Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Рамки в София
Автор: avo   
Дата:   19-09-06 23:12

Интересувам се от рамки тип стъкло/паспарту и клипсчета, без рамка дефакто. Къде има такива на нормални цени, на ненормални има навсякъде :)

Отговори на това съобщение
 Re: Рамки в София
Автор: Synthy_xxx   
Дата:   20-09-06 02:05

колкото и смешно да звучи, в мосю бриколаж съм виждал.

Автор: Antonio   
Дата:   20-09-06 05:04

:)))
Имаше и в Бонжур на смешни цени; както такива, така и с рамки с разни пантери полазили някоя руса кака, но за цената си стуваха!;) Трябва да се дебне. Понякога изпадат разни чудновато евтини цени...

Автор: kadar   
Дата:   20-09-06 09:16

Отиваш в едно хубаво фотоателие и просто си купуваш ..........!
Толкова ли е сложно че чак пускаш постинги за това нещо ?
Ама че .......

Автор: next_time   
Дата:   20-09-06 09:23

Човека сигурно търси по-голямо количество и не иска да се набутва.И какво точно е странно на въпроса - къде къде по-идиотски неща се пишат и то се радват на голям интерес.Явно ти си от тия с хубавите фотоателиета и е нормално да се дразниш че някои иска да ви заобиколи, но от гледната точка на потребител тои си е прав да не иска да плати нещо на двоино-троина цена само защото му го продава някои с високо мнение за фотогравските си способностти.

Автор: vga   
Дата:   20-09-06 09:27

моцю бриколаж ама не! влизаш от другия вход, на София Прес, продължаваш отляво покрай сградата и стигаш до магазина на фирма Екип (Велико Търново) - по-евтини не въм виждал. а са и хубави-антирефлексни стъкла и така.

Дата:   20-09-06 11:22

kadar, може ли да намериш друга тема да си чешеш езика, като си толкова находчив, а не тук? Влизал съм в първите 5 фотоателиета и рамкаджийници, не в 1, и искат средно около 30-40 до 50 лева за това, което съм описал, без рамка, само стъкло и клипсчета+ паспарту, за размер около 38х48 да кажем, горе долу. От друга страна намерих в интернет една фирма, но нямат представителство в София, която иска за същото около 6-7 лева( !!!!!!!!!!! ), гожворих по телефона, няма лъжа, няма измама, без паспартуто, то надали струва 35 лева. Затова пуснах темата, защото това реално си е едно стъкло, аз дори не държа да е антирефлексно, тези, които съм виждал не ми харесват, не са съвсем прозрачни и снимката изглежда леко мътна и с убити тонове през него, и 4 метални пластинки, а те искат 40 лева, което за мен е много за дадения продукт.
Не съм ли прав да питам[smilie21]

P.S. vga, можеш ли да обясниш къде е този друг вход, откъм къде се влиза, и имащ ли координати на фирмата, телефон или и-мейл?[beer]

Автор: kadar   
Дата:   20-09-06 11:52

Колега извини ме , но не мисля че си чеша езика !
По горе не си казал нито какво търсиш , нито размер , нито брой ?
Така че не ми се нахвърляй безпричинно моля те !
Между другото цената по Софийските ателиета като те слушам е смазваща !
Повярвай ми !
Но всеки си знае, де !
Пожелавам ти успех [beer] [beer] [beer]

Автор: Manchev   
Дата:   20-09-06 11:56

Ами във фотото до нас- на бул. Мадрид едно на Коника, има големи рамки по 8лв. Само стъкло с клипсче, точно каквото ти трябва. 30х40 е 8лв.

Дата:   20-09-06 11:57

"Интересувам се от рамки тип стъкло/паспарту и клипсчета, без рамка дефакто."
Това на мен поне не ми звучи неясно.

Брой и размер не съм посочил,защото не съм и искал някой да ми дава конкретна ценова оферта, просто исках да зная ако някой е ползвал услугите на ателие, където за му поискали разумна цена.

kadar "Повярвай ми !"
На какво точно да повярвам, че е висока цената зная, иначе нямаше да пускам "постинги за такова нещо"

Успех и на теб[beer]

Автор: georgie   
Дата:   20-09-06 11:58

Виж тук

Дата:   20-09-06 11:58

Manchev, може ли да посочиш адрес на фотото или до коя пряка е близо поне? [smilie24]

Автор: Manchev   
Дата:   20-09-06 12:05

Avo, ето това е булевард Мадрид, а фотото е на пряката с ул. Буная.

Дата:   20-09-06 12:08

Manchev, [thankyou] [beer] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна