Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 репортерски карти
Автор: papi   
Дата:   03-09-04 00:22

какво стана с идеята да се направят репортерски карти на фото форум-а,някой даде идеята но май няма да намери бял свят...

Отговори на това съобщение
 Re: репортерски карти
Автор: lukcheto   
Дата:   03-09-04 09:53

Хе, че то това да не е като да идеш в магазина да си купиш хляб[smilie5]
Помисли само колко на брой трябва да са тези репортерски карти, например?!?!?!?[smilie10]

Автор: c5   
Дата:   03-09-04 19:01

бих могъл да отпечатам до -1000бр. безплатно за форума!

Автор: Георги   
Дата:   03-09-04 19:03

папи, а какво стана със снимките ми с китайките? я ги метни на antispam@e-bulgaria.org :)

Автор: Krassy   
Дата:   03-09-04 19:13

Я да светнем лукчето, че такива карти могат да се правят в единични уникални поименни бройки без никакъв проблем, от PVC със злато или холограма ако щеш! ку не вярваш - дупито ми да ядеш... ха ха ха
Майтапа настрана аз имам техника позволяваща това! [smilie7]

Автор: papi   
Дата:   04-09-04 02:32

smisyla za takiva karti e da ne se davat na vseki ot doruma a samo na hora koito biha gi izpolzvali po prednazna4enie ,az naprimer imam reporterska karta na 7 dni sport no s tazi karta ne moga da vlizam naprimer na vsi4ki sybitiq na koito iskam da prisystvam i da snimam,na men ne mi trqbva s cel da zloupotrebqvam a da snimam...[shtrak] [shtrak] [shtrak] no 6tom taka ste re6ili 6te hvana da se zaka4a za nqkoi drug vestnik i gotovo...

Автор: sas   
Дата:   04-09-04 04:13

Ха ха,
Абе трябва човек да е луд за да си помисли, че форума ще направи няколко хиляди карти, за да ги раздаде.

Е това се казва инфлация...

първа  назад  1     всички  напред  последна