Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Заслужава ли си Pentax Optio M10
Автор: Mir4o   
Дата:   29-08-06 20:34

Здравейте,
Досега несъм се интересувал от фотография, но напоследък нещо ми прищраква от време на време. Та си мисля да си взема нещо, за всеки случай да има като цъфне някаква гледка, която си заслужава.
Не съм се интересувал конкретно от марки и модели, но ми допадна Pentax Optio M10. Заслужава ли си според вас, и ако Не особено, препоръчайте ми някакъв модел. Нямам амбиция за професионална техника и супер качествени снимки. Въпроса е да не е пък съвсем боклук[smile]
Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Заслужава ли си Pentax Optio M10
Автор: misho   
Дата:   29-08-06 21:59

Взимай го Мирчо, това е твоя хапарат!

Автор: Стоев   
Дата:   29-08-06 22:00

колко пари?

Дата:   29-08-06 22:07

Около 270-300лв. е, зависи откъде е. Мен тази цена ме устройва, но дали си заслужава?

Автор: misho   
Дата:   29-08-06 22:18

Единствения "минус" е че лапа много ток, демек батериите стигали за 100-150 щрака, ама това не означава че не прави добри снимки![shtrak]

Дата:   29-08-06 22:28

misho, те точно това му рекламират- 250 снимки прави с 1 комплект батерии[smile] Е, вярно че при някакви си там "стандартни условия". Както и да е, нали е с обикновени батерии, в джоба- резерва, ако е с вградена, каде да му търся контакти[smilie3]
Мерси.

първа  назад  1     всички  напред  последна