Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Курс по фотография
Автор: davinia   
Дата:   31-08-06 23:18

Проявявам интерес към курсовете по фотография към школата по журналистика на СУ. Има ли някой, който да ги е посещавал и останал ли е доволен? А знаете ли кога започват и каква е цената на подобен курс? В сайта им не намерих инфо[smilie11] Благодаря[smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Курс по фотография
Автор: джъмбо   
Дата:   31-08-06 23:34

провери за курс в натфиз
обикновено почва октомври

Автор: mravunko   
Дата:   31-08-06 23:36

аз проявявам курс с насоченост снимане на портрети, че ми е много голяма мъгла:)

Автор: zaiko   
Дата:   01-09-06 01:52

и аз като мравунко...

Автор: roki_84   
Дата:   01-09-06 07:41

Изкарал съм курс по операторство в НАФИЗ и е сравнително добър.

Автор: dephil   
Дата:   01-09-06 08:39

Мдаммм...

Това изобилие от кандидат-фотографи май силно ще свали заплащането в таз професия.
Май.

Автор: n1x0n   
Дата:   01-09-06 09:02

В сферата на сватбената фотография и дребните, евтини поръчки заплащането може и да падне, но при сериозните клиенти цените само се качват нагоре. Само че там с 1-2 курса и 2-3 години снимане няма да се класираш.

Така че новобранците ще се конкурират един с друг в евтните поръчки, докато се "избият" взаимно и от 10 остане 1. Той пазара си ги регулира тези масови преселения в който и да е бранш. Така че, реално, сега е най-лошия момент за старт във фотографската професия.

От друга страна, ако човек е решил че това е нещото което иска да прави - нищо не бива да го спира![smilie24]

Автор: wfw   
Дата:   01-09-06 09:26

от мравунко: аз нямам никакво намерение да снимам комерсиално, само хоби ми и няма да изкарвам пари от това нещо...

п.с. мързи го да се логне с неговия профил[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна