Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Tyrsi se fotograf za Burgas
Автор: boni   
Дата:   09-01-04 10:45

Snimki na exterior i interior.Kachestven cifrov aparat ,vazmojnost za sglobiavane na panorami i shirokoygylna optika.
Za zaplashtaneto - dopalnitelno.

Отговори на това съобщение
 Kwiiii....
Автор: GenaDP   
Дата:   09-01-04 12:04

Am4e zavisi ot parite - to Burgas mi e na 2h put s avtobusa... Stiga da si zasluzhava :)

Re: Tyrsi se fotograf za Burgas
Автор: Steki   
Дата:   09-01-04 17:41

Ne mislja che w BUrgas ste namerish njakoj kojto da sglobjawa panorami zastoto se iznesohme ottam:)
Kaji kakwo ti trjabwa mislja da se opitam da ti pomogna, Njama da izjajdam hljaba na GenaDP, no ako ne se naema da swarshi rabotata pishi edin mail da pitam njakolko choweka dali imat interes

Яж бре...
Дата:   09-01-04 22:25

...то жълъди има за сички...

А що смяташ, че ти си единствения от Бургас, дето разбира от панорами? Зер там само идиоти живеят?

Дата:   09-01-04 22:33

Za GenaDP:
Ami stoto gi poznawam wsichki fotografi ot Burgas zatowa, ako ti poznawah njakoj ot Burgas deto go moje mi daj koordinatite mu che ste mi e ot polza. A inache az imam dostatachno da jam i otdawna ne sam w Burgas, prosto kazah che ste se opitam da mu pomogna, a ti ne se twari Please[smile]

Автор: boni   
Дата:   09-01-04 22:37

Ytre shte vi dam koordinatite na horata da se razbirate za uslova i pari

Автор: tor   
Дата:   09-01-04 23:25

shteki kav mu e problema na tova panoramnoto be da ne e po slojno ot yaponski obektiv be to dnes iztarbushih edno vario na olimpus za 1000lv.

Дата:   09-01-04 23:29

za tor:
Problema na panoramnoto mu e che ti trjabwa i Hard i Soft za UER-a stawa duma, ama GenaDP ste ti gi obajsni tija waprosi stoto gi razbira poweche

Дата:   09-01-04 23:39

brat moga da darja fotoaparat ot 15 godinIi gore-dolu poznavam photoshopa Todor GEORGIEV MI E VODIL KURSA PO OBUCHENIE

Публикацията е редактирана (09-01-04 23:46)

Бре...
Дата:   10-01-04 00:20

...и къв точно ХАРД ти трябва за панорамата? Имам предвид: ОСВЕН апарат и статив, кво друго е нужно? Че май съм назад с материала...

Re: Бре...
Дата:   10-01-04 00:29

za GenaDP: pishi mi na ICQ-to da ti objasnja da ne tormozim horata s objasnenija ili po dobre da otworja edna tema WORKSHOP za PANORAMA che da sa na jasno i drugite. Ako njakoj ima naprawena panorama neka pokaje nesto da ahkame:) a kojto nauchi nesto ste cherpi po [beer]

Автор: keser   
Дата:   10-01-04 00:29

vijdam 4e vsi4ki ste mnogo naisno s panoramnote snimki, ne se se6tam za6to v nito edin bulgarski sait niama 1 profesionalno napravena panorama, ako niakoi moje da mi pokaje, pone 1 360 gradusova panorama 6te sam mu mnogo blagodaren.

Автор: speekingking   
Дата:   10-01-04 00:35

Лелееее !
Аз си имам едно апаратче Панасоник дето си прави снимки и после си ги сглобявам със софтуера " Панорама мейкър" който си е в комплекта на диск.
Кви са тея глупости за обективи не разбрах ???

Дата:   10-01-04 00:45

Za GenaDP brat ti burgzliiche li si

Дата:   10-01-04 00:45

trudno 6te napravi6 spheri4na panorama s tova fotoaparat4e bez obektiv i specialen stativ, a i po4iti sam siguren 4e panasonik niamat model s koito da se praviat takiva snimki. Izklu4vam panoramite na koito moje6 da se dvije6 samo v strani.

Кво движение ви е патило бре, нещастници?
Дата:   10-01-04 01:02

Туй не е VRML, QTVR и други VR-ища бре, тук става въпрос за панорамна СНИМКА. Ко не знайте кво е фотография, що си врете гагите тъдява?

Апропо, за 360-градусова панорама просто се ползва малко по-специална стативна глава, и по-рогат софтуер.

Публикацията е редактирана (10-01-04 01:08)

Дата:   10-01-04 01:37

GenaDP, ti mnogo burzo stana naiasno s materiala, Steki li te svetna[smilie7]

Не бре, дръвник...
Дата:   10-01-04 01:51

...просто ви прочетох мъдростите...

Дата:   10-01-04 03:28

za GenaDP:
a sega za da prochetesh i da widish oste edna idi na nowata tema tam da ustanowjawame sto e panorama kojato ste zadowoli klientite na BONI, zastoto ot edno " Tyrsi se fotograf za Burgas" nie otworihme nowa interesna za mnogo ot posetitelite na sajta hora i [smilie11]TERA INCOGNITA[smilie11] za njakoj koito si misljat che prawjat ili znajat mnogo za panoramnata fotografija[beer]

Re: Не бре, дръвник...
Дата:   10-01-04 03:47

GenaDP, lesno e da obidi6 niakogo kogoto ne poznava6, no 6te ti e dosta trudno da pokaje6 ka4estvena panorama, a za tova kakvo e panorama ima internet, obrazovai se malko, 21-vi vek sme...

Дата:   10-01-04 04:05

...еднакво лесно ми е да обиждам и познат, и непознат, когато си го е изпросил...

Въпреки че сме в 21-ви век твоя акъл явно е с доста хилядолетия назад в развитието си - ха прочети пак обявата на Бони и ми кажи за къв чеп им е на хората качектвен цифров апарат, ако ще творят мазни като тая, дето я е пляснал Стеки в другата тема?

Явно е, че иде реч за панорамна снимка, а не за онуй недоразумение, за което стана дума по-горе.

А и защо реши, че само корифей на мисълта като теб може да разбира от подобни неща? Комплекс за величие, или несбъднати детски мечти?

Дата:   10-01-04 04:18

ja pokaji njakoja twoja panorama da se nakefja
Redakcija: I shirokoagalna optika da ne bi da imash i kachestwen cifrow aparat na kojto da ja slojish i da pokajesh kakwo si nauchil ot linka kojto mi pokaza, estestweno che kojto moje da naprawi takawa panorama(kakwato az pokazwam) ste moje da naprawi i elementarnata za kojato si mislish ti. Ti prosto se izloji mnogo pred wsichki s glupostite si i se nadjawam SAS da gi iztrie ili redaktira pone chast ot tapnite i da ostawi samo obrazowatelnata chast.
Ta kato ne se razbira kakwo tochno ste iskat klientite na Boni estesweno che trjabwa da im predlojim naj dobroto, a ne njakakaw drawnik da patuwa dwa chasa s awtobusa samo zastoto parite si zaslujawat i da ja swarshi kakwato bi ja swarshil ti, Spora wze da stawa mnogo lichen moja e-mail go ima moje da i pishesh zastoto twoja e skrit:)

Публикацията е редактирана (10-01-04 04:24)

Хе...
Дата:   10-01-04 04:22

...а едно друго мое нещо не искаш ли да ти покажа - може да се накефиш повече...

Дата:   10-01-04 04:36

Genaaa, Genaaaa, s tozi negativizam do nikade niama da e dokara6, pone si pregledai snimkite, v pove4eto i duma za fotografia ne moje da stava, a za panoramite, za da ne buda golosloven vij tozi link, tova e ot predi 2 godini po4ti, kogato ti pod panoramni snimki sigurno si razbiral snimane ot pokriva na panelka, kakva to si i pokazal v profila si.

http://www.tour.bg

Boni, 6te se radvam ako vnese6 malko poiasnenia otnosno tova ot koeto ima6 nujda. za tova kakvo moga da ti predloja vij gornia sait. Moje da se praviat i 3D-obekti koito da se vartiat.

Дата:   10-01-04 04:57

...то това дето е на този сайт за мен и преди, и сега си е подигравка... Ма явно има някои, които го харесват. Въпрос на вкус. И котката си лиже задника...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна