Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 покупка- ebay
Автор: riss   
Дата:   04-09-06 10:42

Някой използвал ли е наща дебитна карта в търг на ebay - USA ? моля споделете [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: покупка- ebay
Автор: neuromancer   
Дата:   04-09-06 10:48

абе хора, четете темите назад
бг дебитна не става, кредитна - понякога

Дата:   04-09-06 14:42

съжалявам , тази тема съм я пропуснал , а и ми трябва конкретно инфо за ebay , благодаря [shtrak]

Автор: kart   
Дата:   04-09-06 14:46

...и аз да се включа :) стана ми любопитно...
А кой вид кредитни и на коя банка вървят някой може ли да даде info[smilie24] ?

Автор: dreamer_xs   
Дата:   04-09-06 14:52

НЕ СТАВА! НАМЕРИ СИ ПОЗНАТ В USA И ЩЕ ТИ ПАЗАРУВА!

Дата:   04-09-06 15:56

kart написа:

> ...и аз да се включа :) стана ми любопитно...
> А кой вид кредитни и на коя банка вървят някой може ли да даде
> info[smilie24] ?

кредитни вървят само ако продавача е обявил че приема кредитни карти директно (не през ПейПал), т.е. ако е магазин
Или ако са ти издадени в Зап. Европа, Щатите, Япония...

Дата:   04-09-06 16:51

западна Европа ? тя вече не е ли една [smilie19] , тук нали работят едни и същи банки ? а колкото до човек в USA аз си имам , но това не е въпроса , благодаря

Дата:   04-09-06 17:10

riss написа:

> западна Европа ? тя вече не е ли една

що ли се занимавам и аз... не определям аз правилата, ако не си разбрал
не е важно две или четири са Европите, има си списък от държави, Бг не е в него, толкоз

Автор: aquarius   
Дата:   04-09-06 17:21

Истината е една!

Ако търговеца приема разплащане само чрез PayPal - гориш! Ние сме у черниот списък на PayPal [smilie22] [smilie22] [smilie22] !

Ако търговеца ИЗРИЧНО е написал че приема директни разплащания с MASTERCARD, VISA, AMEX и т.н. ако имаш карта с някое лого на гореспоменатите карти, си ОК ако ще и у горно нанадолнище да е издадена картата! Но при всички обстоятелства се свържи с търговеца преди да наддаваш за да питаш дали изпраща до БГ и колко ще ти струва, независимо от това че пише ships to: WORLDWIDE!

Към момента изключви опции като BIDPAY и 2checkout! Който е работил с тях да обяснява! [beer] [beer] [beer] [beer]

Успех! [shtrak]

Автор: patter   
Дата:   05-09-06 00:47

С риск да се приеме за реклама - има една фирма, която се занимава с посредническа дейност в ибей. Пазаруват и пращат до тук с някакъв процент. Ако някой се интересува мога да потърся контакти с тях.

Автор: laer   
Дата:   05-09-06 00:52

дай координати на тази фирма

Автор: 314   
Дата:   05-09-06 01:37

да имате предвид че поради многотo измами и хакнати акаути в Ebay почти никой от продавачите не се съгласява да изпраща на адрес различен от този на които е регистриран куповача, за скъпа техника забравете, на няколко места дори виждам България в списък на държави в който търговците отказват да изпращат.
А много ми интересно как се осъществява комуникацията с тази фирма посредник по време на наддаването когато цената на стоката може да се променя буквално за секунди ?

Публикацията е редактирана (05-09-06 01:48)

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   05-09-06 02:30

PayPal не се интересува от Западна-Мападна Европа или каквото ще да е там. Те си имат собствени критерии и светът, според тях, изглежда така: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-approved-signup-countries-outside

Кофти, че в скоро време няма никакви изгледи тези списъци да бъдат променени.
Чуват се разни неща за алтернативата на google, която щяла да бъде също толкова сигурна, но доста по-отворена, либерална и работеща с всякакви методи на разплащане, ама не знам никакви подробности.

Дата:   05-09-06 11:43

благодаря за инфото [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна