilie24]

Автор: nk   
Дата:   09-09-04 17:49

SentineL - и на мене по-голямата част от чарковете в PC-то са ми купувани от МОСТ и са клокнати почти с 60% и вече почти две години са си ОК...[cool] undefined

първа  назад  1     всички  напред  последна