Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 с коя програма да направя презентация от снимки да стане в клипче или филмче?
Автор: elf4e   
Дата:   11-09-06 08:57

търся програма да направя презентация и да сложа музика имам снимки и искам да стане като филмче или клипче нещо такова и да има музика може и някфи ефекти може и без ефекти щото не знам дали ще се справя кажете някоя програма за начинаещи и лесна не професионална :>

Отговори на това съобщение
 Re: с коя програма да направя презентация от снимки да стане в клипче или филмче
Автор: TpEcHaT   
Дата:   11-09-06 09:09

mnoo dobro

+++

Re: с коя програма да направя презентация от снимки да стане в клипче или филмче?
Автор: cicomanco   
Дата:   11-09-06 09:14

напрао елфическо...
+++

Re: с коя програма да направя презентация от снимки да стане в клипче или филмче
Автор: ss_sgp   
Дата:   11-09-06 11:07

Програмата се казва Flash, ше ти трябва малко време, но ако искаш нещо елементарно може и да успееш.

Автор: ithilien   
Дата:   11-09-06 11:17

Къде го набута ти във флаша. Има и по-елементарни програми от флаш. Щом задава такъв въпрос, едва ли е готов за флаш.

Автор: rosentushev   
Дата:   11-09-06 11:21

ProShow не е сложна, потърси ме на skype: rosentushev, и ще ти я изпратя[smilie24]

Re: с коя програма да направя презентация от снимки да стане в клипче или филмче?
Автор: vester   
Дата:   11-09-06 15:10

rosentushev може ли и на мен да я пратиш?[beer]

Публикацията е редактирана (11-09-06 15:20)

Автор: rosentushev   
Дата:   11-09-06 15:28

vester [smilie24]

Автор: superfly   
Дата:   12-09-06 12:53

ACDSee8.1Pro

Автор: Стоев   
Дата:   12-09-06 13:06

PhotoClip[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: папач   
Дата:   12-09-06 14:10

Movie Factor
[ezik]

Автор: Стоев   
Дата:   12-09-06 15:01

ClipMaker for Windows XP[smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна