Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търси се фото
Автор: alita   
Дата:   15-09-06 18:21

Препоръчайте фото в София за вадене на дигитални снимки, където да не ти оставят бели полета по краищата и да не ти "коригират" цветовете?

Отговори на това съобщение
 Re: Търси се фото
Автор: artmika   
Дата:   15-09-06 18:26

навсякъде, където изрично им кажеш да не го правят.

Дата:   15-09-06 18:48

Където съм ходила досега не съм доволна (по Графа две фото студиа), затова очаквам препоръки [smilie5]
Споделете къде си вадите вашите снимки?

Публикацията е редактирана (15-09-06 19:10)

Автор: vladod   
Дата:   15-09-06 22:34

аз вадя моите на "Иван АсенІІ" 34 при Здравко Деков - винаги съм бил доволен от качеството там!!!
[shtrak]

Автор: dau   
Дата:   15-09-06 22:55

И аз съм за Деков [smilie24]

Алита миличка пише се студиЯ :)

Автор: Cristinel   
Дата:   15-09-06 22:58

Тоя Деков приема ли заявки по интернет и извършва ли доставка, както е във Хепи-Фото???

Автор: C41   
Дата:   15-09-06 23:00

[beer]

Автор: liyana   
Дата:   15-09-06 23:18

Определено може да се разчита на Деков, но не ми е известно да приема поръчки по интернет. Най-добре отиди лично - там всички са много мили.

Автор: dtl   
Дата:   15-09-06 23:59

fotolan.info ka4va6 snimkite, izbira6 kopirane po opis- tam ima im "nastroiki" - cql kadar(kadara ne se reje no ima beli poleta ako ne e to4en formata) ili cql format(snimkata se reje taka4e da popalni formata na hartiqta) ima i opciq KOREKCIQ ot operator -DA - NE
taka4e ka4va6 gi tam izbira6 bez korekciq ot operator i gotovo.. az samo tam vadq pak i cenite sa po evtini :)) [smilie24] [smilie24] v atelie NDK mashinite sa im po novi :) tai4e moje da izbira6 v koe atelie da ti gi vadqt :)
[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   16-09-06 09:41

мерси

Автор: asahi   
Дата:   16-09-06 10:08

Щом масово си недоволна може би проблемът е в теб? Калибрирай си монитора, коригирай цветово снимките, оразмери ги според изискванията на машината (фотото) където ще ти ги печатат и всичко ще е наред. От суров файл рядко излиза качествено копие.

Автор: chicho_micho   
Дата:   16-09-06 10:27

И аз препоръчвам Здравко Деков (ул. Иван Асен II). Той е професионален фотограф и всички, които работят за него са истински профисионалисти. Резултатите винаги са добри![shtrak]

Автор: kdecheva   
Дата:   16-09-06 10:32

и аз [smilie24] [smilie24] [smilie24] за Деков.

Автор: asahi   
Дата:   16-09-06 10:37

Деков си е табела в жанра. То е ясно. Ама нека момата сама да си направи фотките - това е по-добрия вариант. Щото на Деков хората няма само нейните снимки да коригират, пък и едва ли е безплатно.

Автор: fotografinq   
Дата:   16-09-06 12:00

В София няма фото в което да се коригират любителските файлове преди да се изкопират?Що ли се изненадвам...голям мързел ги тресе май колегите там[smilie7] от собствен опит мога да споделя ,че не съм очарована от корекциите ,който правят любителите на файловете си в повечето случаи са непоправими.На десет клиента ,които си позволяват да пипат има най-много един които да е постигнал по-добро качетво след корекция.

Автор: Cristinel   
Дата:   16-09-06 12:06

Ти па .... в скоро правих едни снимки така ги изсветлиха че щях да им ги тресна у главата [smilie5]

Автор: naik   
Дата:   16-09-06 12:12

Пробваш един и същи файл да ти го извадят два пъти по един и същи начин да речем през седмица време и ако си приличат снимките това е твоето фото [smilie5]

Автор: cicomanco   
Дата:   16-09-06 12:19

бих казал че при кристинел не се е чувало за фотото на Велимира на пиротска и ботев.там всеки файл се преглежда и коригира.опитайте.

Автор: naik   
Дата:   16-09-06 12:26

Е точно,че всеки файл се коригира не винаги е добре,защото след това не знаеш твоите снимки тъмни ли са били светли ли цветния баланс дали ти е бил наред и т.н.

Автор: cicomanco   
Дата:   16-09-06 12:36

говорим за любителски снимки иначе може и ти да си въведеш корекции.

Дата:   16-09-06 17:50

Деков се справиха отлично! И като коригират го правят като хората, благодаря за инфото!

първа  назад  1     всички  напред  последна