Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Беслан
Автор: papi   
Дата:   08-09-04 00:46

Сигурно е че не му е мястото но ме боли много за жертвите в Осетия,съболезнования за загиналите от терористичния акт,голям бич е това терора,дано да се предпазим от най голямото зло на 21 век...

Отговори на това съобщение
 Re: Беслан
Автор: todorov   
Дата:   08-09-04 00:49

Съгласен! Нека почиват в мир!

Автор: Thor   
Дата:   08-09-04 01:00

[smilie2] не ми се говори че .........[smilie23] [smilie9] [smilie9] [smilie2]

Автор: joy04   
Дата:   08-09-04 01:02

Няма по-страшно от това да убиваш деца, да изскубваш живите цветя на земята

Ба...
Автор: GenaDP   
Дата:   08-09-04 02:42

Че ква е разликата дете ли ще убиваш, или възрастен? На дискриминация ми мяза това...

Автор: junior   
Дата:   08-09-04 03:23

Няма да можем да се предпазим - спокойно...
Всеки един от нас ще трябва да живее с мисълта, че ще погребва близки, жертви на терористичен акт....
Кофти звучи, но ще се случи рано или късно....
И изобщо няма значение на коя страна сме се били били или чии домати сме купували....
Просто тероризмът ще се случи на всякъде...

Автор: Stanley   
Дата:   08-09-04 09:02

Гена, разликата между възрастен и дете е във вината. Ако се приеме, че възрастният човек, осъзнал се и притежаващ съответния мироглед и убеждения, би могъл да носи някаква вина и да бъде изкупителна жертва за нещо си - религиозен фанатизъм, расова омраза, сепаратизъм и т.н., то детето е АБСОЛЮТНО неосъзнало се, току-що навлизащо в живота и в никакъв случай не може и не трябва да бъде изкупителна жертва за каквото и да било, защото детето не носи никаква вина и отговорност за нищо. Какво са виновни децата където и да било по света - децата в Ирак, Чечня, Израел, Русия? Чудовищно е те да бъдат принасяни в жертва заради грешките на възрастните...

Автор: Brummaker   
Дата:   08-09-04 09:09

Stanley,

нали не мислиш, че GenaDP е писал това на сериозно... [beer]

Дата:   08-09-04 09:11

Абе ясно това ама много ми е гадно, направо не мога да проумея какво стана...[smilie2]

Дата:   08-09-04 09:16

Stanley,
абе става тя една..света не върви на добре, то е ясно...
Айде ние да си [shtrak] , пък той, света, нека си върви...

Автор: reich_rage   
Дата:   08-09-04 09:19

I na men mi e tajno za jertvite,no ne moga da proumeq za6to sabirat pomo6ti za decata, i ot kakav zor te 6te si po4ivat tuka v BG???[smilie11] [smilie9] Tezi pari nali ot danakoplatcite (nas) 6te gi vzemat!!!Za6to??? Edno e sastradatelnost,no drugo e da se pravim na 6tedri!6to tezi pari ne gi dadat pone za na6ite domove,na siraci koito imat po-golqma nujda!!![smilie19]

Дата:   08-09-04 09:21

Щото имаме много в излишък и пенсии и заплати у нас са високи, затова !

???
Дата:   08-09-04 10:38

Бе ква вина ви е патила, тъпоумници? Жертви на атентатите стават работници, бабички, просяци... Ква им е вината за международното положение? Що се отнася до расовата омраза, детето - даже и на 1 ден - е представител на същатат раса, която е цел на терориста.

Убийството на възрастен индивид би е по-голяма загуба за обществото. А като се умилявате толкоз от убийството на подрастващи - що не подемете някоя кампания за забрана на абортите? Зардиша за кво е виновен?

Дата:   08-09-04 10:41

Интересна гледна точка, Гена,

но..това за тъпоумници-те ми хареса ;) Та, в тази връзка да попитам: имаше едно време една задачка..к'о стана с нея, бе Гена [smilie10]

???
Дата:   08-09-04 10:47

Ква задачка бре, диване? Нали ти казах - пратете добичето на частни уроци, там може и да го изучат...

Дата:   08-09-04 10:49

Ми ние ти пратихме една задачка от 6-ти клас и ти изчезна-да ти я напиша пак ако требе [smilie3]

Дата:   08-09-04 10:52

х/на квадрат/ + y = 28
y/на квадрат/ + x = 14

просто системка е това, г-н доценте, проста...и отговорите ги знае дедето:

х = 5
y = 3

ама ни мои ги получи [smilie2]

Автор: volokin   
Дата:   08-09-04 11:25

Вчера гледах изложбата на World Press Photo. Излязох с много негативно чувство.
Дори забравих, че съм бил на фотоизложба, изобщо не гледах картините от към страната на фотографското...
Какво да кажа, едва ли може да се каже нещо, жестокости, жестокости, кървища, отрязани глави, които някой разнася за назидание, убити като мухи хора, болни, като че ли са се сбъднали нечии проклинания, изобщо адът съществува тук на Земята!!!
Единственото което ми дойде наум, поставяйки си единствения възможен въпрос; ''ЗАЩО?'', бе:
...човекът няма враг в природата, за да бъдат обаче нейните жестоки закони в сила, тя му е поставила един такъв, самият той. С това не искам да оправдая насилието на Земята, но аз за себе си не виждам по-разумен отговор на този прост въпрос.
ЗАЩО?

Дата:   08-09-04 12:38

Гена, не съм съгласен така да се нахвърляш с обиди. Форумът не ти е бащиния. Нищо не съм ти направил, просто гледната ти точка наистина е доста странна и се опитах да ти обясня защо толкова по-скъпи са децата-жертви.

Съдейки по неадекватния ти просташки отговор, никога няма да го разбереш. И не мога да разбера какво толкова ти се кефят, при положение, че видно от постовете ти, най-големият "тъпоумник" си самият ти...

Много ли е трудно да не бъдеш такъв простак?

Дата:   08-09-04 12:44

Ще се научи, той, ще се научи...[smilie3]
Нека първо г-н до цента да порешава малко задачки, но като гледам пак ще стане като миналия път - ще потъне [smilie5]

Автор: plamennk   
Дата:   08-09-04 12:46

Гефим му се щото не му се връзваме,[smilie18] [smilie18] на Гената. Пък си е трудно да ги измисляш и редиш такива цветущи епитети, виж на него му се отдава [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   08-09-04 15:07

Е сори, ама аз не мога да не се "връзвам" на такъв простак, при положение, че така се нахвърля. Откъде-накъде ще обижда така? Какъв е тоя?

plamennk, ако утре-вдругиден този дебил те напсува на майка ей-така, за нищо /което напълно съответства на стила му/, пак ли няма да му се "връзваш"? [smilie11]

Публикацията е редактирана (08-09-04 15:10)

Не са.
Дата:   08-09-04 15:14

За отглеждането на едно дете са отишли много по-малко време и суровини от тези за отглеждането на възрастен. Загубата на човек в трудоспособна възраст е много по-голяма от загубата на подрастващ индивид - все още само консуматор. За вината - дрънкаш глупости. Хлапето е също толкова виновно за конфликта, довел до въпросния атентат, колкото и избитите учители и родители.

Дата:   08-09-04 15:16

[smilie3]

Бруме...
Дата:   08-09-04 15:17

...като не може - налагайте го по главата, да му подобрите оросяването на мозъка - тогаз може и да зацепи...

А с-мата ти е непълна - трябва да се добави още едно уравнение:

ГЪЗ/на квадрат/ + Интернет = Brummaker

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна