Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 LEICA с нови предложения
Автор: carl_cox   
Дата:   14-09-06 19:26

LEICA M8

https://photo-forum.net/static/forum/2006-09/fbbe5804.JPG
http://www.dpreview.com/reviews/images/leica_m8.gif

Leica DIGILUX 3

https://photo-forum.net/static/forum/2006-09/zlil0588.JPG
http://www.dpreview.com/reviews/images/leica_digilux3.gif

Leica V-LUX 1

https://photo-forum.net/static/forum/2006-09/ukbc3892.JPG
http://www.dpreview.com/reviews/images/leica_vlux1.gif

Leica D-LUX 3

https://photo-forum.net/static/forum/2006-09/ulyo4009.JPG
http://www.dpreview.com/reviews/images/leica_dlux3.gif

Отговори на това съобщение
 Re: LEICA с нови предложения
Автор: apollo   
Дата:   14-09-06 19:54

V-LUX 1... FZ50... [smilie11] [smilie5]

Автор: rossko   
Дата:   14-09-06 20:00

apollo - да но колко ли по-скъп [ezik]

Автор: simbon4o   
Дата:   14-09-06 21:00

хахаха, моя е черен, само една емблемка и ... v-lux 1 [smilie18] [smilie18] [smilie18]

(While this camera is based on the DMC-FZ50 it has had image processing adjustments as defined by Leica). хмм, да видим, дано някой направи ревю!

Публикацията е редактирана (14-09-06 21:03)

Автор: Cristinel   
Дата:   14-09-06 21:03

А дали ще шуми толко?

Дата:   14-09-06 21:04

Сега ако се пръкне един Цайс с уродливата форма на мутанта на Сони вече ще е излагация[smilie22] [smilie23]

Автор: dau   
Дата:   14-09-06 21:32

Пари да има човек :) [ezik]

Автор: boni   
Дата:   14-09-06 22:32

Ех леле...Няма спасение от хищните лапи на електронните гиганти...Аполо, къв цайс бе, тая марка отдавна е купена от японците.

Автор: Георги   
Дата:   14-09-06 22:35

абе викам канон да изкупи останалите и да не се караме за марки повече [smilie5]

Автор: pmartinov   
Дата:   14-09-06 22:37

Мдаам
https://photo-forum.net/static/forum/2006-09/inoc3217.JPG
http://img104.imageshack.us/img104/7296/dsc1515kn0.jpg

Дата:   14-09-06 22:40

Единствено М8 е лайка , другите са си пана-лайки[smile]
Изобщо марките отдавна не са това което бяха, нито при апаратите, нито при колите... Ние да сме живи и здрави[beer] другото е суета

Дата:   14-09-06 23:02

Жоре, канон да не пипа паналайките, напоследък само боклучави сапунери вади и паналайките ще развали [smilie5]. А и да изкупи всички не е добра идея въобще, щото тогава какви цени ще ни друснат!!! Сегашните ще ни се сторят коледни подаръци [smilie5] [smilie18]

М8 как ли снима?[smilie5]

Публикацията е редактирана (14-09-06 23:03)

Автор: IvanChohadjiev   
Дата:   14-09-06 23:03

[smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18]

Дата:   14-09-06 23:05

боклукчиви сапунери за боклукчиви купувачи

когато хората бяха ценители вадеше г2, г3... търсенето като се закеркенечи на големи резолюции на малки матрици и разни тъпотии като стабилизация, зеха да вадят глупости. ма явно има пазар точно затова.

щяло да развали паналайката. вярвай си. на бас че на 100% кадър фуджи 602 модел 2002 година, или канон г2 смазват паналайката ти? по детайл, шум и всичко останало? знам че не си виждал сносна сапунера, ама както казах такива са тенденциите.

Автор: джъмбо   
Дата:   14-09-06 23:09

аз се връщам към лентата вече когато ще снимам за удоволствие
само да намеря хубава телеметрична камера (с мерене и не руска) на сносна цена

никога няма да забравя багията на белия лист потопен в проявител

съжалявам цифровите "фотографи" които не са изпитали тази тръпка от фотографията
може да звуча дебилно но хората които са седели до 3-4 нощес в лабораторията знаят за какво говоря...

Дата:   14-09-06 23:16

След като дори във форумите на Canon в dpreview са откровено недоволни от последните отрочета на фирмата/400D & G7/... какво да говорим[smilie23]

От Цанон си гледат финансовите интереси но номерът на час по лъжичка вече не минава... ето от Pentax сложиха на куп няколко лъжички и новият 400D май не на майтап остаря още преди да влезе в продажба...[smilie18] [smilie23]

Дата:   14-09-06 23:17

Знаят и затова говорех да правим ваканциите изцяло филмови. Така или иначе сме удавени в цифра по цял ден, поне малко разнообразие и удоволствие.

Дата:   14-09-06 23:22

"щяло да развали паналайката. вярвай си. на бас че на 100% кадър фуджи 602 модел 2002 година, или канон г2 смазват паналайката ти? по детайл, шум и всичко останало? знам че не си виждал сносна сапунера, ама както казах такива са тенденциите."

навит да се борим?[smilie5] Въпреки че мисля че ще е на умряло куче нож щото едното е 6 другото 4 меги... По шум, може, но по детайл не мисля [smilie3]

Публикацията е редактирана (14-09-06 23:23)

Дата:   14-09-06 23:23

аполо ти си странна птица баси

плюеше по всички, после взе панасоник, той беше в гъзо, после го продаде взе да го плюеш. взе канона и взе да плюеш всички, сега продаде канона и взе да плюеш канон.

ще кажеш че като си купиш най-нагъчканото тяло с екстри и ще снима вместо теб. ми няма да снима само.

аз лично сменям след време само за нещо от рода на 5д. засега това което ползвам ми е повече от достатъчно. нито стабилизацията ме блазни, нито няколко мегапиксела нагоре, нито пък прахочистачката и без това снимам макс до бленди 4 (най-често до 2.5)

Дата:   14-09-06 23:24

симбоне ама едното е 3 или респективно 4, на същата матрица където жълтурите тикнаха в момента 8 и 10 меги. ако изобщо големината на пиксела ти говори за нещо.

Дата:   14-09-06 23:28

Георги - при еднакъв размер на отпечатък(което е единствено важно) старите Г2 или 602 са доста далече от новите паналайки 8-10 мп като детайл или шум. Вервай ми.
Г2 и 602 имат около 1400 линии резолюция по дългата страна, а фз50 - 2400 линии. Шумът при еднакъв размер на печат е също много по-нисък при фз50, заради повечето пиксели.

Дата:   14-09-06 23:28

Факт е че канон забуксуваха в сапунерския клас много по-отрано. Не мисля че е от предел на технологиите при малките матрици. Нещо като признаци бяха S80 който нямаше RAW и снимаше малко по-зле от S70, S3IS който почти по нищо не се различаваше от 2-ката. Не знам дали мислим по правилния начин. В крайна сметка хора като мен и повечето тук не биха си взели сапунерка въобще ако бяха навън, в чужбина поради по-високия стандарт на хората всеки би могъл да си позволи прилична DSLR система. И тези апарати се потребляват от хора които искат да имат дата на снимките(нищо чудно да се върнат и тези простотии). Нямам идея какво ще се случва нататък. Ама дано поне K10D да е евтиничък че какви съм ги замислил, даже с китовия му...[smilie5] [shtrak]

Дата:   14-09-06 23:31

Жоре големината на пиксела ми говори доста [smilie3] но имай предвид и че матриците са се развили доста от тогава(видимо поне), оптиката също а софтуера в апаратите толкова много че... затова ти казвам че паналайката ще има видимо по-добро изображение. Ако не съм прав един двубой ще го покаже [smilie5].

Дата:   14-09-06 23:38

чакай сега ти на фз50 отиде :)

аз ти говоря на 100% като гледаш кадъра че апарати 2002 година ще ти изкарат навярно повече детайли. да не говорим че имат и по-малко шум.

ти ми тикаш печат а3 и фз50 10 мегапиксела. при това на същата матрица :-)

симбоне ич не ме инте тоя клас. ако ме интересуваше компактен апарат, то г2-г3 или в последствие 8080 са ми напълно достатъчни. ще кажеш че всеки любител печата 100/70 всеки ден, че има някво значение дали има 6 или 10 меги. повечето снимат на лоу джепег и дори незнаят как да си сменят резолюцията.

това е търговията.

народа е алчен за мегапиксели. и като гледам големите добре са си направили сметката. а що се касае до 400д, това е апарат като алфата, направен за някой лаик да си пуца с китака и да не му дреме.

на канон форумите на тоя дето ги поддържа има галерия със снимки от г1. има кадри, каквито не съм виждал в нито една тема за паналайка. ако усещате накъде бия.

кой го е еня че са от 3-4 мегапиксела роу? а не 8-10 мегапиксела джепег. кадрите са си кадри. или ги имаш или не. :)

те така :)

щом народа е алчен за пиксели, ще се продават пиксели. щом иска прахосмук, нищо че ползва един китов обектив, ще му се продаде и прахосмук. търговията да върви. в големия клас почти никво раздвижване за последните 4-5 години.

поне конкуренцията ще свали малко цените. не че ще се променят лидерите, канон и никон ще си останат канон и никон. те и никон зарязаха тоя клас. кой му дреме, всеки налита на дслр двоен кит. скоро сигурно китовете ще станат 6.1-8.3, че ще свали себестойността още малко.

Дата:   14-09-06 23:39

Къв двубой - ето ти чартовете с пълен екзиф :
602

фз50

сравнявай си там детайли и шум в тъмните области ако щеш и на 100%

Публикацията е редактирана (14-09-06 23:40)

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна