Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дали е някакъв сериозен проблем с монитора?! :-(
Автор: Amigo   
Дата:   30-09-06 20:59

От известно време наблюдавам по монитора (Самсунг на 2 години и половина) нещо като много ситни вълнички, които "плуват" по него и не се набиват винаги на очи - зависи от картинката и цветовете [smilie2] [smilie11] От какво може да е това, дали е сдал вече багажа или... някой има ли идея [smilie11][smilie11] [smilie8] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Дали е някакъв сериозен проблем с монитора?! :-(
Автор: solo5   
Дата:   30-09-06 21:01

[smilie10]

Автор: gorbi   
Дата:   30-09-06 21:06

оправи си захранването... Проблемът няма общо с монитора ти.. Това са 50-те херца от мрежовото напрежение... по някаква причина ти смущават картината [smilie3] И аз го имах това на монитора големия у дома, оправи се като го включих в друг контакт....

Автор: Plamss   
Дата:   30-09-06 21:09

Съжалявам Амиго, но в комп. фирма от която пазарумам нече 6 години ми казаха , че кинескопите на Самсунга не издържат над 2-3 години каквото и да значи това. [smilie8]

Автор: Стоев   
Дата:   30-09-06 21:10

Де вика Горби - вземаш монитора подмишка и отиваш при хубавата съседка да работиш [smilie21]

Дата:   30-09-06 21:14

горби, в друг контакт викаш да го включа, така ли [smilie11] [smilie11] ми нали всичките от едно място идват?[smilie8] [smilie11] ще го пробвам и това, ама ако както казва Plamms кинескопа е дал фира, много тъпо... [smilie2] а ми го препоръчаха много тогава[smilie11] [smilie11] [smilie21] [smilie21]

Автор: Стоев   
Дата:   30-09-06 21:15

Приеми съболезнования по случая.

Повикай Асахи да ти го калибрира и оправи набърже[beer] [beer] [beer]

Автор: ithilien   
Дата:   30-09-06 21:19

Абе не съм сигурен че е от захранването, това са някакви вътрешни хармоници, може да са поради влошени параметри на някой пасивен елемент. При мен на хенсола ми, с който бях преди, се получаваха понякога- получаваха се при определени честоти на развивката и при това пък не винаги. Така че не е съвсем ясно от какво е. Но не е от кинескопа със сигурност. Възможно е все пак да има вземане даване със захранването по някакъв неведом начин (проникване на хармоници)

Дата:   30-09-06 21:21

Дали да го занеса в сервиз, какво ще кажете и някой добър можете ли да ми препоръчате?![smilie3] [smilie6] [smilie11] [smilie11] [smilie21]

Автор: solo5   
Дата:   30-09-06 21:23

Автор: Amigo
Дата: 30-09-06 21:14

горби, в друг контакт викаш да го включа, така ли ми нали всичките от едно място идват?

Ми зависи, в повечето домове се правят поне 2 токови кръга
Огледай се и за някакви смущаващи електроуреди наблизо

Автор: chiphead   
Дата:   30-09-06 21:26

амиго, виж си кабела м/у компа и монитора, опитай да завъртиш щепсела на монитора на 180 градуса, виж кутията на компа да не ти се е залепила за радиатора ... може и видеокарта да е . [beer] [beer] [beer]

Автор: dido2   
Дата:   30-09-06 21:27

0887 210 276, търси Данчо Христозов. Той е гуру по тия въпроси, оправял ми е монитор CTX с подобни проблеми.

Дата:   30-09-06 21:34

Благодаря на всички за съветите и идеите, сигурно ще се възползвам от всичките [smilie8] [smilie5] [smilie5] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

Автор: Cristinel   
Дата:   30-09-06 21:46

Днес изхвърлих моя в кофата ...[ezik]

Автор: limper   
Дата:   30-09-06 21:49

при мене пък примигва лампата като вклуча всичко(лампа,компютър,уредба,телевизор)
хахаахха

Автор: trace74   
Дата:   30-09-06 21:58

Сигурно е от напрежението, защото на гаджето монитора и е Самсунг (модела не си спомням кой е) и още като нов го имаше този проблем. Занесохме го в съседната къща (+компютъра) и там си работеше перфектно. Разликата е, че едната къща е нова с нова ел. инсталация, а другата стара и ел. инсталацията е много зле.

Автор: mitkowin   
Дата:   30-09-06 22:06

Мързи ме да прочета дали някой ти е дал правилен съвет, но в никакъв случай монитора не е за хвърляне или захранването ти куца. Да от захранване може да идва до толкова до колкото сам да натовариш мрежата(ел.) че да не остане за монитора. Иначе махни всичко което има магнити покрай монитора и си вземи ЮПЕС, на монитора нищо му няма и тва там дето "че кинескопите на Самсунга не издържат над 2-3 години" ХАХАХАХАХА[smilie23] https://photo-forum.net/joro/emoticons/A63.gif. Дерзай!!!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна